Yuh ya dün akşam başladık bugün bakıyorum millet level 60 olmuş falan. 430 win i var adamın. Bu millet uyumazmı işi gücü olmazmı anlamadım valla Birde levelın bi etkisi varmı onuda çözemedim henüz. Ayrıca oyunda takımınız yoksa hiç bişeysiniz bugün karşıma çıkan takımların hepsi koordineli şekilde oynayan takımlarda siz ne kadar über oynarsanız oynayın takım kötüyse gidiyor oyun
Aşama 2'den 3'e geçtiği için profiller silinmemiş olabilir.
Bu oyuna Key nerden bulucaz ya ben gecen sene subat gibi uye oldum key istedim hala bekliyorum :D acaipte merak ediyorum. Oynamayi birakan flm varsa bi yardım
bende mayıstan beri key bekliyorum galiba
banada dun geldi key. daha onceden age of conan uyeligim oldugu icin kiyak gecmisler sanirim :D alisildigi zaman cok zevkli bir oyun olabililir kisaca melee dps range dps healer ve tank olarak siniflar var hepside icinde 5e 6ya ayriliyo her sinifin 5 skilli birde energyi fulledikleri zaman kullanabilecegi combo gibi bir skilli var. zevkli bir sure sonra monotonluktan bayarmi acaba gorecegiz..
Age of conan ilk cıktıgında bir almıştım sonra yenilememiştim banada yollamışlar age of conanlı herkese gönderiyorlarmı nedir gelmiş kendi kendine beta key yüklüyorum bakalım.
zamanında conan oynamıştım benim mailimede beta key yollamışlar ama download linkini felan bulamadım dl linki varsa foruma koyarmısınız. teşekkürler.
sitesinde hala beta key dağıtımı var. kontrol edin.
Sitede dagitiolarda o kadar yazmama ragmen bi cvp geldigi yok. bloodline champions download die google yazinca cikio direk 200 mb gibi bisi olmasi lazim..
teşekkür ederim. buldum. galiba bu oyun funcom için kullandığım accuanta bağlı. siteye giriş yapınca register yaptım download linki çıktı dediğin gibi küçük bişi galiba patch olayı fazla nese indirip öğrenelim nasıl bişi
2 guest key hakkım var. Mail adresinizi PM atarsanız vericem, ama sizden ricam en azından 1 key i burada paylaşmanız ve kimle paylaştığınızı söylemeniz. Böylelikle bir paylaşım zinciri oluşabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 22 Ekim 2010; 16:17:56 >
Bende verebilirim isteyen olursa pm atsın.
oyunu sevdim. full pvp galiba. düşündüğüm gibi 200 mb in olarak indirdikten sonra üstüne 30-40 dakikalık patch attı. turitial ları yaptım. bir kaç kerede fight lara katıldım. bu oyunu öneriyorum. deneyin. bana 1 tane beta key göndermişler onuda otomatikman registerde kullanmış oldum. başka key alma imkanım varmıydı?
Betaya katılmak isteyen olursa kendisine kullanıcı adı ve şifre verebilirim.. Funcomdan bana davet geldi üyelik aldım ama katılmayacagım denemek isteyen verebilirim üyeliğimi.
quote:
Orijinalden alıntı: Caperz
Betaya katılmak isteyen olursa kendisine kullanıcı adı ve şifre verebilirim.. Funcomdan bana davet geldi üyelik aldım ama katılmayacagım denemek isteyen verebilirim üyeliğimi.
üyeligini vermene gerek yok zaten siteye girince 2 adet invite buddy hakkında var.
o zaman davt isteyen varsa davte göndereyim :D
engineer hoşuma gitti. single bölümünde botlarla takım oluşturuyorsun 3v3. 4v4 5v5 gibi. vurma skilleri mauseden sağ ve sol tık q r sıcrama için space vede zamanla açılan çok daha fazla vurmanı sağlayan f açılıyor. hareket yön tuşları normal wasd. önce birkaç kere single oynayıp alışın karakterinize. her oyun gibi bu oyunda da latency en büyük dert millette 30 ms var bende 300 kusur. eyyy ttnet senden nefret ediyorum
banada beta key verirseniz sevinirim... hanidir demek için bekleğim bir oyun inşallah deneyebilirim.
kimsede bete key kalmadimi yahu ne şans ama neyse artik tanrıdan umut kesilmezmiş ...
quote:
Orijinalden alıntı: ziyasamet
kimsede bete key kalmadimi yahu ne şans ama neyse artik tanrıdan umut kesilmezmiş ...
mail adresini pm atabilirsin bana, 1 tane guest invite kaldı.