Şimdi Ara

Blair Witch XBOX ONE ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konusunu bulamadım varsa kapatırız. 3 gün kaldı oyunun gelmesine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Ağustos 2019; 13:42:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BLAIR WITCH | CADI AVI BAŞLIYOR! | Bölüm #1 Türkçe

Videoyu beğenip abone olarak destek olanlara ayrıca teşekkürler, iyi seyirler...

Sevgili dostlar; canlı yayınlara twitch.tv/LIVEOyun ve fb.gg/LIVEOyunTV adreslerinden takip ederek katılabilirsiniz.

Discord sunucumuza katılarak beraber oyun oynayabilir, çekilişlere katılabilir ve bedava oyunlardan haberdar olabilirsiniz:

Discord
    Join the Twitch / LIVEOyun Discord Server!
    https://discord.com/invite/exkXtaN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 19 Haziran 2020; 17:33:22 >

• Oyunun sonunda büyük bir bug varmış arkadaşlar baya bir çıldıran olmuş.. Bitiren var mı oyunu?

• Kasetlerde ipuçlarını bulmak için nesnenin net şekilde kamerada görüntüleyip dondurmanız gerekli. Beyzbol topunda bayağ dolaştım. Sonra çaktım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Oyunun sonunda büyük bir bug varmış arkadaşlar baya bir çıldıran olmuş.. Bitiren var mı oyunu?
    Bug rastlamadim. Ama hafif donmalar oluyor

• nasıl oyun beğendiniz mi?
  • EthanHunt81 kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitirdin mi dostum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lies of P | PS5 - PS4 | ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Oyunu bitirdin mi dostum?
    Bitirmedim . Az kaldı sanırım. Chapter 9 dayım.

Oyunu genel olarak beğendim. Normalde korku oyunu oynamam hem çok karışık ve zor hemde çok kasiliyorum

Ancak blair wich re7 ve alen wake karması olmuş bu yüzden sevdim. Uzun süredir. Makinayı açmak için sabirsizlandigim bir oyun olmamıştı.

Bulmacalar zor değil. Ve çözmek için etrafta deli gibi saatlerce dolaşmaya gerek yok. Buda benim için oynanabilirliği arttirdi.

Yukarıdaki arkadaş gibi oyun bug'a girecek ve bitiremeyeceksin büyük ihtimal.

• Dün baya oynadım ve bug a girdi. Köpeği çağırmam lazım görev için lb kitlendi. Sanki köpek oyunda yok çağıramıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Yukarıdaki arkadaş gibi oyun bug'a girecek ve bitiremeyeceksin büyük ihtimal.
    One x kullaniyorum. Suana kadar ufak donmalar disinda sorun yasamadim. Umarim yasamam . Merak uyandıran bir yapım olmuş. Sinema filmi izler gibi oyun olmuş. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Dün baya oynadım ve bug a girdi. Köpeği çağırmam lazım görev için lb kitlendi. Sanki köpek oyunda yok çağıramıyorum.
    Köpek bir bölümde yok oluyor zaten. Ağacın içine girdigin . Orda halüsinasyon görüyorsun. Köpeği çagiramiyorsun

Bazı bölümlerdedir sanırım savaş bölümüydü. Gördüğün bir yapıyı. Tekrar baktığında olmadığını görüyorsun ama bunlar oyunun konusu ile alakalı.

Yok yav it yanımda. Hatta görev icabı mezarı eşelemesi lazım yapmıyor. Yanımda uyuz uyuz bakınıyo. Köpek menüsü hiç çıkmıyo ama yanımda yuvarlanıp duruyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 3 Eylül 2019; 15:9:57 >
  • Patch bekliyorum oyuna devam etmek için 3. Bölümde bıraktım.

• Dostum ben oyunun 16. bölümündeyim sanırım. Eve girmem gerekiyor ama evin kapısını açınca içerde kocaman bir kaya var. İnternet üzerinden walktrough videoları izledim ama hep PC versiyonu yüklemişler sanırım ve takıldığım yerde hiç kaya falan yok videolarda. İnternette araştırınca benim takıldığım yerde takılanları gördüm maalesef.

• Oyunu bitirdim ve hiç bug falan olmadı. Ama son bölümler işkence oldu resmen. Oyun güzel başladı ama kötü bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Dostum ben oyunun 16. bölümündeyim sanırım. Eve girmem gerekiyor ama evin kapısını açınca içerde kocaman bir kaya var. İnternet üzerinden walktrough videoları izledim ama hep PC versiyonu yüklemişler sanırım ve takıldığım yerde hiç kaya falan yok videolarda. İnternette araştırınca benim takıldığım yerde takılanları gördüm maalesef.
    Oraya gelmedim. 9 dayım ben. Kamerayla ilgili olabilir. Kaseti varsa duvarı yokken ki şeklinde dondurman gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanHunt81 -- 4 Eylül 2019; 10:9:24 >
  • Oyunu PC'de oynadım ve az önce bitirdim. Oyun ilk çıktığında optimizasyon sorunları vardı oynanamayacak haldeydi, yanılmıyorsam bir kaç güncelleme sonrasında düzeltilmiş. Oyun sonlarına yaklaştıkça sıkmaya başladıysa da baştan itibaren doğurduğu merak duygusunu oyun sonuna kadar canlı tutmayı başardı. Filmlerini çok beğenmemiş olsam da oyunun hikayesi benim çok hoşuma gitti. Çok orjinal bir hikaye değilmiş gibi başlıyorsa da sonradan başınıza gelenler hikayeyi hareketlendiriyor. Oynanış konusunda da çok eğlendim, oynanış mekanikleri sadece Bullet ile yapılabilenlerin çok kısıtlı olması nedeniyle tekrara düşüyordu o da çok rahatsız etmedi, köpekle gerçekten bir bağ kurduğunuzu hissediyordunuz. Bunun yanında eklenen kamerayla zamanı geri alma etkileşime girerek gerçekliği değiştirmek güzel düşünülmüş bir fikir olmuş. Oynadığım korku oyunları arasında önlerden yerini aldı Blair Witch. 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orange20 -- 20 Eylül 2019; 20:21:59 >

• Arkadaşlar oyunun bu vagonla gitmeye başladığımız ve sigortaları bulmamız gereken yerindeyim ancak sigortaları bulamıyorum. Youtube videolarında bulunan yerde kırmızı alet kutusunun yanında bulunuyor. Ancak ilgili yere baktığımda bulamıyorum. Oyunu en sonunda sildim. One S ile oynuyorum. Bug mı oluştu acaba ? İşin ilginci aynı şey quantum break tede oldu. Son boss ta vurduğum adam dondu kaldı. Defalarca oynadım aynı sahneyi yine sorun düzelmedi. Blair witchle ilgili bu şekilde sorun yaşayan oldu mu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.