Şimdi Ara

Blizzard Serverdan oynayan orjinalciler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Ben ve benim gibi orjinal olarak oyunu alan ve oynayan arkadaşlar burada toplanırsak (tabi varsa..) daha iyi olur. çünkü orjinal serverda arkadaş bulmak, guild bulmak pek kolay olmıyor. beni bir guild'e aldırlar ama kimse yardım etmiyor birbirine,herkes kafasına göre hareket ediyor. dün gece 4 te oynuyorum, bir paladine veya warrior'a ihtiyacım oldu msj attım kimse gelmedi yardıma. ama ben yeri geldiğinde sıkılıyorum ve ona buna yardım etmek için msj atıyorum yardıma ihtiyacı olan varmı diye. belki bi görevde olabilirler ama yinede çok garip bir davranıs gibi geldi bana. ama biz türk arkadaslar bir araya toplanıp güçleri birleştirirsek daha çok zevk + exp + gold ... :) ben "Scarshield Legion" serverindayim. bi serverda toplanalım diyorum ben. daha iyi olmazmı?

hakanbilgin@msn.com msn adresim. yaş 26. isteyenlerle irtibata geçebilirim. görüşmek dileğiyle arkadalar. iyi oyunlar :))

• Bunun gibi sayısız mesaj atıldı. Ben horde tarafından xavius serverine transfer oldum. Benden sonra onlarca arkadaş geldi. Grim Batolde ally guildleri var diye biliyorum ve sözü ally arkadaşlara bırakıyorum :)
  • bende aynı dertten muzdaripim hakan neyseki bi arkadaiımdaha oynamaya başladı da can sıkıntım azaldı oyunda ama o gündüz oynuyor ben gece ee oynama saatlarim de kısıtlı tabi aile iş vs. insan bikaç saat oyunda kaldığında da bi arkadaşla muhabbet etmek istiyor benim ilk karakterim belki bunu 40 üstü yapana kadar oynayıp oyunu tanıdıktan sonra bladefist grimbatol gibi Türk klanlarının olduğu serverlara geçicez.
    imzamda bilgiler var eğer EONAR (Ally) a gelmek istersen bana mail aatrsın oyunda yada arat sosyal popupdan iyi oyunlar grşrz inşallah
  • curomaggus ta ud warlock: taraa
  • Gamerdevil kardeş yaw, oynayacak başka server bulamadınmı ayıptır sorması :)

Bugüne kadar öyle bir server duymamıştım da..
  • ali xaivus serverındayıum bi türk guildi çalışması var ama 60 ların dikkatini çekmek lazım
    5 10 kişi olduk 40 kişi kadar türk var orda
    yavaş yavaş 10 tane 60 olup sıfırdan başlıyoruz anlıyacağınız
    42 32 18 member yaş ları örnektir.
    bekleriz

(bu oyun yardımlaşma oyunu)
    vede .........hayatı seviyorum :)
  • Valla bende silvermoon dayim toplam 3 turk uz ama mutıs oluyor genede bi arkadasmiz grup lideri raid leri o duzenlıyor MC BWL AQ 20 ONX bitti simdi AQ40 la nax. kaldi hayırlısı artık
  • Bu sorun hep vardı. Hele guildin mc bwl yapıyorsa artık millet hiç yardıma gelmez oluyor. Guildte beraberlik ancak 40 kişilik raidlerin toplandıgı zaman oluyor.
  • 42mi? 42 yasındaki abilerimiz oynuyosa bizim onumuz uzun yıllar acıktır (en son 30larda gormustum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.