Şimdi Ara

Blitzwolf ve quickcharge hakkında Bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Blitzwolf ve quickcharge hakkında Bilgisi olan?

Forumda aradım ama çok ayrıntı olduğu için bulamadım, qc 3.0 destekli porta desteklemeyen telefon taktığımızda (g2) yine telefonun alabileceği maksimum amper değeri alabilir miyim, yani cihaz desteklemese bile normal portmuş gibi kullanılır mı? Teşekkürler destekli cihazım yok ama geleceğe dönük olarak bu adaptörü almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyovsdinie

Blitzwolf ve quickcharge hakkında Bilgisi olan?

Forumda aradım ama çok ayrıntı olduğu için bulamadım, qc 3.0 destekli porta desteklemeyen telefon taktığımızda (g2) yine telefonun alabileceği maksimum amper değeri alabilir miyim, yani cihaz desteklemese bile normal portmuş gibi kullanılır mı? Teşekkürler destekli cihazım yok ama geleceğe dönük olarak bu adaptörü almak istiyorum.

Telefonun alacağı maksimum değeri alırsın. Ben bunun QC2.0 olanından sipariş ettim henüz gelmedi.

• Bunu iphone ile kullanırsak cihaza zarar verir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vermez ben de iphone u ipad adaptörüyle şarj ediyorum o da 2.4 amper çok daha hızlı şarj ediyor. Telefon ihtiyacı kadar akım çekiyormuş yukarıda yazıldığı gibi. Teşekkürler cevap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyovsdinie -- 19 Mayıs 2016; 12:51:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Bunu iphone ile kullanırsak cihaza zarar verir mi

Cihaza Zarar vermez. Blitzwolf gerçekten son zamanlarda atılım yapan bir firma. ürünleride kaliteli. Bende micro Usb Hızlı şarja uygun kablo ve başlıktan sipariş vermiştim Bangdooddan. Bekliyorum bakalım ne zaman gelecek. Geldiğinde Detaylı anlatım yaparım.
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    Blitzwolf ün kablolarının hepsi reversible yani çift taraflı sanırım normal telefonlara uyacağını sanmıyorum siz hangi kabloyu aldınız?

• quote:

Blitzwolf ün kablolarının hepsi reversible yani çift taraflı sanırım normal telefonlara uyacağını sanmıyorum siz hangi kabloyu aldınız?

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-B-3_3ft-1m-for-QC2_0-p-998319.html
    aldığım kablo bu. ben indirimde 2 dolardan almıştım ki fiyatı çok çok uygundu. şuanda da uygun. Muadilleri 20 tl den satılıyor Tr de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şubat ayından itibaren üretilenler uyumlu yazıyor sitede..
  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    Cihazı kullanıyorum, aynı zamandada satıyorum. Bendede g2 var. Orjinal şarj aletiyle arasında pek fark yok ama Q.C 3.0 telefonu olup, arkadaşlar memnun olduklarını söylüyorlar.

• Ben Blitzwolf'un iphone için çift girişli adaptör ve kablosunu aldım. Ürünler gerçekten kaliteli. Hiç bir tereddutte kalmadan alabilirsiniz.

• Kaliteli f/p oranı yüksek bir markadır. Arkadaşıma aldık memnundu.
    Reversible kabloları adı üstünde, normal micro usb ile uyumludur. Küçük bir değişiklik yapılmış kablo ucunda. Ancak takarken biraz dikkatli olmak gerekir gibi duruyor.
    Ben tronsmart qc 2.0 adaptör aldım yanında 1.8m normal (reversible değil) kablo da geliyor. Tronsmart kabloların daha kaliteli olduğunu düşünüyorum o yüzden tercih ettim. Zaten daha kalın yapıda ve 20 AWG değeri olduğunu yazıyorlar. Blitzwolf yazmıyor demek ki daha düşük. Yeterli akımı her türlü taşır yine de. Tronsmart gereğinden çok daha fazla akım taşıma kapasitesine sahip. Avantajı şurda ortaya çıkar; awg değeri yüksek kalın kablolar yıllar geçse de kolay kolay yıpranmaz. İnce kablolar zamanla mikro çatlaklar ile daha çok yıpranır, performansını kaybeder.
  • Sanırsam videolar yardımcı olacaktır:

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Kaliteli f/p oranı yüksek bir markadır. Arkadaşıma aldık memnundu.
    Reversible kabloları adı üstünde, normal micro usb ile uyumludur. Küçük bir değişiklik yapılmış kablo ucunda. Ancak takarken biraz dikkatli olmak gerekir gibi duruyor.
    Ben tronsmart qc 2.0 adaptör aldım yanında 1.8m normal (reversible değil) kablo da geliyor. Tronsmart kabloların daha kaliteli olduğunu düşünüyorum o yüzden tercih ettim. Zaten daha kalın yapıda ve 20 AWG değeri olduğunu yazıyorlar. Blitzwolf yazmıyor demek ki daha düşük. Yeterli akımı her türlü taşır yine de. Tronsmart gereğinden çok daha fazla akım taşıma kapasitesine sahip. Avantajı şurda ortaya çıkar; awg değeri yüksek kalın kablolar yıllar geçse de kolay kolay yıpranmaz. İnce kablolar zamanla mikro çatlaklar ile daha çok yıpranır, performansını kaybeder.

