Şimdi Ara

'Blader is a noob' diye gezenlere kapak. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: orionsguard

blader kasması cok yawas cok sp istiyor vs vs ne diye acarlar bilemem ama saglam vuramadıktan sonra takla at at nereye kadar şnsanın beynine kan iner bea

sen kendine cok guveniyosun ama karsi tarafin itemleri saglam oldugunda ne olacak yatir batir bir bakmisin tahtali koy

• quote:

Orjinalden alıntı: Solutions

quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

Blader düşük lvllerdeyken öldürebilir ve tanklık yapabilir ama 80 lvl de sadece tanklık yapabilir. Ama öldürmesi için +7 crt 12+ veya sosun gereklidir..

Blader is noob

i m is a noob blader u can wanna pvp me in pacific ?

i m 80 lvl only

what?

türkçenin içine ettiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LenibLadeRs -- 18 Ağustos 2007; 0:59:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Uniqe_Master

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: safaz

neresi noob
    madem noob dier buildler kessinlerde görelim
    NOT:pwp ye herkesi beklerim lw 55 BLADER(xian)
    NOT:VİDEODAKİ XİAN DEMİ

Yorumları oku sabahtan beri ne diyoruz?

Lvl 80 DE BLADER ÖLMEZ ÖLDÜREMEZ sen dion gel xiandayım 55 lvlim kessinde görelim. Düşük vllerde herşey olabilir ama 80 lvlden bahsediyoruz biz...

snn de solediingibni adam piskopat cıkar gerekirse 1 yıl niya hunterlerde kasar ama sonunda cıkarır bı sun blade( kı bn ole yapıcam tam piskopatımdır bu konularda) ve +7 blue crit vs vs.. basar..

elıne alır bı de aynı oranlarda bı sun..setini sun yapar aynı sekilde..

ve oranlarda bir glavierle pvp yapar..yada nukerle..

işte o zmn herkes glavienin aytakta durmasını beklerken Argggghh deyip yere kapaklanan kişi GLAVİER olur

Sen bunları yapana kadaaaar. 1 yılda düşürdüğün sosun 64 bladenin değeri kalmıcak. Ben zaten sosun +7 ler hariç dedim. Sosun +5 bile olsa iyi crt olmassa olmuyo. Sen bunları yap gel full sosun glavierle kapış bakalım km yeniyor? Daha doğrusu yenişebiliyomusunuz?

• Blader is an extra noob
  • quote:

Orjinalden alıntı: LenibLadeRs

quote:

Orjinalden alıntı: Solutions

quote:

Blader düşük lvllerdeyken öldürebilir ve tanklık yapabilir ama 80 lvl de sadece tanklık yapabilir. Ama öldürmesi için +7 crt 12+ veya sosun gereklidir..

Blader is noob

i m is a noob blader u can wanna pvp me in pacific ?

i m 80 lvl only

what?

türkçenin içine ettiniz

ayrıca ingilizcenin de içine etmişsler maalesef
    Quote: İ'm is
    gıralsın agam

• mustapha snn lvl 80 blader warmı yada hiç pvp izledinmi europa geldikten sonra merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gRagoN

mustapha snn lvl 80 blader warmı yada hiç pvp izledinmi europa geldikten sonra merak ettim

Bladeye eklenen çok fazla skill yok. Pacheonda büyük değişmeler oldu fakat blade bu türden değişmeler yok. Zaten 3-4 skill eklendi gereksiz. 80 lvl bladerim olmadı ama çok bladerle kapıştım. İddalarımı sürdürüyorum lvl 80 full str blade +4 +5 crt 7- bi char asla full str glavie +5 full blue charı kesemez.
  • @Mustapha_TR

Aynı durumun tam tersi de geçerlidir. Yani bu demek oluyor ki yapılandırma değil itemlar önemlidir...
  • Ellerıne saglık kardes banda Blader'ın gucsuz oldugnu soleyen Glavyecı arkadaslarım var hatta dalga bıle ecıyorlar noob dıye.Bu vıdyo ıle onlara guzel bır cevap verıcem teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

@Mustapha_TR

Aynı durumun tam tersi de geçerlidir. Yani bu demek oluyor ki yapılandırma değil itemlar önemlidir...

