Bildirim
BLOODY MULTİ CORE GUN 3 V3 MOUSE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 42sami42
ARKADAŞLAR BLOODY MULTİ CORE GUN 3 V3 MOUSE MDE CRACK YAPMAM LAZIM ULTİ ÇEKİRDEK 3 Ü AÇMAK İÇİN YARDIM EDEBİLCEK VARMI ???
Torrent forumu değil burası ya gidin hizmetin karşılığında parasını vererek ürünü alın ya da çaresini başka yerde arayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: 42sami42
ARKADAŞLAR BLOODY MULTİ CORE GUN 3 V3 MOUSE MDE CRACK YAPMAM LAZIM ULTİ ÇEKİRDEK 3 Ü AÇMAK İÇİN YARDIM EDEBİLCEK VARMI ???
Bu tam olarak ne iş yarıyor? -
oyun içindeki özellikler filan var ek makrolar mesela silah hiç bir oyunda tepme yapmıyor -
Silahın hiçbir oyunda tepme yapmamasının mümkün olduğunu sanmıyorum. Birisi doğrulayabilir mi ? -
ama öyle işte bazı oyunlarda sadece engelli -
Hile kullanmak yerine bileğinin hakkıyla oynamanı öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Spock
Silahın hiçbir oyunda tepme yapmamasının mümkün olduğunu sanmıyorum. Birisi doğrulayabilir mi ?
mouse imlecini aşağı çekiyor kardeşim. her mesafede işe yaramaz yani. ama yakındayken işe yarayabilşir. -
ben ztn her oyunda kullanmıcam kullanacağım tek oyun var oda call of duty black ops 2 zombie -
quote:
Orijinalden alıntı: Spock
Silahın hiçbir oyunda tepme yapmamasının mümkün olduğunu sanmıyorum. Birisi doğrulayabilir mi ?
@MaklubegibiAdam
Fare yazılımı sürekli güncelleniyor. İstersen 30x dürbünlü silah kullan doğru ayarlarsan tepmez. Fps oyunlar için başka mouse bakmayın. Battlefield 3 te kullanmak yasak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 19 Ağustos 2013; 14:11:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X