Şimdi Ara

Bloodline Champions oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllar önce oynuyordum ama bırakmıştım, tekrar başlamak istiyorum bilgisi olan veya yol göstericek biri var mı? Oyun ne durumda şuan. Türk oyuncular var mı.

• İlk cıktıgı zamanlarda oynayan biriydim. En son 2 sene önce mi ne bakmıştım. Tamamen bitmişti, sunucular açıktı ama yönetimden tek bir mesaj dahi yoktu. Hiç bir şekilde ilgi falan yoktu, web sitesinde bazı yerler çalışmıyordu falan. Forumda 1-2 kişi var soranlara ölü oyun diyordu. Bir düzen çekilmediyse aynı şekildir

Edit: baktım steam'e getirmişler oyunu. Websitesi bile yok oyunun varda, tek sayfa ve sizi steam'e yönlendiriyo. Update dahi attıklarını sanmıyorum. Başlama yani boşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 5 Temmuz 2015; 19:19:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

İlk cıktıgı zamanlarda oynayan biriydim. En son 2 sene önce mi ne bakmıştım. Tamamen bitmişti, sunucular açıktı ama yönetimden tek bir mesaj dahi yoktu. Hiç bir şekilde ilgi falan yoktu, web sitesinde bazı yerler çalışmıyordu falan. Forumda 1-2 kişi var soranlara ölü oyun diyordu. Bir düzen çekilmediyse aynı şekildir

Edit: baktım steam'e getirmişler oyunu. Websitesi bile yok oyunun varda, tek sayfa ve sizi steam'e yönlendiriyo. Update dahi attıklarını sanmıyorum. Başlama yani boşa

Üzücü, bugün indirip oynadım oyunu. Eskiden başladığımda çok hoşuma gitmişti. 1 yıl sonra falanda streamlerde turnuvasını görmüştüm canlı yayın vardı. Ne oldu da bitti ki oyun anlamıyorum.
  • Bende yeni yükledim denemedim
  • Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt
    Oyunun boyutu 1gb, update gelmemiş ne kadar belli zaten boyutu 800 civarı idi ilk çıktığında, birşeyler eklense en kötü 2gv olurdu o oyun. Ama boyutu az indir dene tabi ki de, cok zevk alabileceğini sanmıyorum user sayısı azdır. Ilgi de yok gibi görünüyor yönetimden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.