ben 35 nukerim eldorado da nick TuRKiSH_HeRO benim lvlimdeki hicbir blader beni kesemez!elinde sun yoksa tabi.Ben oyunda fazla zengin diilim ama sos set giyiyorum paraya kıyıp.Ve Kapışmak isteyen zaman ve yer belirtsin(pm atarak)2-3lvl üstüm olsun sorun değil
quote:
Orjinalden alıntı: Uniqe_Master
quote:
Orjinalden alıntı: saygacfurkan
Bence şuan için blader chara başlıyacaklar başlamasın.Sp farmıdır adam kesmesidir hepsi sorun.Şuan ideal str char bow ama glaviede iyi.Bladeye hiç girmeyin yoksa o size girer sıkıntı olarak
size hayret ediyordum açıkcası..
hepinizin dediği gibi blade charlar update den önce gerçekten çok iyi charlardı ama artık değiller diyorsunuz..
ama 2 şeyi hiç düşünemiyorsunuz..
1. si bu son update değil daha lv 90 yeni skiller falan felan gelecek.. bilindiği üz<re son lv oyunda 140. tabi suan en yuksek lv KSRO da 90 ama onumuzdekı yıllarda 140 a kadar cıkacak..
2. si JM de blader in update ile eziq kaldıını bıolıyor yani yeni gelen updateler ile muhtemelen skilleri çok güçlkü olacak çünkü Anti-Blade olmaya baslayan insanlar artık blade açmıyor ve blader sayısında cok düşüş war.. JM bu oranı tewkrar eşitleyebilmek için bunu yapmak zorunda..
90 lvl skill updatesi yani (legend IV) daha en az 1 sene var. 1 Sene işkence çekip adam öldürmemeye razısın heralde..
Zevkler ve renkler tartışılmaz. 70 sınırı varken nukerler iyiydi,80 sınırı gelince glavierler,80 skilleri gelince bowmanlar. Bladerleri de artık bi 120 lvl sınırında falan belki iyileştirirler...
Bence 3 kişinin bir charı yatıramaması o charın (blade,glavie,bow,int) farketmez o sizin charların berbat olduğunu gösterir
pfff glavie'den blade dönmüştüm.blader olarak devam ediyordum.yaktın beni joymax.şimdi glavie veya bow'a dönücem.
hepsinin güzel tarafları var kavga etmeyin :D
quote:
Orjinalden alıntı: skatterbireyin
hepsinin güzel tarafları var kavga etmeyin :D
blader'ın havada akrobasi haraketleri ve tankığı dışında birşeyi kalmadı.
Aggro kontrol skili olmayan buildin yaptığı tanklık tanklık değildir. TAnk olacaksanız "one hand sword" açın.
Bu oyunun en guclu char ı full str cold bladerdir kim ne derse desin pwp.gif
quote:
Orjinalden alıntı: last_funy
80 lvl i yani oyunun son halini oynamadiginiz o kadar belli ki ... 80 lvl olup farmini bitirip item dizmis her kisi bilir ki cold el yakma anlamsizdir ... Hele ki blade icin ... kimseyi öldüremezken birde en zayif imbue olan coldu kullanmak nasil bir mantiktir ? hos bu defalarca tartisildi forumda ama oyunun finalini gorememis olanlarin tiri viri laflari olarak hala soyleniyor ... fogs olmasa yani oyunda hic alchemy olmasa fire shield serisi bile olmasa cold el yakma glavie de kullanilabilir ama yine blade de kullanilmaz :) ornek verelim ... yaris arabalari var blade bunlarin icinde sasi ve dayaniklilik olarak en iyisi ama motor gucu en zayifi ... cold el yakma kullanmak demek kerosen ya da nos kullanma sansi varken (fire el yakma) tutup benzin istasyonundan 95 oktan benzin alip kullanmaya benzer ... yahu zaten gitmiyo araban digerlerine gore, birde ustune el freni cekmenin ne anlami var :) ne kadar Blader taniyorsam oyunda samimi sohbetlerde hepsinin istisnasiz sikayeti kimseyi kesememek ... Tamam Blader kasiyor veya kasmis olmaniz nedeni ile savunma gayretinizi anliyorum lakin hal boyle iken oldugundan farkli gostermeye gayret etmek anlamsiz ...
