Şimdi Ara

BLITZWOLF BW-VP1 Native 720P LED - $75 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
12
Favori
18.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir bu katantina günlerinde kullanan birisi olarak memnunum fakat içindeki lens tozlanıyor ve sağ alt köşede siyah leke gibi izler beliriyor nasıl temizleyebiliriz böyle bir şey başına gelen oldumu tecrübesinden faydalanalım onun haricinde fiyatını sonuna kadar hakediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon bağlanan yeni modelini sipariş verdim bekliyorum. Ben indirim olmadan önce aldım ama siz şu an indirimli bir şekilde alabilirsiniz. Almayı düşünen kaçırmasın. Kupon kullanmayı unutmayın.

Düzenleme:

Ürün elime 11 günde ulaştı. Ekran yansıtmalı modeli almıştım ve sorunsuz çalışıyor. Gündüz performans beklememek lazım ama yakına konumlandırdığınızda izlenebilir seviyede. Akşamları ise sinema keyfini gerçekten yaşatıyor. Ben memnun kaldım. Tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantarın Başı -- 2 Temmuz 2020; 16:55:2 >
  • Video açıklamasında link ve kupon kodu mevcuttur..

• quote:

Orijinalden alıntı: miki

Video açıklamasında link ve kupon kodu mevcuttur..

Abş vp2 içinde bi kupon paylaşssan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Abş vp2 içinde bi kupon paylaşssan :)

Alıntıları Göster

Açıklamada bulunan linkler ve kupon kodları günceldir, promasyon zamanı kupon kodları geçersizdir.

• Projeksiyon yere düşmüş, ışık çok az veriyor ve yansıdığı yerde çok hafif ışık var sadece görüntü yok. Ne yapılabilir?
  • Kullanan arkadaslar yorum yapabilirmi banggooda reserve yapinca 21 temmuzda 456 tl vergisiz satisi var. Kullanma amacim yazlari koye gidince kullanirim.die dusunuyorum aksamlari bi film yada ps4 baglama niyetim var. Eger baska tavsiyeniz varsa yorumlarinizi bekliyorum

• Blitzwolf Bw-Vp1 hepsiburada da 650 TL

LG PH 150g projeksiyon cihazı 2. el 1000 TL

sizce hangisi ?
  • sakın almayın...
    içi siyah toz dolu...
    ekrana yapışınca kalıyor...
    içini açıp silmek gerekiyor...
    tabiiki garanti de gidiyor
  • vtnsvr kullanıcısına yanıt
    Toz hepsinde çıkıyor ben kullanıyorum güzel cihaz

• Blitzwolf Vp1-Pro modeline kablosuz telefondan bağlanıyorum görüntüde ve seste takılmalar yaşıyorum
    ne yapmam lazım çözemedim.

Bari usb den bağlayayım dedim telefonu oda olmadı yardım ederseniz sevinirim...

telefon samsung note 9
  • bende de bu model var ama sorunum var Kusursuz bi netleme yapamadım azda olsa bulanıklık kalıyor ekranda nasıl yapıcam bilmiyprm
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeMiVaR

Blitzwolf Vp1-Pro modeline kablosuz telefondan bağlanıyorum görüntüde ve seste takılmalar yaşıyorum
    ne yapmam lazım çözemedim.

Bari usb den bağlayayım dedim telefonu oda olmadı yardım ederseniz sevinirim...

telefon samsung note 9
    Merhaba , note 4 de denedim. Orjinal kablo ile bağlayıp , ekrana yansıt seçeğine dokununca ses ve görüntüyü perdeye verdi , ancak ürün tanıtım sayfasında android telefonları kablolu bağlantıda desteklemez yazıyor..Ayrıca xiaomi redmi note 8 denedim , kablolu bağlantıda youtube oynatırken ses de takılmalar oluyor, durdurmaya alıp biraz bekledim düzeldi, her iki telefonu da uzun süre test etmedim, iphone kullanıyorum, sıkıntısız bağlanıyor. Daha önce wifi ile bağlandıysanız, wifi bağlantısını silip kablo ile tekrar denermisiniz?

Edit: Açtığım konuya gelen bir cevabı paylaşıyorumhttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145734865

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 27 Eylül 2020; 0:35:0 >

• Toz işi çok can sıkmaya başladı bunun için çözümü olan kimse yok mu 10ay oldu alalı ilk başlarda azdı fakat şuan tamamen yayıldı

• gigican kullanıcısına yanıt

Fan ile mercekler yan yana o yüzden zaman içinde tozlanacak bu yüzden içini açıp temizlenen gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfmrv

Blitzwolf Bw-Vp1 hepsiburada da 650 TL

LG PH 150g projeksiyon cihazı 2. el 1000 TL

sizce hangisi ?

bence lg

• 1 adet satılık elimde mevcut 800lira sıfır paket test için acildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim vp1 için kumanda ihtiyacım var kumandası yok böyle aldım ikinci el kumandasız denemek için ilk projeksiyonum memnunum kenarlardaki bulanıklıklar hariç 130 inç olarak kullanıyorum kumanda bulamıyorum akılı kumanda deneyen var mı ?

+ kulaklık ses çıkışından hiç ama hiç memnunum değilim hayatımda ki en berbat kulaklık çıkışlı olan cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazybad -- 15 Ekim 2020; 10:47:11 >
  • Bu blitzwolf projeksiyonların ampülünü değiştirmek istersek fiyatları nedir. Yine Banggood tan mı istiyoruz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.