Şimdi Ara

Bloodline Champions (Final) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen ortada hiç birşey yokken lanlı manlı konuşursan bu üyeliğinde gider =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

sen ortada hiç birşey yokken lanlı manlı konuşursan bu üyeliğinde gider =)

Birine lan demedim ki. Oyunun yayımcısına dedim muhtemelen o anki psikolojiyi hatırlamıyorum.
  • Bilgisayarım çok iyi dxdiag gönderdim ama buna rağmen banada mail dönüşü yapmamışlar ve ilk defa bir oyunu bu kadar merak ediyorum ve çok seveceğimi umuyorum. Bilgilendir bizi Believe me
  • Çıksın deneyelim bence bekleneni veremeyecek en azından benim beklentilerimi
  •  Bloodline Champions (Final)

Yarına indiririm sanırım.
  • 2 adet beta davetiyem varmış. PM'den ulaşabilir eğer isteyen olursa.
  • Bir key'e talibim samet, teşekkürler şimdiden

Oyun iyimi kötümü olduğuna karar veremedim ama ilgimi çektiği kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Bir key'e talibim samet, teşekkürler şimdiden

Oyun iyimi kötümü olduğuna karar veremedim ama ilgimi çektiği kesin

Yolladım.

Oyun 200 küsür mb. Garip geldi bana. Ayrıca Funcom yayınlıyormuş oyunu mailde gördüm. Ücretli olacağı kesin gibi. :(

Betası bu akşam 19:00 da açılıyor. Salı gecesi 01:00'da kapanıyormuş.
  • Şuan indirebiliyormuyuz clienti samet? Download'a tıkladığım halde tepki vermiyo sitesi fileplay
  • Kaldıysa elinde bana da yollar mısın samet.
  • Oyun öncelikle Dota klonları gibi Hero seçerek başlanıyor. Ancak creepler, towerlar yok. Tam bir deathmatch ortamı var. Oynanış çok zor. İlk başlarda hep ölüyorsunuz.
    Grafikler harika. Oyuna alışınca çok eğlenceli geliyor.

Oynanış olarak daha çok Diablo, Torchlight gibi oyunları andırıyor. Ben beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 27 Ağustos 2010; 21:24:30 >
  • Alala ben fileplay den neden indiremiyorum? linki pm yada burdan yazabilirmisin samet ya benmi yanlış yere bakıyorum?
  • quote:

Alala ben fileplay den neden indiremiyorum? linki pm yada burdan yazabilirmisin samet ya benmi yanlış yere bakıyorum?

Davetiyede gelen link işte. Fileplay linki.

@darkest earth
    Yolladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Alala ben fileplay den neden indiremiyorum? linki pm yada burdan yazabilirmisin samet ya benmi yanlış yere bakıyorum?

Davetiyede gelen link işte. Fileplay linki.

@darkest earth
    Yolladım.

Saol 19 dakika sonra oyundayım.

Acaba davet edilenler de 2 kişiyi davet edebiliyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 27 Ağustos 2010; 22:12:01 >
  • 25 dakika sonra bende geliyorum
  • Aysonu olmasa bende gelirdim malesef hızım düşük indirmeye kalkasam 3 gün sürer şimdi
  • Oyun harika ya... Vakit nasıl geçti anlayamıyorsunuz. Üçümüz oynayalım dedik, Proud2BeTurk'un yanına hep prolar geldi yenildik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Oyun harika ya... Vakit nasıl geçti anlayamıyorsunuz. Üçümüz oynayalım dedik, Proud2BeTurk'un yanına hep prolar geldi yenildik.

Evet güzeldi. Ama sinir krizleri geçirdim bir yandan. LOL, Hon ya da DOTA oynadım ben bu oyunları iyi bilirim hemen alışırım havasına girmeyin. Çünkü uzaktan yakından alakası yok. Öncelikle alışmak çok zor. Heroları çözmek zor biraz zaman istiyor.

Of saat kaç olmuş ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 28 Ağustos 2010; 1:15:53 >

• Valla sevdim oyunu değişik bi fikir ve oynanışı var. level 6 grade 5 oldum samet
    Şuan bug var ama biçok şeyde geliştirilirse ilginç bi oyun olabilir. Tavsiye ederim
  • Davet edilenler davet edemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.