Şimdi Ara

Blader - Nuker Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar private sroya yeniden başlıyorum bu yüzden 2 char arasında kaldım 1. si 16 lvl sos bowum var onun için farm yapacağım

1.Build olarak Full Int S/S Light Cold Bicheon düşünüyorum (serverda snow shield skili yok eski version)
    2.Build olarak Full STR Blader Fire Light Bicheon olarak düşündüm
    Not : skill cap : 90 ama max 70 lvl skilleri var

Nuke char kasmayı çok seviyorum ks de yapamıyorlar ancak snow shield yok diye ezilirmi diye düşünüyorum
    Blader cok güzel bir build comboları ve dayanıklılığı ama bundada ks var ve ks den nefret ederim

önerileriniz nelerdir

• Dikkat etmemişim skill cap 90mış.

O zaman blader kas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 15 Haziran 2008; 17:21:06 >
  • bütün hepsini açamam hocam max cap : 90 , skill açılmasada 90 a kadar vereceğim skill lvl e cunku attack oranı %1 artıyor
  • Blade daha iyi bence farm yapacaksan nuker 9 gap ölüm zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: arch1

Arkadaşlar private sroya yeniden başlıyorum bu yüzden 2 char arasında kaldım 1. si 16 lvl sos bowum var onun için farm yapacağım

1.Build olarak Full Int S/S Light Cold Bicheon düşünüyorum (serverda snow shield skili yok eski version)
    2.Build olarak Full STR Blader Fire Light Bicheon olarak düşündüm
    Not : skill cap : 90 ama max 70 lvl skilleri var

Nuke char kasmayı çok seviyorum ks de yapamıyorlar ancak snow shield yok diye ezilirmi diye düşünüyorum
    Blader cok güzel bir build comboları ve dayanıklılığı ama bundada ks var ve ks den nefret ederim

önerileriniz nelerdir

soruya soruyla karşılık veriyorum ama neden normal sro değilde private ? ben onglarda farmdayım şu anda 2 günde 37 k sp oldu tıkır tıkır kasılıyorum ( sp tick yok )

• Bence en iisi full str BLADE ama kasması biras zor
  • sword nuker ac
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

sword nuker ac

Bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.