Şimdi Ara

BLITZWOLF BW-VP1 Native 720P LED - $75 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
267
Cevap
11
Favori
18.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyati pahali geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miki kullanıcısına yanıt
    Merhaba YouTube da videolaerinizi izledim. Ama birde bu ürünün biraz daha ucuzu ve sanki daha iyi diye duydum yabanci analiz sitelerinde aun f30 var. Sizi bu ürüne iten ne oldu. Bende blitzwolf ve aun f30 arasında kaldım. Siz videoda da çok daha başarılı olduğunu belirtmissiniz ürünün ama arada yaklaşık 600 TL bir fark oluyor. Buna değer mi almışken bir defa mi almak mantıklı yoksa tatmin edici ise blitzwolf almak mı biraz bilgi verirseniz çok sevinirim

• Gizlitanık G kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    blitzwolf bw-vp3 incelemesi yapmayı planlıyorum, aun a göre daha özellikli olabilir ama çıplak gözle görüntü kalitesini görmek herşeye bedel, o yüzden ( Çinden siparişi veriyorum, 15 gün ile 1 ay arasında gelecektir) ''Bence'' vaktiniz varsa bekleyin.
  • Çok teşekkür ederim. Merakla bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

Merhaba,
    blitzwolf bw-vp3 incelemesi yapmayı planlıyorum, aun a göre daha özellikli olabilir ama çıplak gözle görüntü kalitesini görmek herşeye bedel, o yüzden ( Çinden siparişi veriyorum, 15 gün ile 1 ay arasında gelecektir) ''Bence'' vaktiniz varsa bekleyin.
    merhaba.
    bende almışken 1080p alayım diyorum.bw-vp2 düşünüyorum.incelenemenizi bekliyoruz.en düşük kaça alabiliriz bu cihazı.%15 indirim fırsatı vardı fakat kaçırdık.buna benzer indirim varmı acaba.
  • Vp1 modeli her türlü ihtiyaci karsiliyor bilginize. F/P makinasi.

• BLITZWOLF BW-VP1 cihazı için herhangi bir güncelleme var mıdır?
  • blacklegend kullanıcısına yanıt
    Bw-vp2 ve 3 arasında fark 200 TL civarı ve fark olarak android işletim sistemi gördüm. Türkiye'de bw-vp1 incelemesi yapan 4 kişi gördüm. Ekran iyi olabilir ama uzun ömürlü bir cihaz için daha kalitelisini almak mantıklı geliyor. Ekran genişliği ve parlaklık olarak da daha iyi bir seçenek olacağına kanaat getiriyorum. Ki Türkiye'de almaya çalışsak pahalı dediğimiz fiyata zaten bulmamız imkansız. Enes Özen adlı YouTube kanalında aun f30 tavsiye edilmiş. Ama banggood da blitzwolf daha çok tercih edilen bir marka gibi duruyor. Mithat beyin tavsiyelerini bekliyoruz en yakın zamanda. Umarım bizde iyi bir indirime denk gelip projeksiyon ayrıcalığını yaşarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizlitanık -- 11 Ocak 2020; 23:58:3 >
    Teşekkürler , vp3 incelemesini yapmak için satın almak istedim ancak benim baktığım US versiyonmuş , bizim tip elektrik adaptörlü ancak 1 ay sonra stoklara geliyor..
    VP1 küçük bütçe ile alınabilir , 500TL gayet makul bir fiyat.
    Aun F30 da iyidir ancak vp2 nin daha yeni teknoloji olduğunu düşünüyorum en azında kağıt üzerinde öyle duruyor. Blitzwolfun yeni projeksiyonunu temin etmeye çalışıyorum, umarım getirtebilir , ve en kısa ürede incelemesini yayınlarım.İlginiz için çok teşekkür ederim.
    2 tl ile fiş ucunu değistirirdiniz

