Şimdi Ara

BLITZWOLF BW-VP1 Native 720P LED - $75 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
12
Favori
18.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Projeksiyon cihazını satıyorum kutulu bir şekilde. En fazla 12-13 saat kullanılmıştır. Acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum, cihazdan çok memnunum. 650 TL demek istiyorum fiyat olarak. Herhangi bir sorunu yoktur. Sıfırdan farksızdır. Konum: Ankara (Elden ya da kargo ile de gönderebilirim.) kullanıcı adım ile başlayan gmail adresimden veya buradan ulaşabilirsiniz.
    Edit: Telefon numaram eski hesabımda kayıtlıymış o yüzden özel mesajlara burdan bakamıyorum. Mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersingundem -- 22 Ocak 2020; 10:33:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizlitanık G kullanıcısına yanıt
    Acaba aldınız mı ürünü. Ben de kararsız kaldım vp1 mi vp3 mü alsam. Acaba gerçekten 1080p görüntüsü var mı? Yoksa vp1 alsam tatmin eder mi acaba??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • salihtaha S kullanıcısına yanıt
    Siparişi verdik ama daha gelmedi :) vp1 uygun fiyat, basit (sorun çıkarma ihtimali daha az) diye düşünüyorum, 720p ile tatmin edeceğine inandığım için aldım vp3 ile tek fark çözünürlük değil çok fazla özellikli karışık bir cihaz iyi düşün derim fiyat olarakta neredeyse 3 katına geliyor

• GabrielPhoenix kullanıcısına yanıt
    Alalı ne kadar zaman oldu acaba? Kararsız kalıyorum. Vp2 veya vp3 de görüntü kalitesi daha iyidir diye düşünüyorum..

• salihtaha S kullanıcısına yanıt
    Daha önceden canlı olarak projeksiyon cihazı incelemişliğim yok ikisini de canlı olarak görüp karşılaştırmak gerek ki aradaki fiyat farkına değecek mi karar verelim malesef bu konuda yardımcı olamıyorum. Dün akşam aldım 12 de kargoya verildi inş 10 güne gelir, vp2 ve 3 arasında fiyat farkı 200 tl ve vp2 nin akıllı kısmı kablosuz bağlantısı yok cihazlar hakkında çok fazla geri dönüş ve incelemede yok bir bilene kullanana sormak gerek fiyatına değer mi ?

Teşekkür ederim Hocam.. Biraz daha beklemeye devam etmek en doğrusu sanırım

• Ben almadım henüz. Aun f30 ve vp1 arasındayım ben. Biri 6500 diğeri 2800 lümen. Fark var gibi duruyor kağıt üzerinde. Ama arada da 500 lira var. Birde ürünlerin Türkiye vergi dahil kargolarina zam gelmiş. Uluslararası takipli kargoyla gümrük sigortası ile alsak para iadesini kesin yapıyorlar mi onu merak ediyorum şahsen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gümrük sigortası ile geri iade yapılıyor diye duydum. Ama ben cesaret edip de alamadım. Hep vergi dahil aldığım için..

Bende gümrük sigortası ile aldım bakalım gelsin bişey çıkacak mı geri alabilecek miyiz yazarım

Bizim aldığımız hızlı kargo (Turkey Direct Mail) gümrük sigortalı değil hocam. Biz zaten hızlı kargoda gümrük ücretini peşin ödemiş oluyoruz, kargo şirketi bizim adımıza işlemleri daha hızlı hallediyor. Bizim tıkladığımız kutucuk kargo sigortası, kargoda başına birşey gelirse diye. Normal kargoda (Air Parcel Register) gümrük sigortası kutucuğu (Tariff Insurance) aktif sadece.
  • aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum güncelleme olduğunu sitesine baktım ve güncelleme yapılacak bir dosya bulamadım zaten mantıken bakılırsa güncellmee yapılacak bir durumda yok :)
  • Evet doğru söylüyorsun ve sigorta paketi tikli olmasına rağmen ücret yazmıyor bu geçersiz mi demek oluyor ? diğer vergisiz seçeneklerde nakliye ve sigorta paketinde tikleri ekleme çıkarma yapabiliyorsun ve ücretleri çıkıyor

