Şimdi Ara

Bloodline Champions (Final) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun güzele benziyor key olan varsa atabilirmi
  • ben 2 guest keyi de verdim, oyun çok eğlenceli arkadaşlar.
  • Keyi ilk aldığım zaman key chain yapacaktık forumda ama pek fazla ilgi görmedi. Bende olan davetiyeleri arkadaşlara göndermiştim, onlar ne yaptılar bilmiyorum. Proud2BeTurk ve darkest earth'a yollamıştım davetiyeleri.
    Son oynadığımdan beri değişti mi bilmiyorum ama oyunda championlar arası denge sağlanmalı ve yeni championlar gelmeli. Aynı karakterler bir süre sonra sıkıyordu. Gerçi daha beta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Keyi ilk aldığım zaman key chain yapacaktık forumda ama pek fazla ilgi görmedi. Bende olan davetiyeleri arkadaşlara göndermiştim, onlar ne yaptılar bilmiyorum. Proud2BeTurk ve darkest earth'a yollamıştım davetiyeleri.
    Son oynadığımdan beri değişti mi bilmiyorum ama oyunda championlar arası denge sağlanmalı ve yeni championlar gelmeli. Aynı karakterler bir süre sonra sıkıyordu. Gerçi daha beta...

öncelikle aramıza tekrar hoşgeldin.

latency nedenli sıkıntım var. seçilen karakterler arası farkın bir önemi yok. bu konuda sıkıntıda yok zaten bir karakter iyise herkes ona yöneliyor tabi buda uygun olnadığından böle davranan takımlar kolay alt edilebiliyor. iyi karakteri seçmekten ziyade diğer takım arkadaşlarına uygun setup da karakter seçmek çok daha önemli. siz eskiden oynarken 1 tane karakter seçip, başka karakter seçme hakkınız yokmuydu? şuan karakter seçimini, oda seçtikten sonra, istediğimiz karakteri seçerek (her klastan karakter istediğimizi seçebiliyoruz) oynuyoruz.

full pvp arıyorum diye konu açanlar vardı ahanda işte size full pvp ama konuya pek ilgi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 25 Ekim 2010; 20:07:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

quote:

Keyi ilk aldığım zaman key chain yapacaktık forumda ama pek fazla ilgi görmedi. Bende olan davetiyeleri arkadaşlara göndermiştim, onlar ne yaptılar bilmiyorum. Proud2BeTurk ve darkest earth'a yollamıştım davetiyeleri.

öncelikle aramıza tekrar hoşgeldin.

latency nedenli sıkıntım var. seçilen karakterler arası farkın bir önemi yok. bu konuda sıkıntıda yok zaten bir karakter iyise herkes ona yöneliyor tabi buda uygun olnadığından böle davranan takımlar kolay alt edilebiliyor. iyi karakteri seçmekten ziyade diğer takım arkadaşlarına uygun setup da karakter seçmek çok daha önemli. siz eskiden oynarken 1 tane karakter seçip, başka karakter seçme hakkınız yokmuydu? şuan karakter seçimini, oda seçtikten sonra, istediğimiz karakteri seçerek (her klastan karakter istediğimizi seçebiliyoruz) oynuyoruz.

full pvp arıyorum diye konu açanlar vardı ahanda işte size full pvp ama konuya pek ilgi yok

Teşekkürler.
    İstediğimiz karakteri seçiyorduk ama iki tankın yanına healer alınca karşı takım pek birşey yapamıyorduk.

• oyunu denemek isteyenler, beta keyim yok diyenler için -->http://www.fileplanet.com/promotions/bloodline-champions/ arkadaşlar beta keyler tükenmeden alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 25 Ekim 2010; 22:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

oyunu denemek isteyenler, beta keyim yok diyenler için -->http://www.fileplanet.com/promotions/bloodline-champions/ denemek için bir tane yedek key aldım. arkadaşlar beta keyler tükenmeden alın.

Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 25 Ekim 2010; 22:19:39 >

• Grade aldıkça yaptığımız dmg yada healler mi yükseliyor acaba?
  • Level atlamak bir fark yaratıyor mu ?
  • Davet etme imkanı olan varsa davetiye beklemekteyim arkadaşlar
  • arkadaşlar elimde beta keyim mevcut isteyen arkadaşı davet edeblirim @DevilSNeveRCrY bana mail adresini yaz göndereyim davetiyeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLeight -- 8 Kasım 2010; 13:05:27 >
  • banada key lazım
  • arkadaşlar banada 1 tane account yollarsanız sevinirim
  • Oyundaki bazı oyuncuların nicklerinin altında "Igniter" felan yazıyor bunlar ne anlama geliyor açıklayan olursa sevinirim. bu arada g6 oldum team için oyuncu ihtiyacı olan pm atarsa sevinirim.
  • beyler pm atan olursa çok makbule geçer
  • Oynayan yokmu artık betakey de dağıtılıyor g6 oldum bir tane türk ile oynamak nasip olmadı
  • Arkadaşlar bende indiriorum oyun cok ilgimi cekti.. Hazır keyde bulduk
  • quote:

http://www.incgamers.com/Giveaway/12/BloodLine

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.