Arkadaşlar udemy'den blender kursu aldım. güle oynaya izleyerek ve yaparak bir şeyler yapıyordum. Konu render almaya geldi. Render ayarlarında OPENGL kısmında benim donanımları gördüm ve seçtim. Fakat render device'ı gpu yapınca resimdeki gibi boş ekran çıkıyor. üstte hata kodu görünmekte. "failed to load kernal_indirect_background" render al dediğimde yine boş ekranda kalıyor. amd nin yazılımını yükleyip denemek istedim. videolarda gördüğüm kadarıyla yükledikten sonra "render engine" kısmında yeni bir seçenek geliyor. ama bana bir şey gelmedi. Blender sürümü 2.91. hem normal indirip denedim hem steamden indirdiğim ile denedim sonuç aynı. diğer donanımlar MSI MPG X570 AMD Ryzen 5 3600 SAPPHIRE RADEON™ RX 5700 XT PULSE(20.11.2) Corsair (2x8GB) 3200MHz CL16 XPG SX8200 Pro 512 GB Windows 10 Pro 64 bit Version 2004 sorunun çözümü için internete de bakıyorum. olur da bulursam buraya yazarım. bilen varsa yardım ederseniz çok sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Dilenci -- 19 Aralık 2020; 0:33:58 > |
Bildirim