Şimdi Ara

BLASPHEMOUS [PS4 Ana Konu][Türkçe Rehber] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ike Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
5
Favori
7.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunların en büyük sıkıntısı teknik yetersizlikten ötürü hepsi birbirine benziyor, bu da 3 sene önce çıkan Slain'in neredeyse kopyası gibi olmuş.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Slaini dün Xbox'a aldım. Çok zor diyorlardı bakalım görücez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir 2D oyun ne kadar zor olabilirse o kadar zor, oynanış yapısı ve platform ögeleri yoruyor adamı, Salt and Sanctuary'deki gibi yumuşak animasyonlar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 4 Haziran 2019; 17:28:40 >
    2D oyunun ne kadar zor olabileceğini Dead Cells'de gördük. Ben bitirene kadar neler çektim. :) Sekiro bile bu kadar zorlamamıştı. Celeste keza bazı bölümleri insanlıktan çıkarıyor.

• Dead Cells'i henüz oynamadım, fırsat bulduğumda deneyeceğim.
    Oynadığınız en zor oyun olabilir. Üstelik bir kere bitirmek de yetmiyor. Totalde 5 kere bitirmek gerekiyor. Ve her bittiğinde Ng+ dedigimiz olay o kadar zorlaştırıyor ki oyunu tamamen bitiremeyeceğine inaniyorsun. Daha arkadaşlarımdan bitirebilen çıkmadı. :)

• Tanıtım yayını saat 19:00'da.

• Dead Cells i yeni aldım,acayip sardı.Var mı o tarz önerdiğiniz oyun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk trailer ve çıkış platformu Nintendo Switchti ve ilk gördüğümde bayılmıştım favoriye almıştım videoyu. Haliyle yapımcı zorlanıyor hikaye ve kombo çeşidi düşman çeşidi çok fazla mekan çizimleri efsane iyi ve kendini tekrar eden bir oyun olmayacak. İlk trailer da ki gibi müzikli ve aksiyonu bol hızlı bir oyun olursa bana göre yılın oyunudur. Bir klasik olan Castlevania potansiyeli var. Her 2D oyunu birbiri ile bir görenlere de sözüm ona her ak sakallı dede ak sakallı dede midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 4 Haziran 2019; 19:15:24 >
  • WALDER FREY kullanıcısına yanıt
    Kaç tane istiyorsun :)

Salt And Sanctuary, Deaths Gambit, Celeste, Owlboy, Hollow Knight şuan aklıma ilk gelenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 4 Haziran 2019; 20:55:37 >
  • Ne kadar biliyorsan
    Dead Cells e başladım,pek vaktim olmadığından şu ara çok oynayamıyorum ama şunu söyleyebilirim beni uzun zamandır bu kadar saran bir oyun olmamıştı.Öldükçe insanın tekrar başlayası geliyor.

İlk önceliğin şişeyi full yapmak olsun. Ardından öldüğünde kalan para miktarina ver hücreleri. Gerisi çorap söküğü gibi olur. Güçlü el bombası oyunun en güçlü silahı gelistirebilirsen. Aletlere 2 tane güçlü el bombası koyabilirsen oyunu bile bitirebilirsiniz. Ok ve yayla bitirdim ben oyunu. Sıcak çatışmaya girmeden uzaktan hallederek. :)

• Buz atan yay ve ateş bombasıyla kralın eline kadar geldim,ama buz işlemedi ona ok da zayıf kaldı,sağlam kılıcım vardı fakat 2.şişeden sonra fark ettim çok can götürdüğünü
    Bu arada Hollow Knight 32 liraya düşmüş alayım o zaman bunu.

Kralın eli ne lanet bir Boss'tur ya. Güçlü el bombaları ve Ok ve Yay ikisilisiyle geçtim. Tabi canım 21 bin falandı.

• Benim bir el bombası 1 ateş bombası vardı hocam ne diyorsun can 20 bindi 2 şişe vardı ama işte yayı taktik amaçlı dondurma da kullanıyordum,o iş de kralın eline sökmedi

• Steam kullananlar ayın 1'ine kadar mevcut olan demoyu indirip deneyebilirler. Demo yaklaşık 20 dakika civarı sürüyor, oldukça kısa yani fakat atmosfer ve oynanış hakkında az da olsa fikir veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 30 Ağustos 2019; 19:12:59 >
  • Bu oyunu ilk gördüğümde beri bekliyorum, 10 gün sonra nihayet kavuşacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 30 Ağustos 2019; 18:41:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.