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-B-3_3ft-1m-for-QC2_0-p-998319.html

Product information:
    Brand: BlitzWolf®
    Model: BW-CB1
    Material: Protective Tinned Copper Mesh + Aluminum Foil Shielding + Environmental Flexible TPE Jacket
    Plug: Double-Sided USB A Male to Double-Sided Micro B, Gold-plated Reversible Connector Heads
    Wire Core: 30 AWG(Data) + 24 AWG(Power)
    Output: 5V/9V/12V, up to 2.1A
    Data Sync Speed: Up to 480Mbps
    Length: 1m/3.33ft
    Color: Black, White

Burada Güçte 24 AWG olduğu yazıyor..

• cihaz kaç a ile şarj ediyor. kullanan var mı. alsak 3 ayda dağılır mı
  • Blitzwolf, Tronsmart, Anker, Rock, Aukey, Ugreen. Bu markaların ürünlerini korkmadan alabilirsiniz arkadaşlar. Çin malıdır elbette ama Çin'in kaliteli üretim yapan markalarındandır. Şu anda benim kullandığım 3-4 şarj cihazı ve 10 dan fazla şarj kablosu var, şarj cihazlarının 2 tanesi Blitzwolf (2 portlu QC 2.0), kabloların tamamı ise Tronsmart. Sizin tarafınızdan bir kusur işlenmediği (kabloyu vahşice çekip çıkarma, şarj cihazını yerden yere vurma vb eylemler) sürece alabileceğiniz tüm markalardan çok daha iyi olacaktır. Şu aklınızda olsun, mümkünse kabloyu Tronsmart alın, şarjı Blitzwolf alın. Çünkü Blitzwolf şarj cihazlarının fiyatları daha uygun oluyor. Özellikle Banggood sitesini iyi takip edin güzel indirimler oluyor.

QC özelliğe gelirsek, bir kere hızlı şarjın aktif olabilmesi için telefonunuzda bu özellik bulunmak zorunda. QC yani hızlı şarj son 1-2 senede çıkan bazı telefonlarda bulunmakta (işlemciye gömülen QC yongası ile). Telefonunuzda bu özellik varsa, telefonu QC portuna takıp şarj ederken ekranda Hızlı Şarj simgesi belirir. Normal şarj süresine göre %25-30 daha hızlı şarj imkanı verir. Telefonunuzda hızlı şarj özelliği yoksa da yine QC portuna takıp şarj edebilirsiniz, hiçbir zararı olmaz. Çünkü QC portundaki hızlı şarj özelliği telefonunuz uyumlu ise çalışır, değilse normal şarj portu olarak görev yapar. Her telefonun şarj olurken çektiği voltaj, yani besleme gerilimi farklıdır ve sabittir. Bu şarj cihazlarının içinde voltaj regulasyonu sağlayan çipler bulunur ve telefonunuzun max besleme gerilimi değerini tespit edip ona göre şarj eder. Yani yine normal şarj cihazlarına göre biraz daha hızlı ve sağlıklı şarj eder. Tüm cihazlar (telefon, tablet vb) için geçerlidir bu anlattıklarım.

Aklınızda olsun çok portlu şarj cihazı alırken, her porttan ayrı ayrı 2,1a alabileceğiniz ürünleri tercih edin. Ki aynı anda tüm portlardaki cihazları hızlı ve sağlıklı bir şekilde şarj edebilsin, özellikle yüksek besleme gerektiren Ipad gibi cihazları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 7 Eylül 2016; 10:10:29 >

• lg g4 ün orijinal şarj kablosu baya bir yıpranmıştı ve şarj sürem 4-5 saatlere çıkmıştı. geçen ay araştırmam sonucu 22 tl ye blitzwolf kablo aldım n11 den. aciliyetim olduğu için çinden gelmesini beklemedim. o 5 saatlere uzayan şarj süresini 1 saat 35 dk ya indirdi. benim işimi gördü yani fazlasıyla. tavsiye ederim. dayanıklılığı konusunda birşey söyleyebilecek kadar kullanmadım 1 aydır kullandığım için fakat düzgün kullanılırsa sorun olacağını düşünmüyorum. çift taraflı giriş konusu benim de kafama takılmıştı almadan önce. biraz daha sert girip çıkması dışında problem olmuyor normal micro usb şarj girişine uygun.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Tronsmart kablosunu nerden temin ediyorsunuz?
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Tüm kablolarımı Paypal kapanmadan önce Ebay'den almıştım. Arada çok cazip fiyatlar düşüyordu, sürekli takip edip alıyordum. Ama Aliexpress'te de var, oradan alabilirsiniz.
  • Amazon'dan Anker Lightning kabloları almıştım, orijinal Apple kablolarından daha iyi hem şarjda hem veri aktarımında.
    Ugreen markası da aynı şekilde kalitelidir.
    Blitzwolf u de almak istedim ama ertelemiştim, şimdi tekrar gündemime aldım bu başlıkla, teşekkürler.
  • Yurtiçinden güvenilir nereden alabiliriz?

Edit: Bir de forumda tronsmart satan bir arkadaş vardı hangisini tavsiye edersiniz? iPad Air de kullanacağım. Kablo olarakta tronsmart düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludovico. -- 8 Eylül 2016; 4:04:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.