Şimdi Ara

Bloodline Champions (Final) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana key geldı ama maılı sıldım oyunu hatırlamıyorum bıle bılsem ılgılenen oldugunu sılmeden bırıne verırdım.
  • Oyunun F2P olmayacağı kesinleşti.
    https://register.funcom.com/signup/ctrl/register/tr/bloodline

€29.99
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Oyunun F2P olmayacağı kesinleşti.

€29.99

Hatta P2P olacağı kesinleşti. Titan Edition alana hayat boyu üyelik veriyorlarmış.

Bloodline Champions (Final)

Ayrca 15 Aralık OBT olacakmış.

• Umarım p2p olarak ilgilenen kitleyle yollarına devam edebilirler. Hüsran olma ihtimali var bence.. Çok kısa bir süre sonra f2p sistemine geçer bunlarda.
  • oyun güzelde, latency sebepli olarak benim ilgimi çekmeyi başaramadı. bende 1mb bağlantı var arkadaşın orda 8m bağlantıyla benim labtop lan denedim. olay bağlantı hızında bitiyormuş biz boşu boşuna şu karakter iyi bu karakter kötü tartışması yapıyormuşuz. internet bağlantın iyiyse oyunda senden iyisi yok..... birde çok merak ediyorum böylesi basit bir oyuna kim para verrek oynar. funcomdan foss çıkacak bir oyun daha. funcom ismi zaten aoc sebebiyle adı playerler ararsında zamanında failcom çıktıydı. yemezler.
  • İyi oynamanın bağlantı hızı ile alakalı olduğuna katılıyorum, bu oyunun fos bir oyun olduğu yorumuna katılmıyorum gayet eğlenceli ve tatmin edici bir oyun şahsen ben öyle düşünüyorum. Ayrıca p2p yerine b2p yapsalardı çok daha akıllıca olurdu p2p ödeme sisteminin pek fazla ömrü yok gerçektende.
  • 90 dolara ömür boyu üyelikmi veriyorlarmış b2p gibi olmuyormu bu?
  • H4H544PW7VEVGBQB hala key arayan varsa
  • Oyuna ilk girdiğimde oyundaki köprüler sütunlar ilk önce gözükmüyor sonra ekran ayarlarından varsayılan ayarlara dönüp tekrar eski ayarlara geri dönünce düzeliyor, oynayan varsa acaba bu tip sorun ile karşılşıyormu acaba?
  • Oyun bugün çıkmış. 1 Şubat'a kadar alan kişiler Pre-Order bonuslardan yararlanabilecekmiş. Betayı test etmiş olanlar bugün oynayabiliyor.
    Betadan en büyük farkı yenilenmiş grafik motoru olduğu yazılmış.
  • oyunu denedim sarmadi, ne bilim oynanacak sey yok. 10-20 kere insan oynicak ayni sey, yeni bisey gelmiyor sikiliyor.
  • İlk başta bunlar bu oyunu P2P olarak açıklamıştı ama farklı farklı ödeme modelleri varmış. F2P dahil.

Buradan bakabilirsiniz. Free üyelere kısıtlama olarak 4 hero seçebilme var. Diğerleri o kadar önemli değil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 15 Ocak 2011; 17:20:03 >
  • Oyunda pek bi kısıtlama yok.Aylık ödeme seçeneği yani p2p seçeneğide bulunmamakta.Oyun f2p ancak belli kısıtlamalar mevcut.3 çeşit account var.Bunlar:
    Free Account
    Champions Edition
    Titan Edition
    Birde oyunda FunCom Points satılıyor.
    Bu account çeşitleri belli + özelliklerle beraber birçok heroyu açıyor.Titanda hepsi açık oluyordu sanırım.
    Ancak F2P account seçeneğinde de 4 heroyla başlamanıza rağmen oyunda kazandığınız coinle ve FunCom Pointlerle bu heroları açabiliyorsunuz.Çok bir kısıtlama yok ben çok beğendim.
  • şu an ben F2P olarak oynuyorum. oyunu göreyim diye girdim 240 mblık kurulum dosyasından sonra oyuna başladım. başlangıçta 4 tane karakter verdi. bunlar random olarak belirli sürelerde değişiyor. her bir sınıftan 1er karakter veriyorlar. topladığın puanlarla kalıcı karakter satın alabiliyorsun. kısa arena oyunu. eğlenceli. aranızda oynayan varsa nickim:Nefreth ekleyin arkadaş listesine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeanMachine -- 2 Şubat 2011; 12:22:25 >
  • Varmı takılan oyuna.Bir up yapayım
  • 4 hero ne ya 30 hero arasında şaka gibi valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

4 hero ne ya 30 hero arasında şaka gibi valla.

Valla grade 1-6 olan odalara giriyorum hiç bir sıkıntı yok normal çekişmeli geçiyor.Ama tabi o 4 hero dışındaki herolar kendini belli ediyor oyun içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

Valla grade 1-6 olan odalara giriyorum hiç bir sıkıntı yok normal çekişmeli geçiyor.Ama tabi o 4 hero dışındaki herolar kendini belli ediyor oyun içinde.

Ben zaten çekişmeyle ya da dengeyle ilgili bir şey söylememiştim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

Ben zaten çekişmeyle ya da dengeyle ilgili bir şey söylememiştim.

Zaten söylemen gerekmiyor.Söylemediğinide biliyorum.

• Para kazanıp yeni şampiyon açabiliyoruz, bence bu kısıtlama sayılmaz. Oyun içinde dengesizlik olmadığı için beleş oynamanın bir dezavantajı yok.

Betasında yüksek gecikme süresi ve lag yüzünden bırakmıştım ama şimdi gayet oynanabilir durumda.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.