Braun en iyisidir. Şu an vaktim olmadığından link veremeyeceğim ama ihtiyaçlarınıza uygun setleri var.
Profilo, Siemens ve Bosch'un blender setleri de çok iyi, Çin değil İspanya'dan ithal. Braun da öyle. Ben TV alırken Siemens hediye almıştım ve çok memnunum.
Tefal önermiyorum bir de özellikle aklınızda bulunsun. Arzum'un da rondo işlevi gören haznesi çok kalitesiz blender ayağı güzel, Beko ve Arçelik'i de Arzum üretiyor.
Uygun fiyata da Fakir'in siyah renkli seti iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: candogan62
Braun en iyisidir. Şu an vaktim olmadığından link veremeyeceğim ama ihtiyaçlarınıza uygun setleri var.
Profilo, Siemens ve Bosch'un blender setleri de çok iyi, Çin değil İspanya'dan ithal. Braun da öyle. Ben TV alırken Siemens hediye almıştım ve çok memnunum.
Tefal önermiyorum bir de özellikle aklınızda bulunsun. Arzum'un da rondo işlevi gören haznesi çok kalitesiz blender ayağı güzel, Beko ve Arçelik'i de Arzum üretiyor.
Uygun fiyata da Fakir'in siyah renkli seti iyi.
Teşekkür ederim hocam, philips hakkında ne düşünüyorsunuz?
bende philipsin hr1378ini düşünüyorum
nasıl bir üründür burda fiyatı oldukça cazip diğer sitelere göre
İstanbul' daysan Doğubank veya civarında ki iş hanlarından almanı tavsiye ederim. Türkiye' de bulunmayan modeller uygun fiyata satılıyor. Ben 11 yıl önce Moulinex almıştım. Hala sorunsuz çalışıyor. Üstelik bunun benzeri bir robot Türkiye' de satılmıyor.
kartal dayım
valla oralara gidip eli boş dönmek istemiyorum yani
misa ldediğim ürünü daha ucuza bulabilirmiyim acaba
100 lira misal yoksa değmez yani
ayrıca şarjlı olduğundan 200w imiş yetermi acaba bu güç
BLENDER LİNK Ev kullanımı için alabileceğiniz en kaliteli ürün diyebilirim zaruret olmadıkça marka zikretmem fakat bu konuda BRAUN 1 numara derim
Arkadaslar piyasanın cok altında bir cekilişten kazandıgım blenderları satıyorum, Braun M 1030 Multiquick System Blender Mikser
SIFIR KUTUSUNDA BRAUN M1030 MARKA MİKSERİ PİYASANIN ÇOK ALTINDA BİR FİYATA SATIYORUM . ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ŞOK FİYAT 65 TL
Braun M 1030 Multiquick System 3-in-1 Blender Ataçmanlı Mikser 500W Açma kapama düğmesi Hız secici (1-5 arası hız, turbo) Çırpıcı aparatı Hamur&yoğurma aparatı Plastik &el blenderi Kaymaz tabanı sayesinde kolay kullanım Ölçüm kabı ÜRÜNLER SIFIR KUTUSUNDA VE 2 YIL GARANTİLİDİR PİYASA FİYATI 120-150 TL
500W Açma kapama dügmesi Hiz secici (1-5 arasi hiz, turbo) Çirpici aparati Hamur yogurma aparati Plastik el blenderi Kaymaz tabani sayesinde kolay kullanim Ölçüm kabi
FİYATI:65 TL
ARZUM AR 149 SOSTA ÇELİK BLENDER Ürün Çeşidi : Blender Güç : 700 W Kapasite : 0.8 lt Malzeme Bıçağı : Paslanmaz Çelik Bıçak Teknik Özellikler Turbo Fonksiyonu : Var Çırpıcı ve Karıştırıcı Uçlar : Var Ek Özellikler Diğer Özellikler : Ayrılabilir Gövde Görünüm Renk : Beyaz
çırpıcısı olması avantaj oldu bana göre gerçi evde mikser vardı ama neyse
Bugün bende Boyner den Braun 6550 MCA aldım. İndirim vardı, 139.90TL / 6 taksite aldım. Nakit verirseniz %5 lik bi indirim daha yapıyorlar.
bende braun 6550 set aldım çok iyi öneririm
Konu hortlamış
Bende görüşümü yazayım, bir cihaz ne için üretiliyorsa onun için kullanılmalı, blender'sa blender mixer'se mixer. Üretici firma all in one gibi birşey yapabilir ama motoru için arge yapıyormu, gücünü ona göre artırıyormu bunu sorgulamak lazım.
Diğer bir konu 3 liralık alet 3 liralık iş yapar 5 liralık alet 5 lira. Bunu unutmamak lazım.
İlk çocuğum doğduğunda sinbo almıştım 3 sene dayandı, sonra 2 numara doğunca epey araştırdım Tefal'in metal ayaklı 600 W'lık modelini aldım. Eşimin söylediği: Bebek için sebze çorbası hazırlarken sinboda pütürcükler kalıyormuş ama tefalde öyle bir sorun olmuyormuş
braun 6550 mca almak istiyorum, çift sıfırlı rakamlar dışında bir fiyat seçeneği mevcut mu yada forumda satışını yapan arkadaş var mı?