Sosun +5 glavieli adam normal +5 adamı kesebilirken sosun +5 blader normal +5 adamı kesemez tek fark bu...

İsteyen istediği buildi yapsın karışmıyorum. Ama sonra blade oldum die 80 lvlde kafanızı wurursunuz dw duvarlarına...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardapa

quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

blader kasması cok yawas cok sp istiyor vs vs ne diye acarlar bilemem ama saglam vuramadıktan sonra takla at at nereye kadar şnsanın beynine kan iner bea

sen kendine cok guveniyosun ama karsi tarafin itemleri saglam oldugunda ne olacak yatir batir bir bakmisin tahtali koy

hadi ordan ezik 30 lvl da tg kesemiyon

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

@Mustapha_TR

Sosun +5 glavieli adam normal +5 adamı kesebilirken sosun +5 blader normal +5 adamı kesemez tek fark bu...

İsteyen istediği buildi yapsın karışmıyorum. Ama sonra blade oldum die 80 lvlde kafanızı wurursunuz dw duvarlarına...

Sanırım senin karşılaştığın bladerlar yeterince charı kullanmayı bilmiyolar. Şu kadarını söyleyebilirim sadece, 21str eksiği olan (takılar dahil) +3/4 garment setli 78lvl(7 gaplı) blader sahibiyim ve lvl80 farmlı (adamın yalancısıyım) speara zerkli olmasına rağmet yatmadım. Snow shield kullanmasa çok kolay yatırırdım ama skill bitince hemen kaçtı. Bu kapıştığım adam olypustan thief ismi F_U_C_K_E_R adında bir arkadaş, belki tanıyan vardır diye yazdım.

• yukarda biri bişi demiş 80 lvl olup hem güçlü vuramıyıp hem donduramamak gibi bişi blade ölümsüz çar kendimden bi st lvl glavce karşıma çıkamıo bow hele kaçıo çıkanı yıkıom ve buz blade yim blade den baba çar yok glavei hikaye eldoadoda olanlar 38 lvlim karşıma çıkabilecek var mı bakalım hadi görelim

• bide blade nin combları hariç sadece yattır batır la iş bitmiştir zaten ayağa kaldırmaz canı 80 lvlde 40 k fln oluo kim yatırabilir savunma tank gibi eldoradoda çokğu 80 lvl blade serverin en güçlüsü de blade gelin görün fazla konuşmayın bilmeden sadece kendi arklarınız görünüşü güzel die güçlü vuruo die glavie almıştır 80 lvl str blade yok diyemesiniz bence blade her zaman üstün glave neymiş videoyu izledikten sonra bladeye eziq diyenlere şaşıom akıl işi deil

• quote:

Orjinalden alıntı: şehinşah

yukarda biri bişi demiş 80 lvl olup hem güçlü vuramıyıp hem donduramamak gibi bişi blade ölümsüz çar kendimden bi st lvl glavce karşıma çıkamıo bow hele kaçıo çıkanı yıkıom ve buz blade yim blade den baba çar yok glavei hikaye eldoadoda olanlar 38 lvlim karşıma çıkabilecek var mı bakalım hadi görelim

hişş sakin bakalım hele bir level kas bakalım sen 38de level ne ki daha...bu arada belki mustafanın dediği gibi blader oldum diye kafanı duvara vurmazsın ama cold blader olduğun için çok ağlarsın onu da söyleyeyim

edit: boşver sen yada level 80de 40k canı oluyor cümlesini duyduktan sonra anladım ki sen yenisin (baya yenisin hem de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arch Stanton -- 18 Ağustos 2007; 7:51:59 >

• ya beyler kım ne dersse desın blade kasması zor agır uyuz bır tanktır..bır canvarı keserken don allah donn:D:D benım başım donuo :) 80 lvl oluncada ellerıne sun almassa bıtmıştır ...ayrıca şu kotu yanı war hiç bır blade ( elınde sun +9 olmadıgı surece ) dıger blade charı kesemez..buda çok kotu bı durum :'(( en iyisi full int kılıç kalkan nuker D:D:D
  • BAşka bir yere yazmıştım alıntı yapayım.
    Özlemişim build muhabbetlerini.

quote:

