Bildirim
Blade Mi Nuker mi=?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lw80de blade ii olur ama 80e kdr kasması zor olur -
Ben yeni açtığım Full İnt Sword+Shield charımda çok mutluyum hiçbir sorunum yok ama pot.a aşırı para gidio
Canı çok az olduğu için 20 lwl. ve 30 lwl. arasındaki 10 lwl.de 2 int 1 str vercem
Benim durumum bu -
nukeri kas 80 yap
çıkan itemlerlede bladerını güçlendirrisin sonra onu 80 yapmak kolay olur
tıpkı eski olympuslulardan
TG_Baron gibi
ilk nuker açıp 70 yaptı
sonra çıkan itemlerle str char kastı
TG_King
adam 1 ayda str charı 70 yaptı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 15 Eylül 2007; 20:28:26 > -
bencede blade -
Yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim ancak blader için pvp hakkında neler düşünüyorsunuz? -
sana şöle deyyim arkadaşım 65 lv blader di. bende 59 lv glavierdik.bigün başkalarıyla lord yarkada gittik.bir bone solider bize saldırdı.benm atacklarım bladerle hemen hemen aynıydı.ona göre kasarsın..haa bide nuker war. eğer ben unuqıe lere giderim dersen onu tercih et -
bnm gibi ölümsüz olmak istiyosan blader ol -
quote:
Orjinalden alıntı: eragon94
Ben yeni açtığım Full İnt Sword+Shield charımda çok mutluyum hiçbir sorunum yok ama pot.a aşırı para gidio
Canı çok az olduğu için 20 lwl. ve 30 lwl. arasındaki 10 lwl.de 2 int 1 str vercem
Benim durumum bu
bence spearda yaparsan o atraksiyonları daha iyi olur...
@ZL
bu arada blade çok zorlanırsın...bi de zaten epey ilerlemiş lvlın.handsfree de bile olsan zor olur kasması..belki glavier olsaydın başta, iyi bir farm ile lvl 80 de dönebilirdin blade ancak bu saatten sorna zor olur kasması...Ancak pvp ve job war a geldiğinde ise tam bir tank olursun ama kimseyi de yatıramayabilirsin...Ben nuker derim hem oynaması zevkli hem de kasması kolay bu arada itemlera daha çok özen göstermen lazım özellikle HP ve str olarak çünkü canın az olduğu için pvp de veya war job da tüm atraksiyonu duvar kenarından izlersin
-
quote:
Orjinalden alıntı: safaz
bnm gibi ölümsüz olmak istiyosan blader ol
şuan "ölümsüzlükten" başka bir işe yaramıyor blader. -
quote:
Orjinalden alıntı: nkA
quote:
şuan "ölümsüzlükten" başka bir işe yaramıyor blader.
Ölümsüz olduğu gibi öldüremiyor da. -
iyi bir silah alırım feci çakarım dersen blade derim..öbür türlü blader yatmazda yatıramazda..ortalarda gezer durursun nuker önüne geleni öper diyorum ve nuker'e devam etmeni öneriyorum -
63 olan hangisiyse o xD -
bende full int sword itemlere str basarsan 5 li (100) olarak bide nukeler full ligth imbue full nuke süper olurdu bence aslında 1 10 2 20 20 30 hrhagi 10 levle arası 2 str 1 int verirsen süper bir yapılandırma olur benceeee -
nuker bence en iysisi mesela bi party giant çıktı dal tabe yanlız deilsen:D bi elbet bi str çıkar o party giant ona dalarken sen de gianta dalarsın.... bide full str adam dayanıklı gibi ama çok hp pot yer butun canavarlar onlara saldırıo:D nuker ise mp yiyor çok:D bence 63 lujk -
quote:
quote:
JM koskoca bir build i çöpe atmaz.. elbet yeni skiller blade nin lehine olacaktir..
bu ticaret anlayisidir.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Rahmet-Lee
quote:
quote:
JM koskoca bir build i çöpe atmaz.. elbet yeni skiller blade nin lehine olacaktir..
bu ticaret anlayisidir..
Onlar Ne Dedi Sen Ne Dedin Yaş Kaç Acaba?
-
quote:
Orjinalden alıntı: JeFFeRi
quote:
quote:
quote:
bu ticaret anlayisidir..
Senden Fazla Oldugu Kesin
-
tabikide blade -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: JeFFeRi
quote:
quote:
quote:
bu ticaret anlayisidir..
Senden Fazla Oldugu Kesin
Yaşım 21
13 Yaşında Gelmiş Senden Fazla Diorsun
Benzer içerikler
- silkroad baronet görevi
- teamspeak sesli konuşma
- silkroad thief olma
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- japonca nickler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X