Şimdi Ara

Blizzard Seni Çağrıyor ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Yahu nedir bu egonuz anlayamadım gitti gerçekten... Oyun Türkçe olursa nesi kötü olur? Ne gibi rahatsızlık verir sizlere? Terimlere karışacaklarını falan mı sanıyorsunuz? Paladin yerine Mücahit falan? Ya da 12-15 yaş arası Metin 2, Silkroad oynayan kişilerin doluşacağını? (Ki doluşan yeterince doluşmuş WoW'a)
    Hadi diyelim yukarıdaki örneği yaptılar çeviride, İngilizce oyununa devam edersin olur biter.

Gidin biraz araştırın, son zamanlarda büyük firmaların Türkiye'ye ne gözle baktığını görün.

Yaa Hakketen ''BelieveMe'' ye katılıyorum ne var yani Türkçe dil desteği olursa.Hele birde bu oyunu KO ve SRO gibi saçma sapan her türlü Bug'ın Hilenin vs.'nin olduğu oyunlarla karşılaştırmak ta ayrı bir olay zaten.Bazen gerçekten tuhaf oluyor bu durum Türkçe olursa böyle olur şöyle olur.Hiç olmadı gidersin US serverlarına girersin oynarsın.Kıçı kırık Polonyanın bile dil desteği varken siz Türkçe'yi hala bu şekilde kötüleyemessiniz.

• bir quest acıyorum, direk accepte tıklıyorum. 1 saat kafa katlatıp anlamaya ne hacet var, bakıyorum quest nerede kesiyom ordaki yaratıgı geri geliyom baska yere gidiyom vs... hikayeyi tam anlamıyorum. halbuki Türkçe olsa süper olurdu. hatta Türkçe server kurulsa birçok kişi oraya giderdi. Turkmaul ftw!!

ama oyunu Türkçeleştirmek için aldıklarını sanmıyorum.
  • Ironik bir sekilde ust teklif aldim. Sanirim bu is olacak.

Bu arada baslarsam, Paladini, isik savascisina ceviren bir cevirmenin kafasina vazo firlatmak suretiyle yetkilerimi kullanacagimi da belirtmek isterim.

8 proje var Turkce icin. Titan da dahil. Bakalim neler olacak? Herseyde anlasirsak burada sizlerle paylasacagim son havadisi.

Iyi forumlar,

Deniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 27 Temmuz 2011; 11:50:45 >
  • maaş düşük demiştin,güzel iş değil demiştin neden fikrini değiştirdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Ironik bir sekilde ust teklif aldim. Sanirim bu is olacak.

Bu arada baslarsam, Paladini, isik savascisina ceviren bir cevirmenin kafasina vazo firlatmak suretiyle yetkilerimi kullanacagimi da belirtmek isterim.

8 proje var Turkce icin. Titan da dahil. Bakalim neler olacak? Herseyde anlasirsak burada sizlerle paylasacagim son havadisi.

Iyi forumlar,

Deniz

İşi alırsan benim Paladinabla ya full pvp set, Hunterabi ye full pve set ile 15M-20M gold yollarsın artık dimi?

Şaka bir yana işi alma ihtimaline karşı şimdiden hayırlı olsun. Bu çeviri işlerini Türkçe bilen bir yabancı veya oyundan anlamayan işi çevirmenlik olan biri yerine bu oyunu iyi bilen ve hem Türkçe hem İngilizce iyi bilen birinin yapması çok daha sağlıklı bence.

• quote:

Ironik bir sekilde ust teklif aldim. Sanirim bu is olacak.

Iyi forumlar,

Deniz

Bu 8 proje nedir peki?Size söylediklerine göre sır değil sanırsam.
  • @celades: yeni teklif maddi olarak cazip geldi. tasinma ve ev bulma sorununu da onlar halledicekler. Su anda tam da hollanda da ev alma cabasi icindeyken teklife bunu eklemis olmalari guzel geldi. Manevi olarak pozisyondan su anki pozisyonum kadar zevk alabilecegimi hala dusunmuyorum. Cunku su an yaptigim iste surekli diger ulkelerdeki musterilerimize egitim verip hem de gezi yapiyorum. Bunda ise surekli ofis ortami olacak. Suruncemedeyim ama is biraz maddiyatta bitiyor sonucta.

@Lostassasin: x) Bizim DH guildine direk Achievement yagdiricam diyim o zaman senin sakana karsilik vermek babinda.
    Is daha once belirttigim gibi sadece cevrilmis metinlerin kalite kontrolunun yapilmasi. Yoksa ben cevirmenlik yapmayacagim.

Icinde WoW ,Starcraft , Diablo , Titan , (Mex *oyun degil bu) ve bazi web portallarininda bulundugu 8 proje.

Isin asli daha once Turkiye'de calisirken bir blizzard is basvursunda daha bulunmustum Ingilizceden konusmali testte tam puan aldim ama Fransizca dan cakmistim konusmali testte. O operasyondaydi iste, GM lik vb. gorevlerim olabilecekti. Bu sefer Fransizca aramiyorlar Allahtan.

Iyi forumlar

• quote:

@celades: yeni teklif maddi olarak cazip geldi. tasinma ve ev bulma sorununu da onlar halledicekler. Su anda tam da hollanda da ev alma cabasi icindeyken teklife bunu eklemis olmalari guzel geldi. Manevi olarak pozisyondan su anki pozisyonum kadar zevk alabilecegimi hala dusunmuyorum. Cunku su an yaptigim iste surekli diger ulkelerdeki musterilerimize egitim verip hem de gezi yapiyorum. Bunda ise surekli ofis ortami olacak. Suruncemedeyim ama is biraz maddiyatta bitiyor sonucta.

