Şimdi Ara

BLADE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler blade çar açcam ve skıllerinde kesinlikle force olmasını istıorum ama daha önce hiç force kullanmadım bi yardım edermisiniz hangi skıleri açam bicheon force fire mi artık nsl yapam bilgisi olanlardan lütfen yardım

• Force karşıda cleric olunca pek işe yaramaz pill bugda var ve forceda debuff atarken savunmasız oluyosun.Gerçi blader demişsin her chinese charın açmak zorunda olduğu fire kullancansın tabiki.İlla force istiyorum diyosan Bicheon Fire Force.Ama benim önerim Cold Fire Bicheon kasarken 12 lvl light açıp koşu kullanırsın sonra druglarla halledersin
  • Buıld olarak Bicheon Fire Force yap derim el yakması lazım zaten blade atakları cok dusuk fire sart...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH TyphooN

Force karşıda cleric olunca pek işe yaramaz pill bugda var ve forceda debuff atarken savunmasız oluyosun.Gerçi blader demişsin her chinese charın açmak zorunda olduğu fire kullancansın tabiki.İlla force istiyorum diyosan Bicheon Fire Force.Ama benim önerim Cold Fire Bicheon kasarken 12 lvl light açıp koşu kullanırsın sonra druglarla halledersin

cleric le pvp yapmaz olur biter pill bug yaparlarsa bb ^^
  • forceye ndn gerek duyuyorsun :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.