Arkadaşlar biz grupla yazın blade & soul 'a başlamak istiyorduk fakat ne indirebildik ne kayıt olabildik siteye giriş bile yapamadık . Oyundan vaz mı geçildi acaba ?
Mr. Mustache
kullanıcısına yanıt
Blade & Soul EU'da mevcut değil. Sadece Asya bölgesinde mevcut. Birkaç konu var ya Çin serverları olmalıydı yada Private server. Konuyu bulursanız oradan nasıl indiriliceği veya üyelik alınabiliceği anlatılıyo. Netiniz hızlı değilse hiç denemeyin derim.
Natsu Dragneel
kullanıcısına yanıt
Peki herhangi bir şekilde Asya serverine giriş yapabilirmiyiz proxy ile falan ? Bu arada indirme hızım gayet yüksek normal şarrtlarda 3mbnin altına düşmüyor . Torrentte daha hızlı tabii
Mr. Mustache
kullanıcısına yanıt
Net bir şey söyleyemeyeceğim ama sanmıyorum. Belki biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.
ben oynadım çin serverini kotamı aşmış olmama rağmen yavaş internetle rahat oynadım
Hiç uğraşmanıza gerek yok :) Blade & Soul Türkiye Fan sitesinde hepsi mevcut aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Ben şuan oynuyorum lag yok hatta bir türk guildi bile var 30-40 kişilik
Çindir korede oynamak için binbir türden işe girişip üstüne birde para ödemeniz lazım.
Ayrıca şunuda söylemek isterim. O kadar lagla nasıl bu kadar aksiyon tarafı epic olan bir mmo oynuyorsunuz.
Eu gelmediği için bu oyuna feci derecede içsel küfürlerimi sunuyorum.
China sunucusuna özel TGP programı mevcut ve ücretsiz.Battleping gibi 20+ serveri var lag sıkıntısı yok denecek kadar az.Pvede hissetmiyorsunuz.PVPde bıraz başa dert.
EU projesi tamamen mi iptal edildi? Yani batı lokasyonlu serverlar açılmayack mı? Beklediğim belli başlı oyunlardandı Blade & Soul ancak uzakdoğu serverlarından diğer oyunlarda çok çektiğimden bu aksiyon yüklü oyunda beklemeyi tercih ediyorum. Çünkü pvp'de lagdan dolayı başarısız olmayı kaldıramıyorum
playbns.com rus serverı ingilizce yaması mevcut ayrıca ping sorunuda yasamassınız
Rus serverında oynayan var mı? Oyuna girdim gayet hoş fakat pek Türk göremedim...
ben bu rus serverına nasıl geçeceğimi çözemedim, daha önce atomixde oynuyordum rus serverı için oyunu baştan mı indirmem gerek?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme