Şimdi Ara

Blower Ipad Hoparlörünü Patlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Blower denilen uygulamayı kullandıktan sonra hoparlör yüksek seslerde cızırtılı boğuk ses vermeye başladı. Sakın indiripte kullanmayın mahvetti güzelim aletimi garantiye versem bir sonuç alabilir miyim sizce bu uygulamayı yapana ben ne diyim yaa :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti halleder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti firmanız TeleService ise telefonunuz değişecektir
  • Teşekkürler içimi rahatlattınız ipad' i bimeksten almıştım hafta içi ziyaret edelim bir kendilerini ...

• Arkadaş App Store uygulaması yüzünden mağdur oldu diye mi garanti geçiyor. Bubu açar mısınız.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Arkadaş App Store uygulaması yüzünden mağdur oldu diye mi garanti geçiyor. Bubu açar mısınız.?

hayir tabikide programi silip garantiye vericek neden oldugunu anlamadim diycek e haliyle sorunu garanti halledicek

• Bende daha önceden indirip sildim.Hoparlöre zarar verir diye.Düşüncencemde yanılmamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: cokobash

Garanti firmanız TeleService ise telefonunuz değişecektir

İpad demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Arkadaş App Store uygulaması yüzünden mağdur oldu diye mi garanti geçiyor. Bubu açar mısınız.?

hayir tabikide programi silip garantiye vericek neden oldugunu anlamadim diycek e haliyle sorunu garanti halledicek

Sağol dostum.

• Moraliniz bozulmasın ama, size verecekleri değişim cihazı refurbished olmasın. sözde yeni cihaz alıp, eskisini mumla arayan çok duydum.
  • Peki Refurbished cihaz dışarıdan anlaşılmaz mı şu an şehir dışındayım dönünce hemen bimeks e koşacağım..

• Hocam refurbishedden bahseden arkadasi dikkate almamanizi tavsiye ederim. Sadece kostek olmaya calisiyor.

• Fiziksel bir hasarı olmadıktan sonra ne farkeder refurbished olmuş ya da olmamış. Hoparlörü patlak yani arızalı bir cihaz gelecek üründen daha mı iyi yani? Gelen cihazlarda problem çıkıyorsa sizin de hukuki haklarınız var, madur olduğunuz durumda çekinmeden kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406
    Hocam refurbishedden bahseden arkadasi dikkate almamanizi tavsiye ederim. Sadece kostek olmaya calisiyor.

Bu mesajı nasıl bir düşünceyle yazdınız anlamak zor. Benim ne gibi bir çıkarım ve amacım olabilir ki, köstek olmaya çalışayım

Forumlar bilgi paylaşımı içindir. Ben de geçmişte yaşadığım, duyduğum olaylar ile elde ettiğim bir tecrübeyi paylaştım. Bu konularda tecrübesi olanların bilmediği, yeni şeyler değil.

Hatta dikkatli olun, bazı anlaşmaları servisler, üreticiden orijinal sıfır parça alıp müşterinin cihazına onarılmış parça bile takabiliyorlar. Ben bu nedenle hiçbir zaman anlaşmalı servise cihaz bırakmam, hep ana firmanın merkez servisine bırakırım.

quote:

Orijinalden alıntı: FreddieMercury
    Peki Refurbished cihaz dışarıdan anlaşılmaz mı şu an şehir dışındayım dönünce hemen bimeks e koşacağım..

Bunu anlamanızın mümkün olacağını sanmıyorum. Gelen cihaz daha sorunsuz da olabilir. Ancak benim tecrübelerime göre, hiç sorunsuz bir cihazın garanti sonrası sorun çıkarma ihtimali, değişim cihazının sorun çıkarma ihtimalinden daha düşüktür.

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_
    Fiziksel bir hasarı olmadıktan sonra ne farkeder refurbished olmuş ya da olmamış. Hoparlörü patlak yani arızalı bir cihaz gelecek üründen daha mı iyi yani? Gelen cihazlarda problem çıkıyorsa sizin de hukuki haklarınız var, madur olduğunuz durumda çekinmeden kullanabilirsiniz.

Biraz da ben karşı atak yapayım. Bunları söylediğinize göre, tüketici elektroniği ile çok fazla onarım/değişim tecrübeniz yok herhalde. Yurtdışında refurbished cihazlara verilen garanti, sıfır cihazlara verilen garantinin yarısı, dörtte biri kadardır. Neden acaba hiç düşündünüz mü ?

Benim söylemeye çalıştığım şu. Eğer sadece hoparlöründe sorun varsa, mümkünse sadece hoparlörün değiştirilmesini isteyin. Çünkü değişim cihazı refurbished olursa, daha önce neresinden tamir gördüğünü bilemezsiniz ve istatistiksel olarak arıza yaşama ihtimaliniz artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

quote:

Orijinalden alıntı: cokobash

Garanti firmanız TeleService ise telefonunuz değişecektir

İpad demiş

Kusura bakmayın yanlış okumuşum hocam
  • Teşekkürler arkadaşlar bu hafta içi bimeks e gidip görüşelim bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.