Şimdi Ara

BLOODBORNE AMAN DİKKAT (D&R) KONU KAPATILABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN D&R OYUN HEDİYE BÖLÜMÜNDEN YETKİLİ BİR ARKADAŞ ARADI ÖZÜRDİLİYEREK, SEVKİYAT PROBLEMİ YÜZÜNDEN AKSAKLIKLAR OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

HERKESİN HEDİYE GÖNDERİMİ BAŞLAMIŞ. HERKESE HAYIRLI OLSUN KALEM YADA TSHİRT GELİCEKMİŞ İYİ GÜNLERDE KULLANIN.

KONU KAPATILABİLİR İYİ FORUMLAR!

Arkadaşlar hevesle ve merak ile beklediğim bu oyunun 14/04/2015 TARİHİNDE büyük bir hata yaparak D&R dan satın aldım.

O gün oyunun yanında kalem ve tişört hediyesi olduğu için satın aldım

BİLİRSİNİZ HARDCORE OYUNCULAR KOLEKSİYON SEVER, BENDE KENDİMİ ÖYLE GÖRDÜĞÜM İÇİN HEMEN SATIN ALDIM.BUGÜN SİPARİŞİM ELİME GEÇTİ AMA SADECE OYUN :( NE TİŞORT NEDE KALEM GELMEDİ.

BU KONUYU YAZMAMIN SEBEBİ D&R NE KADAR KÖTÜ BİR FİRMA OLDUĞUNU SİZİNDE GÖRMENİZ VE BU TÜR ALIŞVERİŞLERİNİZ DE SİPARİŞ VERMEDEN ÖNCE DİKKAT ETMENİZ VE FİRMADAN KESİN BİLGİ ALIP ÖYLE SATIN ALMANIZ.

BU KONUYU NE KADAR YAYARSANIZ DURUMUN FARKINDA OLMAYAN ARKADAŞLARIDA UYARMIŞ OLURSUNUZ VE HERKEZ D&R DAN YAPACAĞI ALIŞVERİŞLERE DİKKAT EDER VE BENİM BAŞIMA GELEN ONLARINDA BAŞINA GELMEZ.

HERKESE TEŞEKKÜRLER VE İYİ FORUMLAR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctoreX -- 27 Mart 2015; 18:08:45 >

• Arayıp veya Mail atıp sormadın mı? Yani bilmiyorum fiyatı farklı mı, fakat sonuçta sen bu şekilde sipariş verdin. Nasıl göndermediler. Gerçi şaşırmaya gerek yok. ARAL, D&R ikiside tabiri çaizse kazıkçı firma.
  • Geçen ay donanımhaberde tesadüfen öğrendiğim bir haberle d&r'da infamous koleksiyon , uncharted 3 oyunlarının 29'ar lira olduğunu öğrendim. Apar topar 3g bağlantıdan sepete ekledim.Ama ne yazık ki 3-4 gün sonra bir mail geldi üzgünüz teknik bir problem olmuş, biz size vermemiz gereken ürünleri veremiyoruz.çok üzgünüz diye. Ben de üzülmüştüm kaçırdım diye.

Aradan 1 hafta geçti bir mail daha geldi .Diyor ki o aksaklıktan oluşan kaybınıza karşılık özür olarak size 50 liralık hediye çeki veriyoruz . Şimdi bir de böyle bir şey var yani . Daha önce killzone 3 helghast edition 300 küsür liralık oyun bir kampanya ile 120 liraya mı ne inmiş ben de anında kapmıştım. Fakat ne yazık ki bana gelen kutu, üzerindeki deformelerden açılmış , bi yerlerde kötü koşullarda beklemiş olduğu aşikar halde kapıma geldi. Üstelik içinden çıkar helghast askerinin tüfeğinin var olmadığını gördüm. Üzüldüm gittim aradım geri verin paranızı iade edelim ya da çek verelim dediler. İstemedim. Aynısını bir daha bulamazdım.Varsın tüfek olmasın dedim.

Demek istediğim böyle aksilikler oluyor ara sıra. Siz ne yapın biliyor musunuz , arayın hemen D&R'ı . Böyle böyle iddia ettiğiniz tişört ve kalemi vermediniz diye. Ürünü iptal ederler.

Ama bu tarz tişört promosyonlu oyunlarda şöyle bir ibare yazar: sınırlı sayıdadır , dikkate alınız gibi . Bilmiyorum o oyunun sayfasında bu gibi bir uyar var mıydı. Yoksa da onların hataları .

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusay

Arayıp veya Mail atıp sormadın mı? Yani bilmiyorum fiyatı farklı mı, fakat sonuçta sen bu şekilde sipariş verdin. Nasıl göndermediler. Gerçi şaşırmaya gerek yok. ARAL, D&R ikiside tabiri çaizse kazıkçı firma.

hocam 3 kez aradım 3 kez mail attım bugün ürünü teslim alınca aradım hala herhangi bir cevap yazılmadı.10tl lik tişort 5 tllik kaleminde değilim.insanın zoruna gidiyor.biz neden alırız bu tarz oyunları koleksiyon olsun diye.dediğin gibi inşallah şu soruşturmadan da sağlam bir ceza alırlar da içimiz bir nebze soğur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Geçen ay donanımhaberde tesadüfen öğrendiğim bir haberle d&r'da infamous koleksiyon , uncharted 3 oyunlarının 29'ar lira olduğunu öğrendim. Apar topar 3g bağlantıdan sepete ekledim.Ama ne yazık ki 3-4 gün sonra bir mail geldi üzgünüz teknik bir problem olmuş, biz size vermemiz gereken ürünleri veremiyoruz.çok üzgünüz diye. Ben de üzülmüştüm kaçırdım diye.

Aradan 1 hafta geçti bir mail daha geldi .Diyor ki o aksaklıktan oluşan kaybınıza karşılık özür olarak size 50 liralık hediye çeki veriyoruz . Şimdi bir de böyle bir şey var yani . Daha önce killzone 3 helghast edition 300 küsür liralık oyun bir kampanya ile 120 liraya mı ne inmiş ben de anında kapmıştım. Fakat ne yazık ki bana gelen kutu, üzerindeki deformelerden açılmış , bi yerlerde kötü koşullarda beklemiş olduğu aşikar halde kapıma geldi. Üstelik içinden çıkar helghast askerinin tüfeğinin var olmadığını gördüm. Üzüldüm gittim aradım geri verin paranızı iade edelim ya da çek verelim dediler. İstemedim. Aynısını bir daha bulamazdım.Varsın tüfek olmasın dedim.

Demek istediğim böyle aksilikler oluyor ara sıra. Siz ne yapın biliyor musunuz , arayın hemen D&R'ı . Böyle böyle iddia ettiğiniz tişört ve kalemi vermediniz diye. Ürünü iptal ederler.

Ama bu tarz tişört promosyonlu oyunlarda şöyle bir ibare yazar: sınırlı sayıdadır , dikkate alınız gibi . Bilmiyorum o oyunun sayfasında bu gibi bir uyar var mıydı. Yoksa da onların hataları .

hocam ben bu ürünü neden aldım koleksiyoncu olduğum için aldım verdiği hediye 15 20 lira tutmaz bile parasıyla alakalı değil senin dediğin gibi ben o tişot ile kalemi birdaha bulabilirmiyim bulamam.onuda geçtim ben bu konuyu ürünü satın aldığım gün D&R ı aradım adamların bu hediye konusundan haberleri yok.bir konuya daha gelelim ben o ürünü hediyeleri için aldım ürün bana şuan eksik geldi ve şuanda ben oyunu açıp oynayamıyorum neden müşteri hizmetlerinin bana geri dönmesini bekliyorum.eğer D&R müşteri hizmetleri bana o gün cevap verseydi ben sipraişi iptal edip psnden alır düngece indiri şuanda oynuyor olurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctoreX

Arkadaşlar hevesle ve merak ile beklediğim bu oyunun 14/04/2015 TARİHİNDE büyük bir hata yaparak D&R dan satın aldım.