80 lvl vs 80 lv sayisiz pvp yaptim ve izledim ... Blader denk rakibi kesemiyor ... Ha kendisi de cok zor kesiliyor belki ama bunun tadi yok benim oyun anlayisima gore ... kimseyi kesemiyorsunuz (ezik olmayan hickimseyi), sizinde setiniz iyi ise sizde ölmüyorsunuz ve bu nedenle kimse sizinle pvp yapmak istemiyor, unique kesemiyorsunuz (70 lvl nukerlerin elinden isy u bile zor alir Blader), e tanklik diyorsunuzda guild warlarda kalabalik ortamda rakipler blader lari zaten sona birakir yani digerlerini temizlerler blader tek kaldi ise sona kaldi ise onu da keserler, tanklik derken blader in duvar olusturma skill i varda biz mi bilmiyoruz yoksa :)
Sun Blade elde edebilme sansiniz yok ise inanin Blade karakterden keyif alamazsiniz ...
quote:
Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR
quote:
80 lvl i yani oyunun son halini oynamadiginiz o kadar belli ki ... 80 lvl olup farmini bitirip item dizmis her kisi bilir ki cold el yakma anlamsizdir ... Hele ki blade icin ... kimseyi öldüremezken birde en zayif imbue olan coldu kullanmak nasil bir mantiktir ? hos bu defalarca tartisildi forumda ama oyunun finalini gorememis olanlarin tiri viri laflari olarak hala soyleniyor ... fogs olmasa yani oyunda hic alchemy olmasa fire shield serisi bile olmasa cold el yakma glavie de kullanilabilir ama yine blade de kullanilmaz :) ornek verelim ... yaris arabalari var blade bunlarin icinde sasi ve dayaniklilik olarak en iyisi ama motor gucu en zayifi ... cold el yakma kullanmak demek kerosen ya da nos kullanma sansi varken (fire el yakma) tutup benzin istasyonundan 95 oktan benzin alip kullanmaya benzer ... yahu zaten gitmiyo araban digerlerine gore, birde ustune el freni cekmenin ne anlami var :) ne kadar Blader taniyorsam oyunda samimi sohbetlerde hepsinin istisnasiz sikayeti kimseyi kesememek ... Tamam Blader kasiyor veya kasmis olmaniz nedeni ile savunma gayretinizi anliyorum lakin hal boyle iken oldugundan farkli gostermeye gayret etmek anlamsiz ...
80 lvl vs 80 lv sayisiz pvp yaptim ve izledim ... Blader denk rakibi kesemiyor ... Ha kendisi de cok zor kesiliyor belki ama bunun tadi yok benim oyun anlayisima gore ... kimseyi kesemiyorsunuz (ezik olmayan hickimseyi), sizinde setiniz iyi ise sizde ölmüyorsunuz ve bu nedenle kimse sizinle pvp yapmak istemiyor, unique kesemiyorsunuz (70 lvl nukerlerin elinden isy u bile zor alir Blader), e tanklik diyorsunuzda guild warlarda kalabalik ortamda rakipler blader lari zaten sona birakir yani digerlerini temizlerler blader tek kaldi ise sona kaldi ise onu da keserler, tanklik derken blader in duvar olusturma skill i varda biz mi bilmiyoruz yoksa :)
Sun Blade elde edebilme sansiniz yok ise inanin Blade karakterden keyif alamazsiniz ...
blader is noob
quote:
Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR
quote:
Walla ne desek boş heralde. Hala cold blade pvp de ölmüyor kesiyor, yok lvl 52 adam 3 tane glavieyi kesti, yok ben 38 im gelin kapışın benle vs. vs. Düşük lvllerde bile olsa bladerin adam öldüremedini herkez biliyor fakat. Kendileri haklı çıkcak ya o yuzden.
80 LvL adam alıyor XXX-LARGE potu daha blader glaviere komboya başlıyor. Glavier bi pot içiyor. Kombo bitiyor canı hala full. Belki bu yuksek kapasiteli extra large potlar olmasaydı blader adam kesebilirdi ama o da BELKİ.
Blader rules "No kill, No die"
quote:
Orjinalden alıntı: buura2
quote:
Orjinalden alıntı: OlympusFarmer
bu da "glavie en güzel char aga zart zurt" diyenler için lvl 62 blader kulunuz vs.69+ glavieci(not gereksiz tartışma olmasın kimse üzülmesin diye hunterın adını kapattım)
bu ss benim adıma istisnai bir durum değildir ne yaptığını bilen bir blader kendisinden 3-5 level yüksek adama yatmaz kolay kolay.. birde yatırır bu resimdeki gibi...
bu 69+ glavier gerçekten yattıysa o charı direk silebilir.62 lvl blader ın 69 glavier e vurduğu sinek ısırığı gibi gelir bana göre
69+ deyil o 68 lv ve arkadaşın zervk boş kullanmış demekki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme