Şimdi Ara

Blood Elf Mage.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni başladım bu karektere daha 15 lvl'im fakat duellolarda hep ölüyorum nasıl daha kalıcı olabilirim bilenlerden ricamdır..

• 85 olarak daha kalıcı olabilirsin.Şuan kime sorsan "duel yapmaktan en nefret ettiğim class mage" der. Düşük levellarda karakterlerin durumuna bakarak karar verme.Öyle olsa herkes ya rogue ya da hunter açardı.
  • 15 level mage ile zor. Pvp konusua 85 den sonrasi karar vermeslisin. Ki 85 level mage leramdom tuslara bassan bileis yaparsin.
  • anladım arkadaşlar teşekkürler. ayrıca bi sorum daha war . trial accountla dewam edemiomuyz ? diyelim ki 20 lvl oldum ondan sonra cd key girdim dewam edemiomuyum ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:44 >
  • Çok teşekkürler bıkmadan usanmadan kasmaya devam :D
  • kasması wow kadar kolay olan oyun yoktur bence heleki dungeon systemden sonra ohoo kolay gelsin
  • yok böyle şey abi 65 leveldayım 6 k canım var aşağı yukarı frost mage ice lance atıyor 2 k,bi crit bi de normal vursa ölüyorum vay anasını
  • peki son olarak bişe soraym. bu flame seçtim ben mesela özellik ondan sonra sıfırlıyabiliomuyum mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsea

peki son olarak bişe soraym. bu flame seçtim ben mesela özellik ondan sonra sıfırlıyabiliomuyum mesela ?

fire diyoruz ona.diğerleri de frost ve arcane. evet mage trainerdan gold karşılığı sıfırlayabilirsin.level 30 olduğunda 2. bir talent agacı satın alabilirsin.böylece diğerini silmeden istediğin zaman frost istediğin zaman fire olarak oynayabilirsin. bu arada leveling ve pvp için genellikle frost kullanılır.fire kullananlar da var ama biraz beceri istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: xsea

peki son olarak bişe soraym. bu flame seçtim ben mesela özellik ondan sonra sıfırlıyabiliomuyum mesela ?

fire diyoruz ona.diğerleri de frost ve arcane. evet mage trainerdan gold karşılığı sıfırlayabilirsin.level 30 olduğunda 2. bir talent agacı satın alabilirsin.böylece diğerini silmeden istediğin zaman frost istediğin zaman fire olarak oynayabilirsin. bu arada leveling ve pvp için genellikle frost kullanılır.fire kullananlar da var ama biraz beceri istiyor

bunu demenle beraber direk geri dondum frost'a bilgilendirmen için teşekkurler sayende dahada iyi olucam inş :)

• Kasarken frost git eğer diğer talentini de açarsan arcane ver böylece quest yaparken frost dungeonlarda arcane oynarsın.
  • @injection aynen öyle yaptım şu anda 22 lvl'im dungeon denedim baya hayal kırıklıgı oldu ilerliyen levellerde denemek gerek :)
  • birde arkadaşlar herbalism. mining gibi ayrıyetten özellikler var . bunları nasıl seçmeliyim ?
  • up!
  • Kıllat, kıllat, kıllatmayan ....
  • anlamadım :S
  • Onlar class'ın özel skilleri değil, onlar birincil ve ikincil meslek.. Para toplama, experience kazanma, kendine eşya yapma vs. işlerine yarıyor.. ikincil meslekler )first aid,cooking,fishing..) birincil meslekler(alchemy,leatherworking,tailoring,jewelcrafting,herbalism,skining,mining..) diye sıralanıyor..

Toplamda 2 tane ana meslek alabilirsin, bunlardan birisi toplayıcılık(herbalism,skining,mining vs.) diğeride crafting mesleklerinden birisi olarak kullanabilirsin(leatherworking,jewelcrafting,tailoring,blacksmith vs.).. Mage için herbalism+alchemy, enchanter+tailoring, mining+jewelcrafting vs. gibi kombinasyonlar deneyebilirsin ilk başta..

Benim amacım sadece para kazanmak diyorsan 2 tane toplayıcılık mesleği alıp topladığın herşeyi AuctionHouse da satabilirsin.. Ama dediklerinden anladığım kadarıyla bu senin ilk karakterin, mesleklerin amacını öğrenene kadar 1 toplayıcı 1 de yapıcı ana meslek edinmelisin..

İkincil meslekler ise sana ilk başlarda ufak ufak ama ileride ciddi faydalar sağlayacak mesleklerdir, bu mesleklerin tümünü öğrenebilirsin, bir sınırlama yok bunlar için.. Cooking+Fishing mesleklerini bir arada ilerletirsen ileride AH deki piyasaya göre sağlam paralar kazanabilirsin, keza mage'ler için lvl kasarken first aid çok yararlı bir meslektir, elite görevlerinde, dungeonlarda zor durumlarda vs. frost nova+bandaj süper bir ikilidir =)

• arkadaslar konu acmak için kac mesaj atmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleGod

arkadaslar konu acmak için kac mesaj atmam gerekiyor ?

500. Hadi geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.