Şimdi Ara

Blade & Souls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blade & Souls hakkında bilsi olan benimlede paylaşabilirmi (ücret,zevk,pvp,pve,grafik,efek)

• Korede Terayı bitirdi denebilir.
  • şu anda büyük bi umutla beklediğim yegane oyun kendisi korede open betaya girdi fakat buralarda cb tarihi bile belli değil oyun japonlardaki abartı sanatını fazlasıyla taşıyacağa benziyor şehirler falan devasa ve sanat şaheseri olmuş
  • peki bedavamı ney bulamadım dowload felan :)
  • saol kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkoglu1908

peki bedavamı ney bulamadım dowload felan :)

öyle güzel oyunu yedirtmezler avrupaya kolay kolay
  • napalım beklicez artık :)
  • bi ara private server falan açıldı ama oda patladı sanırım ya cbt dönemi açılmıştı sanırım. oyun büyük ihtimal b2p olacak (yapımcını diğer oyunları gw olsun gw2 olsun aion olsun bunlar bedava değildi) ayrıca yapımcının diğer bi oyunu wildstar var oda yapım aşamasında daha şirin cartoon grafikleri olan bi oyun traileri beni benden almıştı
    https://www.youtube.com/watch?v=ZF7FC43U_vo

bide blade and soul büyük ihtimal +18 olucak o karakter suitlerini görünce iç çekmemek mümkün değil :D
    http://bns.mmosite.com/news/12152012/blade_and_soul_xmas_suit_show_11.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandcross -- 29 Aralık 2012; 21:57:52 >

• saol bakarım buna
  • zaten güzel olan oyunlarıda anca boyle resimlerden bakınıyoruz arkadaş ya :D
  • Atomix private serverında bir süre oynamıştım.Oyun tırt.
  • ben bu oyunu 2009 dan beri bekliyorum Cb yi korea da oynadım oyun baya zevkli ama avrupa için bisey diyemiyorum cünü NCsoft bu oyunu avrupya sürmek için erkek diyor cünkü iki oyunu üzerin de çabalıyor ...... GW2 ve Aion Online ..... bunlar ne zaman biter o zaman B&S baslar ......
  • Çok geç kaldı ve her geçen gün beklentiler artıyor.Artık eu çıksada bir hayır geleceğine inanmıyorum.
  • çıksada bizde yolumuza baksak artık arkadaş bekle bekle sıkılıyo insan :D
  • Oyun çok güzel ve P2P. Bu oyunu F2P beklemeyin. Olucağı varsada seneler alır. İyi günler
  • Doğru söyledi adam beklicez euda illaki bişer yapıcaklar oyuna. Gözler tekrar Age Of Wulinde o zaman :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.