Şimdi Ara

'Blader is a noob' diye gezenlere kapak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son update ile blader in ölümsüzlügü de elinden alindi ...
    Ustune birde bicheon a yeterli update gelmeyince blader zaten karsidakini indiremiyordu hala da indiremiyor ...
    80 lvl icin konusuyorum Sun blade yoksa elinde blader +4 set bir chari yatiramiyor ...
    Aksine update oncesi +4 set blader da sun silaha bile dayaniyordu ... Ama update ile birlikte glavie ve spear karakterler blader kesebilmeye basladi ...
    Update en cok blader i vurdu kisaca ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzDELiBEKiR -- 17 Ağustos 2007; 22:39:53 >
  • Arkadaslar ne kasıyım kararsız kaldım off :(
  • Bladerin sağlam olabilmesi için +5 set yeter... Sosunlarsa setini çok daha güzel olur iyice tank olur. Sadece sosun +5 olması da yetmez crt de 10+ olması lazım. Romedeyken eski charımla "Vu" isimli bladerle (sosun +5) beni açıkcası yenemiyordu.Ancak 3-4 crt atıcak yada sağlam 2 crt koyucak başka türlü olmuyor. Blader işkence. Hele cold olanları anlamıyorum.80 de hem az vurup hemde donduramamak nasıl bir duygudur bilemem..

Açıkcası Pacheon en güzellerinden biri şu durumda.Yeni gelen skillerle stun + knock back atması çok iyi oldu attığı crt de cabası. Ama ok sorunu sorun olabiliyor. İnventoryde gereksiz yer kaplıyor ve elindeki bowun 12+ crt olması gerekiyor. Bowun avantajı crt dir ve crtsiz bowman olmaz. Bu yzuden sağlam bi bow şart her zaman.

Glavieye gelelim.Bladerin özelliği olan tanklık glavierde sahip. Sürekli stun atarak ve knock back yaparak hayatta kalabilirsiniz. Skillden gelen extra canda cabası. Üstelik kodumu oturtan char glavierdir. +5 Yeterlidir char için +7 olursa daha güzel olur. Crt olayıda 8+ bi crt silah yeter şart değildir yani.Üstelk en kolay buildlerden biridir.Ok sorunu,ölme sorunu,lagda yatma sorunu vs yoktur. Öyle bam güm dalan bi chardır..

Şimdi şöyle de bi durum war. Kimsenin saçını beğenmemesi kıvırcık olan düz ister, düz olan dalgalı ister, full int olan str ister str olan int ister durumu mevcut..

Yani her charın kendine göre güzellikleri var zewkler ve renkler tartışılmaz.

Ama ANA FİKİR: Blader adam öldüremez, adam öldürmez...

• Pvpde bence yapılandırmadan daha çok, o yapılandırmayı kullanmayı bilmek ve extreme itemlara sahip olmak daha önemlidir. Farmsız 78 lvl blader sahibiyim ve zerk basmış farmlı lvl80 speara yatmadım. Ama Snow Shield - Freeze kullandığı için de yatıramadım. Ayrıca bu snow shield serisi de int yapılandırmalara yapılmış büyük bir jest. Adam 2 dakika boyunca savaşıyor, ondan sonra kaçıyor. Snow shield çıktı, mertlik bozuldu
  • Saol Mustafa
  • gereksiz tartısma
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

gereksiz tartısma

Neden gereksiz anlamış değilim köpeğimin adı ne olsun yada 18 lvl charıma ortak arıyorum diye acılan topic lerden daha mı gereksiz burda herkes kendince hangi buildin eksi ve artı yonu oldugunu kendince ıfade etmeye çalışıyor
  • blader kasması cok yawas cok sp istiyor vs vs ne diye acarlar bilemem ama saglam vuramadıktan sonra takla at at nereye kadar şnsanın beynine kan iner bea
  • dedigin laf birini tutmuo tartısmaya degmez
    her buildin bi nedeni var tanklık crt işi
  • quote:

dedigin laf birini tutmuo tartısmaya degmez

Burasi sro forumu ve burda build tartismasi yapiliyor ...

siradan kopyaladim basliklari ustten;

ŞANS MI ODA NE?
    SİZCE NE YAPIYM?
    Silk Aldım Sizce Ne Almalıyım ?
    arkadaşlar bir bakarmısınız
    Huhoan's book gorevi(Geyik:))
    video hazır :S
    Charım nasıl?
    uruchi beklerkene

bunlar mi gerekli tartismalar ?

belki de bu forumda gunde 1 tane bilemedin 2 tane boyle ise yarar tartisma yapiliyor ...

lakin fikir yurutmekte zorlanacaginiz seyleri sevmiyorsaniz, "uruchi beklerken hangi turkuyu cigirayim" sorusuna cevap vermeyi kolay buluyorsaniz bilemem

• quote:

dedigin laf birini tutmuo tartısmaya degmez

Hangi lafım birbirini tutmuyor soylede bende bileyim gerçı butun mesajları okudugundan bile emin değilim ya neyse sadece bir şeyler soylemiş olmak için bunları yazdıgını varsayıyorum herkes iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit Yaşar -- 17 Ağustos 2007; 22:56:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

Açıkcası Pacheon en güzellerinden biri şu durumda.Yeni gelen skillerle stun + knock back atması çok iyi oldu attığı crt de cabası. Ama ok sorunu sorun olabiliyor. İnventoryde gereksiz yer kaplıyor ve elindeki bowun 12+ crt olması gerekiyor. Bowun avantajı crt dir ve crtsiz bowman olmaz. Bu yzuden sağlam bi bow şart her zaman.

Yani her charın kendine göre güzellikleri var zewkler ve renkler tartışılmaz.

Ama ANA FİKİR: Blader adam öldüremez, adam öldürmez...

ana fikir e katılıorum, pacheon hakkındada ii demişsin, yeni skillerle gerçekten en sağlam charlardan biri oldular,benim 74 lvl str glavier charıma bi sun bow düşerse cold u kapayıp pacheon + heuksal gidebilirim,tabi sun bow düşerse

• yaw biraz akıllı olalım adam belliki yüksek lv giymiş 42-52 giysilerini yatıryor bide hepsi aynı guildede........ 52 adam ona 400-500 vuruyo yapmayın yaw.....ama charının gücüyle yendiysen orasını bilemem...... ama yanlış bi düşünce blader noob değildir
  • blade devri europe patch yeni skiller gelmesiyle sona erdi eskıden olsa blade chara noob diyene gülerdim bi tarafımla ama artık malesef öyle
  • blader 90 capla birlikte tekrar parlayabilir...6lı yeni combo ve yeni yatır batır( 2eski 2yeni skile toplam 4 kez batırılabilecek) güzel olacak gibi tabi Joymax 90 çıkınca hemen ekler mi bilemeyiz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gRagoN

quote:

Orjinalden alıntı: OlympusFarmer

bu da "glavie en güzel char aga zart zurt" diyenler için lvl 62 blader kulunuz vs.69+ glavieci(not gereksiz tartışma olmasın kimse üzülmesin diye hunterın adını kapattım)
     'Blader is a noob' diye gezenlere kapak.

bu ss benim adıma istisnai bir durum değildir ne yaptığını bilen bir blader kendisinden 3-5 level yüksek adama yatmaz kolay kolay.. birde yatırır bu resimdeki gibi...

yurak.gif

@mustapha

yeni ptchibn gelmesiyle keşke bladeri daha fazla güçlendirselerdi.ama sende haklısın şimdi kimse ful str blader kasmıyor.glavier kasıp bladere dönüyor.bladeri sevmeyenlerde glavier oluyor

+1907..

blader en sevmediim char tipiydi taki oynayana kadar.. lv 56 armor setle kndimden 5 lvl buyuk nuker ve glavierleri cok rahat aldım.. ve karar verdim.. bnde full str firer blader im

amakasması cokk zor dolayısıyla su an glavieyim 64 de farm a gecip blade ye geciricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 'JoN -- 17 Ağustos 2007; 23:26:47 >

• 90 daki nukelri merak ediyom ben
  • neresi noob
    madem noob dier buildler kessinlerde görelim
    NOT:pwp ye herkesi beklerim lw 55 BLADER(xian)
    NOT:VİDEODAKİ XİAN DEMİ

• quote:

Orjinalden alıntı: safaz

neresi noob

Yorumları oku sabahtan beri ne diyoruz?

Lvl 80 DE BLADER ÖLMEZ ÖLDÜREMEZ sen dion gel xiandayım 55 lvlim kessinde görelim. Düşük vllerde herşey olabilir ama 80 lvlden bahsediyoruz biz...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

quote:

Orjinalden alıntı: safaz

neresi noob

Yorumları oku sabahtan beri ne diyoruz?

Lvl 80 DE BLADER ÖLMEZ ÖLDÜREMEZ sen dion gel xiandayım 55 lvlim kessinde görelim. Düşük vllerde herşey olabilir ama 80 lvlden bahsediyoruz biz...

snn de solediingibni adam piskopat cıkar gerekirse 1 yıl niya hunterlerde kasar ama sonunda cıkarır bı sun blade( kı bn ole yapıcam tam piskopatımdır bu konularda) ve +7 blue crit vs vs.. basar..

elıne alır bı de aynı oranlarda bı sun..setini sun yapar aynı sekilde..

ve oranlarda bir glavierle pvp yapar..yada nukerle..

işte o zmn herkes glavienin aytakta durmasını beklerken Argggghh deyip yere kapaklanan kişi GLAVİER olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.