Blade char blade ile kasılmaz, glavie ile kasılır, sonra blade ye dönülür bu da uzman tüyosu sana, üç.
    Blade denen build herkesin en sağlamı buymuş diye bir hevesle açtığı, lvl 40 nukerlerin senin 15 dk da kestiğin moba tek attığını görünce tövbe edip bıraktığı,int e döndüğü, azimli olanın ise lvl 60 gibi pvp de herkesi düşürüp toza bulayıp bi türlü kesemeyeceğini anlayınca bıraktığı, psikopata bağlamışların ise lvl 80 yapıp, elinde sun yoksa pvp de kimseyi kesemeyip, hayatlarında unique yüzü göremeyip, görse de kesemeyip, pvp yapmaya çalıştığında herkesin "noo, i dont want pot battle" diyerek uzaklaştığı bir build sahibi olmanın tadını sürdükleri !!! nacizane yapılandırmamızdır.
    Kimseler alınmasın.
    Bunlar şahsi fikirlerimdir.
    Lvl 70 ten sonra sun suz blade yalan oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

BAşka bir yere yazmıştım alıntı yapayım.
    Özlemişim build muhabbetlerini.

quote:

Blade char blade ile kasılmaz, glavie ile kasılır, sonra blade ye dönülür bu da uzman tüyosu sana, üç.
    Blade denen build herkesin en sağlamı buymuş diye bir hevesle açtığı, lvl 40 nukerlerin senin 15 dk da kestiğin moba tek attığını görünce tövbe edip bıraktığı,int e döndüğü, azimli olanın ise lvl 60 gibi pvp de herkesi düşürüp toza bulayıp bi türlü kesemeyeceğini anlayınca bıraktığı, psikopata bağlamışların ise lvl 80 yapıp, elinde sun yoksa pvp de kimseyi kesemeyip, hayatlarında unique yüzü göremeyip, görse de kesemeyip, pvp yapmaya çalıştığında herkesin "noo, i dont want pot battle" diyerek uzaklaştığı bir build sahibi olmanın tadını sürdükleri !!! nacizane yapılandırmamızdır.
    Kimseler alınmasın.
    Bunlar şahsi fikirlerimdir.
    Lvl 70 ten sonra sun suz blade yalan oldu.

talha gördü dün gece 6 vs 1 mac yaptık adamlarıyla iş oynamaya bakar hoca ben onu bunu bilmem oynamayı biliyorsan olay bitmiştir.

ha karsındakı adamın elındeki sılahı seti senden cok daha iyidir yatıramazsın.

neyse bırakın bu build meselelerini kotu build yoktur bakımsız build vardır demiş atalarımız

Dipnot: yazmayı unutmuşum adamlarından 5 tanesi yerdeydi talhanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solutions -- 18 Ağustos 2007; 9:33:15 >

• bende balder ım ama hiçte noob değilim.bu arada nooblar nukerlerden çıkar.misal__eğer bin ukerler kapışıyosam ve nuker beni ilk büyüde aldı aldı...alamadı ben onu çok güzel alyıorum.hemde takla atarak
  • Hala lvl 38 im gelin görün beni diyo Biz burda lvl 80 pvplerinden bahsediyoruz. Nomadın dediği gibi sosunsuz blade yalan. 5 kişinin arasına girip yatmamak her ne kadar eğlenceli olsada 1 vs 1 de adamı yatıramamak bi o kdar uyuz bir duygu.

Sadece blademi yatıramıyor? Hayır. Bir çok str glavier vs str glavier kaşılaşmaları DANA kadar potlar sayesinde XXX-Large şekilde hayatta kalabiliyorlar. Karşındakini 3-5 saniye stunlamak hayatta kalmanı sağlıyor. Ama karşındakinin kalkanı olmadığı için sağlam damage yiyor. Crt de koydun mu artık tadından yenmiyor. En azından crtle falan +5 glavieyle adam kesebilirsiniz. Ama bladede böyle bir şansınız yok. 5-6 crt atıcaksınız ki bişiye benzesin. Bladenin bi kombosu glavienin bi Soul Spearına eşit..

Bu konu gittikce uzar gider. Bladede karizmadan başka bişiyok. Tanklık da bahane. Snow Shield serisiyle artık nukerler bile tanklık yapıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.