Şimdi Ara

Blizzard Hediye Figür Gönderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce MNG kargo getirdi arkadaşlar.2 3 ay önce mousepad almıştım sitesinden.Simdi baktığımda 50 dolarlık bir oyun figür göndermişler hediye olarak.Çok kral sirketmis

Edit: Biraz internette bakındım neden diye.Bazıları yazmış xx ürünüm geç geldi ona özür için göndermişler.Bu olabilir çünkü bende mouse u Aralıkta sipariş etmiştim Şubatta elime geçmişti.Fakat bu paketi adamlar bana Mart 5 te göndermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 10 Mart 2015; 16:04:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Figür dediğin orc heykeli ise 10 yıllık accountlara gönderiyorlar. Benim arkadaşınki de kargo da.. Biz maalesef 6 yıllık üyeyiz :(
  • Bende 7 yıllık üyeyim kaçırdık 3 sene ile

Satmayı düşünürsen buralardayım hocam

• Bundan gönderdiler warcraftla alalam yok Ama hoşuma gitti satmayı düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Bundan gönderdiler warcraftla alalam yok Ama hoşuma gitti satmayı düşünmüyorum.

oldukça güzel görünüyor. hayırlı olsun :) güzelmiş..

• Bunun 2-3 ay once alinan mouse pad icin hediye olarak gonderildigine inanmayan bir tek benim sanirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Bunun 2-3 ay once alinan mouse pad icin hediye olarak gonderildigine inanmayan bir tek benim sanirim...

yanlız değilsin.
  • quote:

Bunun 2-3 ay once alinan mouse pad icin hediye olarak gonderildigine inanmayan bir tek benim sanirim...

Action figürleri bunlar yapmıyor artık, belki elde kalanı yolluyorlardır bilemedim.
  • quote:

Warcraft la ilgi alakam yok neden yalan atayım burada

• chen yollamışlar bide şanslısın hayırlı olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

chen yollamışlar bide şanslısın hayırlı olsun bu arada

Teşekkürler
  • Artık be hediyeden sonra başlarsın WoW'a

• Screenshot da her b.ka muhalefet yapanlara ağır kapak olmuş. Köşelerine çekilmiş ağlıyorlardır sanırım şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acquisition

Screenshot da her b.ka muhalefet yapanlara ağır kapak olmuş. Köşelerine çekilmiş ağlıyorlardır sanırım şu anda.

screenshot da mouse pad ile ilgili birşey yazıyormu ? yoksa gönderilen figürün bilgilerimi yazıyor benim ingilizce özürlü arkadaşım ? madem bi b.k anlamıyorsun boş beleş yorum yapma
  • No payment information required dediği için ücretsiz olduğunu kanıtlıyor en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Artık be hediyeden sonra başlarsın WoW'a

Çok para be
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuelTaLas

quote:

Screenshot da her b.ka muhalefet yapanlara ağır kapak olmuş. Köşelerine çekilmiş ağlıyorlardır sanırım şu anda.

screenshot da mouse pad ile ilgili birşey yazıyormu ? yoksa gönderilen figürün bilgilerimi yazıyor benim ingilizce özürlü arkadaşım ? madem bi b.k anlamıyorsun boş beleş yorum yapma

Dostum , bir insan neden durup dururken böyle birşeyin yalanını söylesin ne katkısı olacak yani ?

Bu kadar karamsar olmayın , dünyada iyi insanlarda var herkese böyle yalancı gözüyle bakrsanız ohooo..

• WoW çıktığı günden beri aktif bir şekilde oynayan (1 ay bile ödeme kaçırmayan) herkese hediye yollamıştı, sende onlardan birisin galiba. Hayırlı olsun, güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

quote:

quote:

Dostum , bir insan neden durup dururken böyle birşeyin yalanını söylesin ne katkısı olacak yani ?

Bu kadar karamsar olmayın , dünyada iyi insanlarda var herkese böyle yalancı gözüyle bakrsanız ohooo..

yalan söylüyor demedim adam 'mouse pad için hediye olarak gönderildiğine inanmayan bi ben miyim' demiş. Mouse pad için diyor dikkatini çekerim belki başka sebeple göndermiş olabilirler oyuna çekme amacı ile vs. ama bende bi mousepad için ederinden fazla eşya gönderdiklerini düşünmüyorum. Burda olay adamın yalan söylemesi değil ki öyle birşey söylemedik olay mouse pad için gönderdiklerine inanmamamız iyi okuyalım.

Edit:imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 10 Mart 2015; 2:42:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

quote:

quote:

Dunyada iyi insanlar var tabi ki ama her seye olumsuz bakmak bir hastalik ve ulkemizde cokca var bu kafafa. Bundan gelisemiyoruz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.