Şimdi Ara

Blader mı SS nuker mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar char açağım fakat karar veremedim hangisini açayım

• Blader.
  • bu senin hangi tür bi char istediğine göre değişir..pvp diyosan blader..unique istiyosan ss (tabi wiz daha ii ama sen ikisi arasında kaldıysan ss) bu arada item ii olursa ss pvp de de çok iidir ama tank deil
  • pvp durumunda pvp isterim unique kesmem bazıları blader ezik diyor da

• quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

pvp durumunda pvp isterim unique kesmem bazıları blader ezik diyor da

Göster bana bakıyım kimmiş o :)

Öğlen girdiğim CTF Eventinden topladığım 29 ticket ı boy boy gösteririm kendilerine.. Yanında Captain yazan bir nukere 23 k crit çaktığımda yanında ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 26 Haziran 2009; 1:34:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Öğlen girdiğim CTF Eventinden topladığın 29 ticket ı boy boy gösteririm kendilerine.. Yanında Captain yazan bir nukere 23 k crit çaktığımda yanında ..

Demekki senin charın iyiymiş yada karşıdaki nuker item vs skill bakımından kötüymüş yada ikisi birden..Yani gün gelir o nuker da sana 23 k çakar belki :)

Ezik bir build yoktur özellikle blader a ezik diyene gülerimMantıklı düşünülüp kasılan hiç bir build ezik değildir, yani full int warrior rogue mantıksızdır ve doğal olarak da eziktir
    Yerinde olsam nuker açardım çok daha zevkli oynaması yani bana göre :)

• quote:

quote:

Öğlen girdiğim CTF Eventinden topladığın 29 ticket ı boy boy gösteririm kendilerine.. Yanında Captain yazan bir nukere 23 k crit çaktığımda yanında ..

Canını kanını emmişin adamın

• quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

quote:

quote:

Canını kanını emmişin adamın

Adamı sonra görmedim zaten.. Teleport çekti yada oyuna restart yaptı

• Blader bana kalırsa SRO nun en baba charıdır 80 capında herkez Blader is a noob derken ben bladerla isyu kesiodum bende boyle sacma sorulşardan bu bıktım hangisii istioasna onu ac
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

quote:

Demekki senin charın iyiymiş yada karşıdaki nuker item vs skill bakımından kötüymüş yada ikisi birden..Yani gün gelir o nuker da sana 23 k çakar belki :)

Ezik bir build yoktur özellikle blader a ezik diyene gülerimMantıklı düşünülüp kasılan hiç bir build ezik değildir, yani full int warrior rogue mantıksızdır ve doğal olarak da eziktir
    Yerinde olsam nuker açardım çok daha zevkli oynaması yani bana göre :)

Tamamen Doğru

• Hangisini istiyorsan onu aç..misal ben su an 100 lvl blader im...fire-cold-bicheon...ve çok zevkli ben kasarkende sıkılmadım savaşırkende...nuker açarsan seri kasarsın light-cold-bic öneririm...inan 100 lvl ile nukerler baya sağlam oldu...ayrıca full +5 garment set e 23k çakıcak nuker varmı bilmiyorum...geçen fw de bana max 14k vurdu ben ona yatırla 14k vuruodum yerde 4 kere batırmama gerek kalmadı skill israfı :D
    charı kullanmak önemli bence....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vampiel

Hangisini istiyorsan onu aç..misal ben su an 100 lvl blader im...fire-cold-bicheon...ve çok zevkli ben kasarkende sıkılmadım savaşırkende...nuker açarsan seri kasarsın light-cold-bic öneririm...inan 100 lvl ile nukerler baya sağlam oldu...ayrıca full +5 garment set e 23k çakıcak nuker varmı bilmiyorum...geçen fw de bana max 14k vurdu ben ona yatırla 14k vuruodum yerde 4 kere batırmama gerek kalmadı skill israfı :D
    charı kullanmak önemli bence....

• Oyunu iyi bilen adam full int warriorla bile kral olur.
  • ya şimdi anlamadığım şu adam diyor benim 99lvl 7gap nukerim var 100lvl ff +7li bladerı yatırdım diyor inanmadım tabi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY

Oyunu iyi bilen adam full int warriorla bile kral olur.

bencede....Biraz farkLı bi buiLd önercm ama güzeL oLuyo gibi bicheon-fire-coLd bi int char deniorm..
  • bence blade aç int charlar snowsuz bana göre hiç bişi hele spear hiçmi hiç birşey
    bende blade açtım ve savaş için belki ezik olcak ama imbue skili cold - liht ve bicheon ve dün eventte 32 lwlim 45 lwl kuşlar geldi yemn ediyorum 7-8 kuşun arasında yatmadım 33 lwl glev bile yatmıştı.inş. gzl olur bakalım şu an pro giyiyorum ilerde garmente dönmeyi düşünüorum sğolun beni dinlediğiniz için
    FOREVER BLADE
  • herkes kendi charını över haliyle
    s/s cold light bicheon bnm tercihim eğer pro yaparsan ada armor blade ile rahat kapışırsın garment setle kapışırsan zehirlerle 23k tabi yersin

ama sen yedir zehirleri at bakayım nukeni o ka k yio

• quote:

Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom

herkes kendi charını över haliyle
    s/s cold light bicheon bnm tercihim eğer pro yaparsan ada armor blade ile rahat kapışırsın garment setle kapışırsan zehirlerle 23k tabi yersin

ama sen yedir zehirleri at bakayım nukeni o ka k yio

zehirsiz çaktım. Adam protector elindekiler +5 ti. setini bilmiyorum. Snow shieldi kapalıydı.. Karşı takımda 4 tane wizard, bende sadece bless buff ı var.. bayrağı yağdan kıl çeker gibi aldım. son 10 saniye kala hala kafamdan meteor lar yağarken bayrağı taktım ve maç bitti sonrasında gelen küfür pm leri..

• orada olup görmeden beni inandıramazsın yada en kötü ihtimal 81 npc seti die tahmin edebilirimbide farmsızsa .Setleri en az +5 olan bi pro s/s lightı da varsa tabi max yiceği crit 15-16k oda ablade nin de baya bi sağlam olması lazım
  • Nuker alayına gider
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.