Şimdi Ara

Blu Tv 'den İndirilen Videolar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blu Tv 'den Börü'nün 6 bölümü indirdim fakat aç dediğimde bu hatayı alıyorum. Media Playerle oynattığımda video ilerliyor fakat yeşil siyah ekran çıkıyor video dönüştürme programıyla tekrar MP4' e dönüştürdüm fakat sonuç yine aynı yardımcı olurmusunuz.
    Blu Tv 'den İndirilen Videolar AçılmıyorBlu Tv 'den İndirilen Videolar AçılmıyorBlu Tv 'den İndirilen Videolar AçılmıyorBlu Tv 'den İndirilen Videolar Açılmıyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

BluTV'den İndirilen Videoların Açılmaması Sorunu

BluTV'den indirdiğin videoların açılmadığı sorunu yaşıyorsan aşağıdaki çözümleri deneyebilirsin:

• Uygulamanın Güncelliğini Kontrol Et: BluTV uygulamasını en son sürüme güncelle.
    • Cihazını Yeniden Başlat: Cihazını yeniden başlatmak genellikle geçici hataları giderebilir.
    • İnternet Bağlantını Kontrol Et: İnternet bağlantınının stabil ve güçlü olduğundan emin ol.
    • Uygulamayı Kaldırıp Yeniden Yükle: BluTV uygulamasını cihazından kaldır ve ardından tekrar yükle.
    • Farklı Bir Ciha??? Denediğinden Emin Ol: Videoların başka bir cihazda da açılıp açılmadığını kontrol et.
    • BluTV Destek Ekibiyle İletişime Geç: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse BluTV destek ekibiyle iletişime geç.

BluTV'den indirilen videoların açılmaması sorunu genellikle aşağıdakilerden kaynaklanır:

• Uygulama hataları
    • Cihaz uyumluluğu sorunları
    • İnternet bağlantısı sorunları
    • Dosya bozulması

Yukarıdaki çözümleri izleyerek sorunu çözebilir ve indirdiğin videoları sorunsuz bir şekilde izleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.