Şimdi Ara

blow off (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bi yerde bu konuyla ilgili bişi sormuştum ama bulamadım.bu blow off sadece turbolu araçlaramı takılabiliyo normal 1.6 injeksiyonlu araca takamazmıyız
  • blow off takmak için turbo şart ama tdi tdci da olabilir ama turbo şart arkadaşlar bu arada corsa nın basıncı ile ilgili emn olmadığımı söyledim açıkcası bende şaşırdım 1.2 görünce ama bir internet sitesinde öyle yazmışlardı çünki mit.colt unkinin 0.5 diye okumuştum trtun.de
  • quote:

Orjinalden alıntı: hektorSTK

maalesef arkadaşım.. TDI, multijet ve jtd lere takılamıyor...

ama şunu belirtmeden geçemicem...
    blow_off sesi için diesel arabadan vazgeç çünkü çok küçük turboları oluyo ve ses alamıyosun....
    arabadan güzel bi ses çıkması imkansız... subaru sti eksozu taksan bile(ki bu denenmiştir!!!) çok az bi eksoz homurtusu alırsın bence hiç gerek yok...
    kı kır kır krır çufff çufff .....
    hiç hoş olmaz... bizde cdi war bi ara düşündüm takmayı fakat turbo bayaa bi ufakmış blow_off kiti kadar fln böle baktım hks ismini karalıcaz, adamlar bana dava açar die takmadım :D

diesel aracın amacı ekonomidir, performans değil

vede arabanın kullanma klavuzuna göz atmalısın orada "spor kullanımdan kaçının" die bi uyarı fln olması lazım

ne demek tdi lara takılmıyor olur mu öle şey görmesek yutturacaksınız neye dayanarak takılamıyor diorsunuz anlamıyorum
    bu bnm upload ettiğim bir video araç tdi dır dikkatinizi çekerim
    tdi bow videosu:http://****.com/files/5226345/TD_BOV_mpg1orjin_bov_sesi.mpeg.html

• arkadaşlar megane ll dizel aracım için blow-of düşünüyorum.hks markası çok iyi diye duydum meganeler için taktıran arkadaş varmı.tavsiyelerinizi bekliyorum.ayrıca bunun sesi çok iyi diyorlar.çuff-çuuf
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.