Amerika merkezli , 2017 yılında kurulmuş ,eski ve güvenilir bir kripto borsası Blockfi gerekli şartları sağlayan yeni üyelere 10$ çekilebilir bitcoin ödemesi yapıyor. Ben de referans linkimden üye olanlara 9$ ekstra ödeme yapıyorum. Toplam kazancınız 19$ . ➤ 16$ Ödeme almak için yapılması gerekenler: 1- Referans linkim ile kayıt olup hesabınıza en az 100$ değerinde kripto para yatırın (Litecoin en masrafsız seçenek, yatırdığınız parayı 1-2 saat bekletip geri çekebilirsiniz. ) 2- Blockfi 10$ Bonus ödemesini yapınca bana mesaj atıp (telegram,pm) kayıt olduğunuz isim soyisim ve ödeme bilgilerinizi gönderin ( tercihen Tron -trx-) . Blockfiden bana gelen bonus ödemesinin çekim işlemi bitince ekstra 9 $ ödemenizi hemen yaparım ( 1-2 işgünü) Ayda bir çekim ücretsiz. Çekim süreci 1-2 işgünü sürebiliyor, bekleme esnasında dalgalanmadan etkilenmemek için usdt ye çevirip ücretsiz çekim yapabilirsiniz. Bazen Para çekimlerinde güvenlik amaçlı tekrar kimlik onayı istiyorlar ,gelen emailleri iyi takip edin. Not: Kayıt için Eski kimlik kabul etmiyorlar ama eski ehliyet kabul ediliyor. ➤ Bonus Ödeme zamanı : Sıradaki Bonus ödeme Tarihi: 10 ŞUBAT 22:30-23:30 Para yatırmak için Son gün: 9 ŞUBAT Blockfi Hediye 10$ bonus ödemelerini ayda bir ve bitcoin olarak yapıyor. Ödeme tarihi her ayın ikinci cuma günü. Gelen 10$ değerindeki Bitcoini litecoine çevirerek kazandığınız ödülü çekebilirsiniz.(En düşük masraflı yolu bu) (Veya her ay bir çekim usdt,ltc ve btc için ücretsiz bu şekilde bu ay içinde atıp geri çekerseniz ödül geldiğinde de ücretsiz çekim yapabilirsiniz.) Kayıt Olurken Referans Kodumun girili olduğundan emin olun eğer girili değilse manuel olarak şu şekilde girmeniz gerekmekte; Ref Kodum:27644722 İşlemleri gerçekleştirdikten sonra ve ödülünüz hesabınıza yattığında olmak üzere bana pm veya Telegram üzerinden ulaşın not alıp ödemenizi yapiyim. ➤ Kayıt işlemi bitince sayfasının en sonunda Referral Code Used yazan yerde benim referans kodum ( 27644722 ) yazılı ise işlemler doğru yapılmış demektir. Mutlaka kontrol edin. ✔https://app.blockfi.com/settings/referrals Çekim Kanıtı: Sorularınız ve iletişim için: Telegram < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 5 Şubat 2022; 0:8:6 > |
Bildirim