aynen bende inceleme bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

2 tl ile fiş ucunu değistirirdiniz
    Mesele sadece fiş değil, voltaj değeridir. "sadece dönüştürücü alırım" gibi bir yanılgıya girerseniz 110-220v çevirici alma zahmetine de katlanmak zorunda kalırsınız.
  • aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    Değerler normal bir problem etmez TR de kullanılması
    Özellikler kısmında yazıyor. Sadece Uç kısmı değişecek. Zaten artık hemen hemen hepsi her ülkede uyuyor cihazların belli başlı bazı cihazlar hariç.
    Yani 2 tl işini çözer arkadaş ama herhalde almak istememiş fişi bahane etmiş.

Plug Type EU Type/US Type

Power Input AC110-250V, 50-60Hz

Power Consumption 120W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 13 Ocak 2020; 1:21:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Değerler normal bir problem etmez TR de kullanılması
    Özellikler kısmında yazıyor. Sadece Uç kısmı değişecek. Zaten artık hemen hemen hepsi her ülkede uyuyor cihazların belli başlı bazı cihazlar hariç.
    Yani 2 tl işini çözer arkadaş ama herhalde almak istememiş fişi bahane etmiş.

Plug Type EU Type/US Type

Power Input AC110-250V, 50-60Hz

Power Consumption 120W
    Selam konvertör istemeyeceğine eminmisiniz? çünkü elimde bol miktarda pc güç kablosu mevcut..
    Istemicek. Söyle abd den gelen ingiltereden gelen telefonlarinin prize takilan kisimlar gibi farklı bir uç gelecek onuda 2 tl degistirebilirsiniz.
    Resimdeki uk sarj kafasi.

• www.banggood.com
    BlitzWolf Offical Online Store,Max 60% Off Updated Every Mon.
    https://www.banggood.com/marketing-BlitzWolfOfficalStore/tid-2072.html#ms-com-13

Blitzwolf'un kampanya sayfasında BW-VP1'in fiyatı $69.80'a düştü gibi gözükmekte ama verdikleri kodu kullanmama rağmen fiyatı düşüremedim. Sitede bir problem mi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PoLLBuLL

https://www.banggood.com/marketing-BlitzWolfOfficalStore/tid-2072.html#ms-com-13

Blitzwolf'un kampanya sayfasında BW-VP1'in fiyatı $69.80'a düştü gibi gözükmekte ama verdikleri kodu kullanmama rağmen fiyatı düşüremedim. Sitede bir problem mi var ?
    Kuponun süresi doldu diyor.
    Tam tersi, kampanya hala başlamamış mı diye baktım. öyle bir tarih de göremedim.
    Belki daha aktif değildir. Daha sonra tekrar denemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

Kuponun süresi doldu diyor.
    Tam tersi, kampanya hala başlamamış mı diye baktım. öyle bir tarih de göremedim.
    Belki daha aktif değildir. Daha sonra tekrar denemek lazım.

Alıntıları Göster
    Hocam kampanya 13 Ocak'ta başladı ve sayfadaki diğer ürünlerde indirim kuponları düzgün çalışıyor.
    Nedense bir tek bu üründe çalışmıyor.
    Destek'e 30dk dert anlattım ama "süresi dolmuş ise süresi dolmuştur" gibi alakasız bir yanıt aldım.
  • Ürünü 17 Aralık'ta vergiler dahil almama rağmen PTT kargo sitesinde 40 TL vergi çıktığı görünüyor . Kimine hiç vergi çıkmıyor pek anlayamadım bu durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0186

Ürünü 17 Aralık'ta vergiler dahil almama rağmen PTT kargo sitesinde 40 TL vergi çıktığı görünüyor . Kimine hiç vergi çıkmıyor pek anlayamadım bu durumu
    hızlı kargo ile aldıysanız yurtiçi kargo ile gelmesi gerek ptt ile gelmiyor. bizimki öyle oldu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.