@Lostassasin: x) Bizim DH guildine direk Achievement yagdiricam diyim o zaman senin sakana karsilik vermek babinda.
    Is daha once belirttigim gibi sadece cevrilmis metinlerin kalite kontrolunun yapilmasi. Yoksa ben cevirmenlik yapmayacagim.

Icinde WoW ,Starcraft , Diablo , Titan , (Mex *oyun degil bu) ve bazi web portallarininda bulundugu 8 proje.

Isin asli daha once Turkiye'de calisirken bir blizzard is basvursunda daha bulunmustum Ingilizceden konusmali testte tam puan aldim ama Fransizca dan cakmistim konusmali testte. O operasyondaydi iste, GM lik vb. gorevlerim olabilecekti. Bu sefer Fransizca aramiyorlar Allahtan.

Iyi forumlar

eğer saniye saniye neler olup bittiğini anlatmazsan türkçe karakter kullanmadığını blizzarda ihbar ederim

• Is laptopunda Turkce karakter ekleme hakkim bile yok. Desktop makinasinda da kotami bitirdim

Turkce karakterler ondan kelli eksik
  • Abi daha fazla bilgi verme. Durumları ögrenmek isteyen gelir guilde üye olur. O kadar guild mastersın :) belki 1-2 healer buluruz :)
  • Yalnız iyi güzel yazıyorsun da bunun hukuki işleri de var. Şuan daha duyurulmadı ne olacağı. Blizzard'da çalışan Giray Özil bile resmi olarak duyurulmadan birşey söylersem benim başım yanar diyor.
    Editle bence mesajını...
  • @BelieveMe

İş görüşmesine gitmiş birine söyledikleri şeyler gizli olamaz ya, şuana kadar duyduklarımız zaten sık sık yapılan açıklamalar. Ama işe girerse ve önüne metinler gelmeye başlarsa o zaman zaten ağzından kerpetenle zor laf alırız :D.

quote:

Valla bu işten azıcıkta olsa anlayan birini alırlar diye umut ediyordum ama "ben istedim bir göz, Allah verdi iki" gibi bir durum oluştu. En azından Türkçeleştirme konusundaki sıkıntılarımızı anlayan birinin bu işe girme ihtimali bile beni baya sevindirdi.

Umarım iş olur, haberlerini bekliyoruz.
  • 40 yıl düşünsem blizzardın türk oynucularına böyle bir jest yapacağı hiç aklıma gelmezdi helal olsun valla dicek laf bulamıyorum sevinçden
  • @Saphrenia: Durum pozitif olursa her zaman elimden gelen maksimum bilgiyi paylasacagima emin olabilirsin.

@BelieveMe: Ince dusuncen icin tesekkurler. Durum kontrol altinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

"I is want work you, pls me."

diye başvuru yaptım cevap bekliyorum

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: podaydr

benim fikrime göre portal sayfalarını dillere çevirecekler.

iyi okursan oyun çevirisinden bahsediliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

benim fikrime göre portal sayfalarını dillere çevirecekler.

iyi okursan oyun çevirisinden bahsediliyor

he o da ondan işte.

Review the Turkish translation of Blizzard Entertainment games.
    Ensure consistency with the glossary between games and websites.
    Perform quality assurance for Blizzard Entertainment games and websites.
  • bizi düşündükleri felan değil olay ingilizce bilmeyen türk çocuklarından da para sömürmek. adam gibi iş yapacaklarsa server kursunlar tr. adam gibi ping alalım. ayrıca lore hadi neyse de oyunda her türlü ingilizce bilmek zorundasın. random dungeon da adama "kahramanlık" aç mı diyeceksin. en oluru questlerin yanına türkçeye çevirme butonu konur okadar
  • İş olur mu olmaz mı bilemem ancak olursa özel isimlere dikkat etmekte fayda var malum her şeyi Türkçeleştirelim diye abartanlar oluyor (örneğin:Deathwing=Kanatlıölüm, Stormrage=Fırtınaöfkesi gibi) bunları onaylama yeter hatta vazoyu bunu çeviren elemana da atabilirsin o derece.
  •  Blizzard Seni Çağrıyor !

Blizzard Seni Çağrıyor !

Blizzard Seni Çağrıyor !

Blizzard Seni Çağrıyor !

ispanyolca world of warcraft tamamiyle brezilya ya kurulmuş ve tabi tamamı ispanyolcaya çevrilmiş şahsen çok güzel bunun aynısı türkçe olsa yani deathwing e kanatlıölüm dense stormrage e fırtınaöfkesi dense cidden oyun türkler açısından bişi kaybedermi ? bence wow un yada blizzardın başka oyunlarının tamamının türkçe olması güzel olur örneğin crysis 2 türkçe oynarken cidden eğlenceli idi seslendirmesi çok güzeldi yada hernekadar oyun yapısı güzel olmasada allods online türkiyeye bakan varsa tüm görevler türkçe karakterlerin konuşması türkçe şahsen bir ispanyoldan birşeyimiz eksik değil ha tabi siz diceksiniz türkçe olursa yaş sınırı düşücek eğerki o nesil wow u tanıyamassa ko sro metin 2 den daha iyi altyapılı bir oyun olduğunu kavrayamazlarsa zaten bu böle sürer gider. Bizim ülkemizede yani oyun diye 4 sene önceki mmo oyunları gelir gider

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.