BİLİRSİNİZ HARDCORE OYUNCULAR KOLEKSİYON SEVER, BENDE KENDİMİ ÖYLE GÖRDÜĞÜM İÇİN HEMEN SATIN ALDIM.BUGÜN SİPARİŞİM ELİME GEÇTİ AMA SADECE OYUN :( NE TİŞORT NEDE KALEM GELMEDİ.

BU KONUYU YAZMAMIN SEBEBİ D&R NE KADAR KÖTÜ BİR FİRMA OLDUĞUNU SİZİNDE GÖRMENİZ VE BU TÜR ALIŞVERİŞLERİNİZ DE SİPARİŞ VERMEDEN ÖNCE DİKKAT ETMENİZ VE FİRMADAN KESİN BİLGİ ALIP ÖYLE SATIN ALMANIZ.

BU KONUYU NE KADAR YAYARSANIZ DURUMUN FARKINDA OLMAYAN ARKADAŞLARIDA UYARMIŞ OLURSUNUZ VE HERKEZ D&R DAN YAPACAĞI ALIŞVERİŞLERE DİKKAT EDER VE BENİM BAŞIMA GELEN ONLARINDA BAŞINA GELMEZ.

Bende 2 hafta önce ön sipariş vermiştim banada t-shırt ve kalemi Göndermemişler😡

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

oyun dün geldi elime bende şaşırdım tshirt filan yoktu 1 gün geçtikten sonra tshirt bugün geldi biraz bekliceniz birlikte gelmiyor :)

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Hediyeleri sonra ayrı mı kargoluyorlar yani? Nasıl hocam hediyeleri beğendiniz mi bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilenthillDream

quote:

oyun dün geldi elime bende şaşırdım tshirt filan yoktu 1 gün geçtikten sonra tshirt bugün geldi biraz bekliceniz birlikte gelmiyor :)

eğer geldiyse bir foto paylaşırmısın bizde görelim nasılmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilenthillDream

quote:

eğer geldiyse bir foto paylaşırmısın bizde görelim nasılmış.

Tshirt geldi fakat kalem gelmedi oda daha sonra gelir sanırım çok ön sipariş almışlarsa yoğunluğa kaldı sanırım :) tshirtü açmaya kıyamadım :D yaza artık açarım.. resimleri aşağıda baskıları filan çok iyi
    ama

Tshirt :http://someimage.com/iEq3huJ
    http://someimage.com/2vTa7K8

quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Hediyeleri sonra ayrı mı kargoluyorlar yani? Nasıl hocam hediyeleri beğendiniz mi bari

Hocam Tshirt baskısı öyle dandirikten bir baskı değil sanırım tshirtler sony tarafından veriliyor daha önceden beyond tshirt hediye göndermişti sony aynı baskı kısaca
    Tshirtü görünce kalemi unuttum :) kalem daha gelmedi oda sanırım ayrı bir gün gelicek şimdilik tshirtleri yolladılarsa daha sonrada kalemleri yollarlar kanımca.. Bu arada Tshirtü görünce kalemi unutursunuz kanımca :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 27 Mart 2015; 11:17:29 >

• Güle güle giyin , keyifli oyunlar .
  • arkadaşlar ben bu sayfayı görmemiştim aynı mesajı bloodborne sayfasında paylaştım

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3137258#gorusmeler

böyle bi şikayet yazmıştım bugün mail geldi

merak eden arkadaşlar aynı taktiği uygulayabilirler bilmem olurmu ama kargoya verdik dediklerine göre gelir heralde gelince de haber veririm

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Banada bu gün Tshirt geldi kalemden haber yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctoreX -- 27 Mart 2015; 16:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrim

arkadaşlar ben bu sayfayı görmemiştim aynı mesajı bloodborne sayfasında paylaştım

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3137258#gorusmeler

böyle bi şikayet yazmıştım bugün mail geldi

merak eden arkadaşlar aynı taktiği uygulayabilirler bilmem olurmu ama kargoya verdik dediklerine göre gelir heralde gelince de haber veririm

aynen hocam banda bugün mail gelmiş kalemi de gönderiyorlar heralde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.