Şimdi Ara

Blade oynayan arkadaşlar içeri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun bir süre önce sroyu bırakmamla birlikte forumu da bırakmıştım. Lakin arkadaş çevrem sağolsun yine bulaştırdılar oyuna. Herneyse kısacası bir private server da blader karakterim var. İlk defa blade kasıyorum. Nova acc set ve nova garment set mevcut. Ayrıca +7 nova blade ve +6 nova shield var. Soruma gelecek olursak, herşey çok iyi olmasına rağmen karşımdaki strlere karşı pek istediğimi elde edemiyorum. Bunun pvp taktiği falan yokmudur ? Kendimden düşük şartlardaki birisine yenilmekten gına geldi artık

• öncelikle silahının atackları normalin üstünde olmalı phy %80 crt %80 olan silahların olmalı ki bu statlar bi bladeri ölüm makinasına dönüştürür (tecrübelerimden söylüyorum)

str charlarla pvp ederken ise mümkün olduğu kadar zehir atmaya çalış divis-bleed ikini tutturmaya çalış ve tuturunca yatır batır çalış ancak öyle rakibini alabilirsin

tabi bu divis ve bleedi rakibin snowu yokken tutturursan daha iyi sonuçlar elde edersin eğer intlere karşı çok dayanıksızım diyorsan 20lik snow açmanda fayda var bu

bladerleri ölümsüz yapabiliyor

skill konusunda da light fire bladeyi her zaman tercih etmeni öneririm

bu arada hangi private serverdasın pm atar mısın
  • Blader oynamak demek masraf demek , masraf demek para demek. Ama Private Server icin konusamam , bilmiyorum. Fakat iSro baz alirsak , Blader yapilmasi en zor karakterdir. Yaptigin zaman , cok canlar yakar.

Bkz : RedSea _ApoLLoN_.

Tum SilkRoad'in ilk 120 CH karakteri. Legend 12 %80 , %100 Prot set , Legend 12 %80 , %100 takilar Legend 12 kalkan Statlar %80 , %100. Blade ve Bow'unun statlari %80 , %100. Kisacasi tum SilkRoad'in en iyi oyuncusu , olumsuzluk unvani var.
  • Str charlara karsi basarili olmak istiyosan pro giymeni tavsiye ederim denersen aradaki farki goruceksin
  • @ ananzaa
    Statsları düzeltmeye çalışacağım. Light konusu benimde kafamı az kurcalamıyor değil.
    - Diamond sro da lynx server ında oynuyorum.

@ -Cronus
    Dediğin adamın namını duymuştum daha önce :) Oyun konusunda baya deli birisine benziyor. Fakat ben private server da oynadığım için itemlerle o kadar haşır-neşir olmanın anlamı yok. Ne zaman açılıp kapanacağı da belli değil. Kısacası elimdekilerle nasıl yetinebilirim bunu sormak istedim.

@ theistanbul1
    Protector de denedim fakat wizardlara karşı pek başarılı değildi. Şuan dayanıklılık konusunda bir sıkıntım yok, sorun damagelerimin yetersiz olması.
  • Pardon ama tüm silkroad ın ilk 120 chn karakteri Funzay oldu.Rev6 da kanıtı bakabilirsiniz !
  • bence pw serverda blader glaive kullanabilirsin dostum, blade kalkanla pvp ye başlayıp zehirleyip yatır batır yaparsın sonra glaiveyi çekersin bi uzaklaştırma sonra mızrak fırlatma ve diğer combolar, tek blade istiyorum dersen crit gerçekten çok önemli ve kalkanının bloğu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

@ ananzaa
    Statsları düzeltmeye çalışacağım. Light konusu benimde kafamı az kurcalamıyor değil.
    - Diamond sro da lynx server ında oynuyorum.

@ -Cronus
    Dediğin adamın namını duymuştum daha önce :) Oyun konusunda baya deli birisine benziyor. Fakat ben private server da oynadığım için itemlerle o kadar haşır-neşir olmanın anlamı yok. Ne zaman açılıp kapanacağı da belli değil. Kısacası elimdekilerle nasıl yetinebilirim bunu sormak istedim.

@ theistanbul1
    Protector de denedim fakat wizardlara karşı pek başarılı değildi. Şuan dayanıklılık konusunda bir sıkıntım yok, sorun damagelerimin yetersiz olması.

Hocam , kusura bakma gec cevap veriyorum.

Karakterini 2 build yap. Blade + Glavie veya Bow. O zaman istediklerini elde edersin.

• Eyvallah sağol, ama oyunu bıraktım :)
  • cevap vercektim ama oyunu bırakmışın doğrusunu yapmışın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.