Şimdi Ara

blogger kapatma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorunum ciddi ama bir o kadarda komik.
    ben 10 yaşımdayken falan bi blog sayfası açmışım oraya resmimi koymuşum memleketimi yaşımı yazmışım. ismimi Google a yazınca bu çıkıyor ilk sayfada. fotoğraf desen görmek istemezsiniz nası çekmişim nası koymuşum rezillik. memleketi yazmasaymışım durum çok vahim olmazmış. göz rengimi bile yazmışım! neyse aradan bi 8 yıl geçti ama blog hala duruyor. ne şifre biliyorum ne email ozamanki. benim bunu kapatmam iptal etmem lazım. ne yapmam lazım arkidişlir bi gören olursa rezil oldum nolur bi çözüm yolu

• Aynı şeyler benimde eski küçükken 10 11 yaşımdaki açtığım facebook hesapları tarafından sıkıntı adımı yazınca googleda resimlerim çıkıyor eski hesapların ne bi e mail biliyorum ne bir şifre,hergün kendi kendine silinse diye dua ediyorum şu hesaplar .
  • fake hesap açmışsın oda güzel

benimde panoramio diye bir sayfam vardı.Neyse, Yönetimden adamlara mail attım. delete@panoramio.com a falan mail attım.Fos çıktı.
    Yönetimdeki adamı face de buldum.İngilizce yalvar yakar dedi delete@....com a mail at. Dedim attım yok yine. 1 ay sonra yine sıkıştırdım halletti.

ha yine olmadıysa...

http://www.webrazzi.com/2012/09/13/google-turkiye-ofisi/ buradan Tr Ofisinin adresini öğren.Önce adam gibi git rica et.Baktın seni takmıyorlar.'Peki siz bilirsiniz kolay gelsin' de. Çaktırmadan dış kapıdaki güvenlikçilerin resmini çek.Daha sonra o kıyafetten yaptır.

Mahalleden adam topla, ultraaslan dan çarşıdan adam topla kalabalıkça Mekana çökün Adamların ön kapıdaki güvenliği indirsin, kısa sürede polis gelecektir.Adamların öndeki güvenlikle çatışırken, molotoflar atsınlar.Güvenlikçiler Ön kapıya yönlendiklerin de sende o güvenlikçi kıyafetinle arkadan gir.Herkes senni google çalışanı sanacaktır.

O Molotoflardan sonra, Kargaşada millet işini bırakıp, bi köşede eğilecektir. Müdürün Odasına gir. Server'a bağlan.Sistemleri hackle.İntikamını aldıktan sonra uzaklaş.

Eğer hala kızgınsan, orda müdürün odasında iken, yetki varsa Türkiye de ki Bütün adsense hesaplarını ve gmailleri sil. En azından son yedeği atsalar bile birkaç saatliğine Türkiye de sistem çökecektir.

Ofisin krokileri için, pm at.

Başarılar

• yok yeni hesap bu be bende mesaj atmıştım oda email hatırlamanız gerekiyor üzgünüz falan demişti çık mağdurum bu küçük çcoukların ellerine vermeyecekler bilgisayarı sonra böyle olur işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Hesap Silme ve Kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.