Bende takip ediyorum bir kaç gün önce 522 liraya geliyordu. Şimdi 600 lirayı geçiyor. 60 lira olan kargo ücretini 130 lira yaptılar. Zaten çinde 25ocak 30 ocak arası yılbaşı tatili var diye biliyorum bu nedenle alsanız da 1 şubattan önce işleme alınmaz. Processing time:11 business days yazıyor zatem. Eğer ptt ile gelen kargo ile alırsanız daha ucuza geliyor hem vergi çıkarsa geri alabiliyorsunuz ama tabi 1 aydan önce gelmez. Ben hızlı kargo ile bir kaç kez ürün aldım 15 güne yurtiçi kargo ile geliyor. Forumda firma yetkilisi var bu vergi ücreti meselesini sordum ama cevap vermedi.
  • onur_emu kullanıcısına yanıt
    Türkiye vergiler dahil fiyatlarda inanılmaz bir artış var son günlerde umarım tatil muhabbetinden kargo şirketleri de çalismayacağindandir. Yoksa blitzwolf vp-3 Türkiye vergiler dahil 377 TL olmuş nakliye bedeli registered Air parcel ise 280 TL Aşırı bir zam var. Aun da ise registered Air parcel ile alırsan sigorta kısımlarını işaretlediginde yaklaşık 90 tl. Türkiye vergi dahil 262 TL arada fark çok. Haklısınız Türkiye vergi dahil alırsan daha avantajli. Ama blitzwolf ve aun arası makas açılıyor ve kargolarda müthiş bir zam var. @miki üstad bilgin var mı? Aydınlatırsanız seviniriz

• integer kullanıcısına yanıt
    515+60 tl idi düşünürken ben 133e çıktı BGBWVP204 indirim kodu ile 133 düştü toplam 596 ya geldi biraz daha düşünseydim 750 ye gelecekti artık sebebini bende bilmiyorum ama kötü oldu

Merhaba son durum ile ilgili bir detay bilgim yok ancak gümrük dahil fiyatların artması buna paralel olarak sigortanın da artması normal (bizim gümrük daha fazla vergi istiyordur derim ) Ancak Aun da farklı olması Çinlilerin bayram dolayısı ile çok da dikkat etmediklerini tahmin ettiriyor.. Bangood dan sipariş vereceklerin , 02 Şubat sonrası (tatil 2 Şubatta bitiyor) , durumun açıklığa kavuşana kadar beklemelerini öneririm.
  • Projeksiyonu kullanan arkadaşlara bir sorum var. Projeksiyonu biraz aşağidan yansıttığımda görüntü dogal olarak tam dikdörtgen olmuyor, keystone correction ayarıyla bunu ayarlıyorum ancak bu sefer de görüntünün bir bölümü bulanık oluyor. Netlik ayarıyla ayarliyorum alt-orta-ust br bolum bulanik kalıyor. Ancak direkt cepheden yansittigimda sorun yaşamıyorum. Bu durum normal mi? Yoksa sadece benim cihazimda mi var?

• Kargo seçeneklerinde ilki ve üçüncüsü arasında 120 tl'lik fark var, tek sorun daha fazla sürede teslim ediyor olmaları mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GabrielPhoenix

Daha önceden canlı olarak projeksiyon cihazı incelemişliğim yok ikisini de canlı olarak görüp karşılaştırmak gerek ki aradaki fiyat farkına değecek mi karar verelim malesef bu konuda yardımcı olamıyorum. Dün akşam aldım 12 de kargoya verildi inş 10 güne gelir, vp2 ve 3 arasında fiyat farkı 200 tl ve vp2 nin akıllı kısmı kablosuz bağlantısı yok cihazlar hakkında çok fazla geri dönüş ve incelemede yok bir bilene kullanana sormak gerek fiyatına değer mi ?
    14 Ocakta direct mail ile sipariş verdim. Hala bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.