Şimdi Ara

blu-ray m2ts oynatırken görüntü hataları oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • görüntüde çizgiler beliriyor çizgi çizgi oluyor resim çekemedim bi türlü vidyodan nasıl resim çekeceğimi sölerseniz derdimi daha iyi anlatmış olurum... bi kaç tane codec denedim ama işe yaramadı k-lite mega codec denedim core avc denedim olmadı acaba ekran kartım ile mi alakalı ati radeon ekran kartım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrongWay -- 28 Nisan 2010; 11:05:05 >

• filmdeki resmi nasıl çekeceğim onu söyleyebilir misiniz print screen işe yaramıyor
  • cep telefonun ile ekrandaki görüntüyü çekmen yeterli olur. filmdeki resmi çekmen ekrandaki çizgilenmeleri göstermez.

bunun dışında tüm codecleri kaldırıp
    sırasıyla divx, xvid, ffdshow kurun. bundan sonra ise vlc media player ile izlemeyi deneyin. ffdshow audo codeclerinde ayar sorunu yaşarsanız ac3 filter de kurabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

cep telefonun ile ekrandaki görüntüyü çekmen yeterli olur. filmdeki resmi çekmen ekrandaki çizgilenmeleri göstermez.

bunun dışında tüm codecleri kaldırıp
    sırasıyla divx, xvid, ffdshow kurun. bundan sonra ise vlc media player ile izlemeyi deneyin. ffdshow audo codeclerinde ayar sorunu yaşarsanız ac3 filter de kurabilirsiniz

sanırım resimleri yükledim....söylediklerinizi şimdi deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrongWay -- 28 Nisan 2010; 18:07:35 >

• dediklerinizi denedim fakat olmadı...bu arada işlemcinin %65 ikullanılıyor bu video oynatılırken işlemcim dual core 2.40 1mb cache, 2gb dual kit ramım var...

bi çözüm yolu sunarsanız sevinirim buraya bi normal görüntü bi bozuk görüntü ekleyeceğim..

• konu ile ilgili birkaç link buldum.

FLV Player 4free <>

Qweas M2TS Player & M2TS Codec

Bu arada işlemciyi çok kullanması normal. m2ts çözmek için sağlam makina gerekiyormuş. Bunun dışında belki görüntüdeki problem sizden kaynaklanmıyor olabilir. Kayıt yapılırken oluşan bozukluklar da olabilir.

• hocam sorun vidyoda değil çünkü bende tek bi tane değil 3 tane m2ts var hepsinde yapıyor aynı olayı bu verdiğin iki adreste indirecek bişi bulamadım fakat vlc playerı kurcalarken bişiler buldum sağ tuş tukladım taramasız yazan yere geldim orada harmanla-bozuk-ortalama gibi seçenekler var bunlardan bozuk yazanı seçiyorum o zaman vidyoda böyle tırtıklıklar olmuyo fakat işlemciyi daha da fazla kullanıyo ses yetişemiyor veya bazen görüntüde donmalar meydana geliyor...ya akıcı bi şekilde yer yer tırtıklı izlemek zorunda kalıyorum yada düzgün bir görüntü ama donarak izliyorum... yok mu bunun bi çözümü ve sorun neden kaynaklanıyor acaba????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun çözülmüştür arkadaşlar cyberlink power dvd 10 un full sürümünü indirdim kurdum kesinlikle M2TS izlemek isteyenler için tavsiye ederim... sorunumu çözen OZenhocam a teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.