Şimdi Ara

BLITZWOLF BW-VP1 Native 720P LED - $75 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
12
Favori
18.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vergiler dahil kargo seçeneği "TR Vergiler Dahil" kargo türü ile oluyor.
    Diğer türlü vergi sigortası olarak aldıysanız, ptt ile gelmesi ve gümrük çıkması muhtemeldir.
    bu durumda ödediğiniz makbuz ve ekran görüntülerine siteye ileterek vergi iadesi almanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAFIBEYAZ

Bu mesaj silindi.
    Ben aldım zaten, yanlış kişiyi etiketlediniz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    hayır.TR Vergiler Dahil" kargo türü alırsa ve üstüne birde vergi gelirse iade alama şansı var ama Tr kargo ile almaz ise vergiyi ödeyecek. şöyle ürün size yurtiçi kargo ile gelirse ödemezsiniz ptt getirirse ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

hayır.TR Vergiler Dahil" kargo türü alırsa ve üstüne birde vergi gelirse iade alama şansı var ama Tr kargo ile almaz ise vergiyi ödeyecek. şöyle ürün size yurtiçi kargo ile gelirse ödemezsiniz ptt getirirse ödersiniz.
    bence siz yanılıyorsunuz ama önemli değil, ülkemiz gümrük süreçlerinde herşey olabiliyor malesef.

ALLJOY firması TR de yurtiçi ile çalışıyorsa, teknik olarak kargo nasıl oluyor da PTT'ye gidebiliyor, bu durum mantıklı değil? bu yüzden ortada bir yanlışlık var diyorum.
    arkadaş kargo poşetinin resmini paylaşırsa ona göre de yorum yababiliriz.

Yıllardır yaptığım onlarca ALLJOY kargolu alışverişte, ki bunlar banggood dışında da oldu, ya mng ya yurtiçi getirdi ve hiçbirine gümrük ödemedim.

Sipariş aşamasında "TR Vergiler Dahil" kargo seçeneğinde "Gümrük Sigortası" alanı otomatik olarak pasif oluyor.

Farklı bir kargo türü seçerseniz ise, "gümrük sigortası" alanı aktif oluyor ve bu alanı işaretlerseniz, olası gümrük bedellerini site size geri ödüyor (en azından ödeyeceğini taahhüt ediyor)

aynen sizin dediğiniz gibi durum oluştu benim alışverişte. Air Parcel Register (TRY7.77 kargo seçeneği ve Tariff Insurance TRY28.28 (tarife sigortası) ödeme yapmışım satın alırken. Turkey Direct Mail (TRY60.70 seçeneği ile alışveriş yapsaydım ALLJOY ile çok hızlı ve vergi ile uğraşmadan ürün elime ulaşmış olacaktı. toplam 41 TL vergi çıktı ürüne
    Şunu netleştirelim. Vergiler dahil alinan ürüne extra vergi çikarsa iade alabiliyorsun?
    Ama tr postayla almayip sadece sigorta parasini odeyip sonra ptt den vergi cikarsa gene firmadan alamiyorsun ki vergiyi.?

• Tamam ben diğer muhabbeti okumamişim arkadas zaten vergiler dahil almiş. Isteyin paranızı

• quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Şunu netleştirelim. Vergiler dahil alinan ürüne extra vergi çikarsa iade alabiliyorsun?
    Ama tr postayla almayip sadece sigorta parasini odeyip sonra ptt den vergi cikarsa gene firmadan alamiyorsun ki vergiyi.?
    Şunu netleştirelim. Vergiler dahil alinan ürüne extra vergi çikarsa iade alabiliyorsun? Bu kesinlikle evet fakat hiç karşılaşılan bir durum değil

Ama tr postayla almayip sadece sigorta parasini odeyip sonra ptt den vergi cikarsa gene firmadan alamiyorsun ki vergiyi.? Firma bunu taahhüt ediyor.

Bahsettiğim kısım için üşenmeden resim koyuyorum:) TR vergiler dahil seçeneğinde gümrük sigortası alanı pasif oluyor. ki zaten gümrük bedelli kargo ücreti ödüyoruz. teknik olarak bu şartlarda gümrük bedeli çıkmaması gerekiyor -ki bugüne kadar çıkmadı. Çıksa bir karışıklık var demektir ki bunu da herşekilde iade alırsınız.

BLITZWOLF BW-VP1 Native 720P LED  -  $75

Neyse genel olarak cihazdan memnun musunuz? Şu kargo meselesi konunun amacını değiştirdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0186

aynen sizin dediğiniz gibi durum oluştu benim alışverişte. Air Parcel Register (TRY7.77 kargo seçeneği ve Tariff Insurance TRY28.28 (tarife sigortası) ödeme yapmışım satın alırken. Turkey Direct Mail (TRY60.70 seçeneği ile alışveriş yapsaydım ALLJOY ile çok hızlı ve vergi ile uğraşmadan ürün elime ulaşmış olacaktı. toplam 41 TL vergi çıktı ürüne
    çeviri: Gümrük Ajansı, tarife sigortası kapsamındaki bir siparişe ithalat vergileri uygularsa, siparişinizin görevlerinin geri ödemesini alırsınız (ilgili tüm işlem maliyetleri dahil).

Açıklama net olarak ödediğiniz tüm paraları alacağınızı söylüyor. Aksini iddia ederlerse geri adım atmayın. (ilgili tüm işlem maliyetleri dahil). demesine rağmen bazı arkadaşlarda "gümrüğe sunma ücreti" kısmını bazen ödememezlik yapıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNeXiEtY -- 15 Ocak 2020; 17:46:48 >

• Ürünü teslim aldım. Kargoda kutu biraz hasar almıştı ancak çalışmasında bir sorun yok. 500 TL'ye gayet tatmin edici bir görüntüsü var. HDMI ile ses sisteminden ses alamadım bir türlü önerisi olan varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0186

Ürünü teslim aldım. Kargoda kutu biraz hasar almıştı ancak çalışmasında bir sorun yok. 500 TL'ye gayet tatmin edici bir görüntüsü var. HDMI ile ses sisteminden ses alamadım bir türlü önerisi olan varmıdır ?
    Evet kutular çok patlak çıkıyor. Slink aldom 3 metre ses hepsi var.
  • Merhaba ürünüm ne zaman elime ulaşır ?
    Kargo takip numarası verilicekmi ?

• Bw-vp1 alan arkadaşlar lümen değeri gerçekten 2800 olmuş mu? Kutunun üzerinde ne yazıyor?

• Gizlitanık G kullanıcısına yanıt
    Evet 2800 ürün sitede özellikle belirtiliyor sonradan bütün cihazları yükseltmişler ama Şunuda belirtmişler içindeki kitapçığı değiştirmemişler yani onda 2800 yazmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bukadar inceleme ve alan arkadaşı gördükten sonra bende almaya niyetlendim ama ürün fiyatı indirimde 515 tl oldu ve 2 gün önce vergiler dahil Kargo fiyatı 60 tl den 133 tl ye yükseldi bununla ilgili fikri olan var mı ? ben oyalanırken 650 oldu fiyat canım sıkıldı :/

• GabrielPhoenix kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu sabah aldım 592 tl ye geldi hızlı kargo ile BGBWVP204 kodunu kullan. Benimki kargoya verilmiş takip numarası geldi, bu hız beni şaşırttı yada şansıma kargo gününe denkgelmiş olabilirim.
  • onur_emu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kodu kullanarak aldım 596 ya geldi bakalım benimki nezaman kargoya verilecek

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.