Şimdi Ara

Blu-Ray Player alımı için yardım istegi..DTS..MKV..Altyazı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle şunu belirteyim elimde dvd ye yazılmış yaklaşık 500 cıvarı 720p ve 1080p mkv filmim vede dizilerim var.Bunlardan kiminde altyazıyı filme gömdüm kiminde ayrı AC3 sesli olanda var ama çogu DTS sesli.Ayrıca bu yazılanların haricinde HDD lerdede blu-ray filmler mevcut.PC ile seyrediyorum bunları ancak eşim PC açmadanda seyretmek istiyor ve bende öyle istiyorum açıkcası.Hatun'un istemesi bahane :)

Şimdi arkadaşlardan istegim makinedeki özellikler şunlar.

Öncelikle
    1.Blu-Ray okuyabilen bir player olsun.
    2.MKV formatını sorunsuz okusun.
    3.DTS destekli olsun çogu filmim DTS sesli çevirmeye ve hdd ye aktarmaya ugraşmayayım.(LG DV600H aldım DVD player DTS destegi yazmasına ragmen DTS çözmedi)ee tabi geri iade.
    4.Altyazılarım gömülü oldugu için bazı cihazlar görmüyor (samsung bd-c5500).Bazılarıda çok ama çok kötü gösteriyor.(lg nin bir modeliydi kodunu hatırlayamadım)

Örnegin cihaz alındıkdan sonra Firmware ile de çözme imkanı varsa oda olur.

Şimd arkadaşlar istediklerim bunlar başından bu sorunlar geçmiş yada bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslar bir yardım edersenız sevınırım.

Ümraniye Mediamarkt da
    Samsung DV-600H DVD player alındı denendi iade edildi: DTS ses sorunu + Türkçe Altyazı karakter sorunu vardı.
    Samsung BD-C5500 Blu-Ray player denendi: Gömülü altyazıları görmüyor.
    LG nin bir modeli denendi kodunu hatırlayamadım BD-560 yada BD-550 olabilir : DTS ve Altyazı görmede sorun yok ama Altyazı karakterleri çok ama çok kötü görünüyordu ve altyazılar arası geçiş yapamadım.Menüde berbattı samsunga göre.

Son olarak bütce 250-300 tl arası bunuda düşünürsek sevinirim.

Saygılar...

• bu arada LG BD-660 de Alabilirim cevaplarınızı bekleyecegım

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun187 -- 2 Eylül 2011; 12:45:33 >
  • allah razı olsun tum mesaj yazanlara!!!

LG bd-550 alındı...
  • Bende arayış içindeyim nasıl hocam tavsiye edermisin ?

Arkadaşlar konu burda varmış tekrar açmak istemedim.
    Bende tavsiye istiyorum
    Tüm formatları oynatabilen, Usb girişli, 1 tbhd destekleyen, altyazı sorunu olmayan (türkçe karakter ve altyazı boyut sorunu olmayan, mümkünse altyazı üzerinde oynanabilsin renk boyut karakter) Dts vs vs ses codeclerini çözebilen bir Blu-ray player arıyorum 3d olmasına gerek yok.
    Tavsiyeleriniz için şimdiden tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aghd

Bende arayış içindeyim nasıl hocam tavsiye edermisin ?

Bende tavsiye istiyorum
    Tüm formatları oynatabilen, Usb girişli, 1 tbhd destekleyen, altyazı sorunu olmayan (türkçe karakter ve altyazı boyut sorunu olmayan, mümkünse altyazı üzerinde oynanabilsin renk boyut karakter) Dts vs vs ses codeclerini çözebilen bir Blu-ray player arıyorum 3d olmasına gerek yok.

darty de samsung bd-d5300 bluray player var. 149 tl ye. dediğin özelliklere sahip. yalnız ben internetten aldım. mağazadada aynı fiyatmı bilmiyorum.

burdada konusu var istersen bi bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_51838656/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: aghd

Bende arayış içindeyim nasıl hocam tavsiye edermisin ?

Bende tavsiye istiyorum

bd-550 ben memnunum yalnız altyazı renk ayarlayamıyorsun (varsada ben bulamadım) gerı kalan özellikler gayet iyi tavsıye ederım vatandan 205 tl ye 5 taksıtle almıstım oynatamadıgım film olmadı şimdiye kadar

tek kotu yanı herkesce bılınıyo sanıyorum ılerı gerı sarma berbat ve cok yavas :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.