merhaba arkadaşlar; ben bloodrayne 2 de tam çözüm arıyorum veya bana şu büyük yaratığın nasıl öldürüleceğini bilen varsa..
LÜTFEN YARDIMMMMMM!!!
merlininkazani.com a bak yoksa
gamespot.com 'da var ama ingilizce
ilk boss diyosan tekmeyle daha kolay oluyor
Sanırım sana adam fırlatan yaratığı diyorsun.Patlayan adamlar.
Orda tam sana adam atınca zamanı yavaşlat.O adamı havada yakala zincirle ve yaratığa fırlat.Bu işlemi birkaç defa yapınca karnı açılacak sonra gidip kalbine girişicen ve öldürücen.
Bu arada sana adam atması için ortada duran kolu itirmen gerekiyor.
saolun arkadaşlar buldum zaten rasgele oldu ama buldum :))) ve oyunu sonunda bitirdim eğer takılan varsa yardımcıda olabilirim sadece ekran görüntüsü gerek ben prof oldum bu oyunda kagan ı yendim çünkü hemde şifresiz :))) çok zordu oyun yaaa...
hll sana walla ben hileyle zar zor bitirdim
eralcicek kardeş ben bi yerde takıldım resimdeki kadın var ya gözleri simsiyah onu geçemedim enerjisi yarıya gelince orda bi yer var oraya gidiyo enerjisi yine full oluyo neyse şimdiden teşekkür ederim
o kadını öldürürken ilk önce bu kadının taşlardan oluşan güç kaynaklarını parçalaman gerekli duman çıkan yerler bu kadının gücü olan yer... eğer ilk önce güç kaynaklarını halledersen bu kadını kolayca öldürebilirsin...
kusura bakma biraz geciktim şuanda yurt dışındayım tatildeyim şimdide yine laptopumla bi cafeden yazıyorum yani zor oldu ve birazda geç oldu...
ayrıca eğer saat kulesinde karşılaştığın zamansa o kadınla bu kadını öldüremezsin o zamanda orda diğer bi kadın daha var onu öldüreceksin daha sonra gözleri olmayan kadınla karşılaştığında yukarıdaki söylediim gibi yapacaksın...
kolay gele...
tekrardan özür...
bye bye
slm dostum bu oyunu bitirdin sanırım bende oynuyorum fakat tam çözümünü bi türlü bulamadım bi yerde takıldım eğer yardımcı olursan sevinirim. Ninja kadınların olduğu bölümde takıldım. 3'ncü ninja kadını öldürmeye başladım fakat kaçtı iki yanındada elektrik kutusu olanbüyük bi kapıya ninja yıldızı attı ve kaçtıktan sonra kapı kapanda odadan çıkamıyorum.İşaretler eletrik kutularını gösteriyo fakat hiçbi şekilde kapı açılmıyo yardım edersen sevinirim takıldım geçemiyorum.
merhaba; birsürü adam geliyo dövüşmen için bilirsin ama o adamları alıp o elektrikli kutulara fırlatacaksın yani şase durumu yaratacaksın bi nevi iki adamıda oraya fırlattıktan sonra biraz açılacak, sonra iki adam daha fırlatacaksın elektrik kutularına biraz daha açılacak ve altından geçeceksin... bu arada fırlatma işini zincirinle yaparsan daha kolay olur...
hadi kolay gele...
quote:
Orjinalden alıntı: jessboll
slm dostum bu oyunu bitirdin sanırım bende oynuyorum fakat tam çözümünü bi türlü bulamadım bi yerde takıldım eğer yardımcı olursan sevinirim. Ninja kadınların olduğu bölümde takıldım. 3'ncü ninja kadını öldürmeye başladım fakat kaçtı iki yanındada elektrik kutusu olanbüyük bi kapıya ninja yıldızı attı ve kaçtıktan sonra kapı kapanda odadan çıkamıyorum.İşaretler eletrik kutularını gösteriyo fakat hiçbi şekilde kapı açılmıyo yardım edersen sevinirim takıldım geçemiyorum.
arkidişler ben e br bölümü geçemedim. en başlarda. büyükçe bir salon var ahşap kaplı. orada sürekli vampirler geliyor. bir tablo var şöminenin üstünde ... o tabloya bişi yapmak gerekiyor galiba ama anlayamadım:(... bi el atın şu oyuna:)
quote:
Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul
arkidişler ben e br bölümü geçemedim. en başlarda. büyükçe bir salon var ahşap kaplı. orada sürekli vampirler geliyor. bir tablo var şöminenin üstünde ... o tabloya bişi yapmak gerekiyor galiba ama anlayamadım:(... bi el atın şu oyuna:)
oraya kadar geldiğine dua et ben hiç açamadım hatta bloodrayne 1 bile açılmıyo ya lotr bfme2 yi açan bilgisayar 7 senelik bloodrayne 1 i nası açmaz???
dostum kagan ı nası öldürdün ya.. ben ayaklarındaki yeşil şeyleri yok ettim omuzlarındakiler kaldı. ama onlara hiç bişey yapamıyorum olmuo... Yardım etsen....
quote:
Orjinalden alıntı: eralcicek
saolun arkadaşlar buldum zaten rasgele oldu ama buldum :))) ve oyunu sonunda bitirdim eğer takılan varsa yardımcıda olabilirim sadece ekran görüntüsü gerek ben prof oldum bu oyunda kagan ı yendim çünkü hemde şifresiz :))) çok zordu oyun yaaa...
oo millet oyunu bitirdi ben daha oynuyamadım
Oyunu oynamayın arkadaşlar .. Ben oyndaım bitirmeye calıştım sinirlerim bozuldu boss dövüşleri inanılmaz zor Bide save olayı yok direk stressssssss.........
arkadaslar bana blood rayne 2 tam sürüm lazim link bilen verirse sevinirim demosunu anca bulabildim :(
quote:
Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul
o bölümde tablo değil. sana gelen adamları altındaki şömineye fırlatıcaksın şömine yanıyo yanıyo ve gerisini boşver :D bende tesadüfen buldum. ben daha silahı yeni aldığımız yere gelmek üzereyim.
ya bana sürekli yarasa atan adam var onu nasıl öldürcem
ya ben bi yerde takıldım hani bi kadın varya elinde 3 tane bıcak var o nasıl geçilcek kadına vuruom vuruom ölmüo daha ilk kadın bana cok zor geldi biraz yardım ederseniz cok teşekkür edicem
Arkadaslar yaw Clup Strages bölümünü Yapamadım Yaw biliyorumda Hoperlörlere adam fırlatcam da tam 2.30 saat Fırlattım gene bi sonuç olmadı yardım ederseniz sevinirim!....