Şimdi Ara

blog yazmak istiyorum (fikir almaca)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlık yanıltıcı olmasın. blog yazmak istiyorum dediğim blog betiği yazmak istiyorum.

wordpress seven biriyim fakat kendi yazılımı yapmak istiyorum açıkcası. dreamweaver'in temel öğrelerini kullanabiliyorum biraz da php'ye ilgim var. nelerden faydalanabilirim bir blog yazarken böyle basit bi sistemle üye olunacak blog yazısı eklenecek bir betik yapmak istiyorum. sadece deamweaver yeterli mi bu betiği yazmak için yoksa başka şeyler de kurcalamak gerekir mi?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yansekiz -- 14 Mayıs 2012; 12:36:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yansekiz

merhaba arkadaşlar başlık yanıltıcı olmasın. blog yazmak istiyorum dediğim blog betiği yazmak istiyorum.

wordpress seven biriyim fakat kendi yazılımı yapmak istiyorum açıkcası. dreamweaver'in temel öğrelerini kullanabiliyorum biraz da php'ye ilgim var. nelerden faydalanabilirim bir blog yazarken böyle basit bi sistemle üye olunacak blog yazısı eklenecek bir betik yapmak istiyorum. sadece deamweaver yeterli mi bu betiği yazmak için yoksa başka şeyler de kurcalamak gerekir mi?

iyi forumlar...

Dostum http://forum.donanimhaber.com/m_60831156/tm.htm bunu izle belki bir faydam dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi griefofsoul -- 14 Mayıs 2012; 14:07:45 >

• Html ve php de iyi olman lazim birazda mysql bilmen lazim cok zor degil ama biraz vaktini alir.
  • Php html css mysql de iyi olman lazım. Ama eğer bunlarda iyi değilsen wordpress bir çok bakımdan çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tizzy

Php html css mysql de iyi olman lazım. Ama eğer bunlarda iyi değilsen wordpress bir çok bakımdan çok iyi.

yok hocam ya açıkcası kendimde öğrenmek istiyorum. bu kodları yazcak mıyız yoksa dediğim gibi dreamwever ileoturup bi script yazabilme şansımız da var mı nasıl olcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: griefofsoul

quote:

merhaba arkadaşlar başlık yanıltıcı olmasın. blog yazmak istiyorum dediğim blog betiği yazmak istiyorum.

iyi forumlar...

Dostum http://forum.donanimhaber.com/m_60831156/tm.htm bunu izle belki bir faydam dokunur.

valla usta yazdıklarını okudum da o kadar sıfırım ki bu konularda hiç bişey anlamadım ya :D
    biz bu dreamweverle yazamıyo muyuz ya script falan :D

• quote:

quote:

Php html css mysql de iyi olman lazım. Ama eğer bunlarda iyi değilsen wordpress bir çok bakımdan çok iyi.

yok hocam ya açıkcası kendimde öğrenmek istiyorum. bu kodları yazcak mıyız yoksa dediğim gibi dreamwever ileoturup bi script yazabilme şansımız da var mı nasıl olcak?

Dreamwiever la hazir biseler kullanarak yazamazsin mecburen kod yazman lazim. Ben bi blog yazmaya basladim istersen takip et php anlatimi yapiyorum sorularin konusundada yardimci olurumhttp://phpkodla.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i am the greatest -- 14 Mayıs 2012; 23:12:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: i am the greatest

quote:

quote:

Dreamwiever la hazir biseler kullanarak yazamazsin mecburen kod yazman lazim. Ben bi blog yazmaya basladim istersen takip et php anlatimi yapiyorum sorularin konusundada yardimci olurumhttp://kodkodum.blogspot.com

eyvallah hocam baktım bloguna yeni başlamışsın. bi özel mesaj attım bakarsan sevinirim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.