Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
12
Favori
52.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Arkadaşlar diziyi önerir misiniz bana ?One Tree Hill,O.C,Gossip Girl,Friday Night Lights,Dawson's Creek,Skins v.s filan bütün gençlik dizilerini izledim.Sıra buna geldiEntrikalar oluyor mu dizide ?Mesela en yakın arkadaşının sevgilisine aşık olmak gibi

Aşk falan yok.Varsa iğrençlik,partiler,hatunlar falan.Amerikan Pastası'nın dizi versiyonu gibi birşey.
  • İlk 3 bölümü izledim.Harika diyebilirim çok boş bir dizi ama çok komik.Kaptan Thad'e acayip gülüyorum

3.bölümünde pussy pocket'i ... yaparken seni seviyorum baba.kahramanımsın benim diye bağırmasına anıra anıra güldüm ya
  • benim denise richards resmi uçmuş belliydi zaten
  • Benim wallpaper yerinde :) Güzel wall ama widescreen olanlar kullanabilir.
  • 1.sezon bitti.

2.sezonu heyecanla bekliyorum.
  • Beyler BMS tarzı dizi önerirmisiniz
  • varsa bu tarz dizi , film filan söyleyin izliyeyim sonra kafamı duvarlara vuriyim. klasikleri söylemeyinde izleidm hepsini.
  • bir an önce başlasa keşke blue mountain state , spartacus falan çok ara veriyor yaa
  • BMS'i benim gibi çok beğenen izleyiciler için yarın 'HELLCATS' adında bir dizi başlıyor.İçeriği biraz benziyor ben denemeyi düşünüyorum Bms kadar olmasada beğenirim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

BMS'i benim gibi çok beğenen izleyiciler için yarın 'HELLCATS' adında bir dizi başlıyor.İçeriği biraz benziyor ben denemeyi düşünüyorum Bms kadar olmasada beğenirim herhalde.

hellcats'i kesinlikle izliycem bms kıvamında olcağını pek sanmıyorum ama hellcats oyuncuları için bile izlemeye değer bence
  • gel Ekim 2o gel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

gel Ekim 2o gel...

20 ekimde başlıcağına eminmisin ben 2011de başlıcak diye gördüm bi dizi sitesinde spike tv'ye girdim ordada kesin bi başlangıç tarihi göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

gel Ekim 2o gel...

20 ekimde başlıcağına eminmisin ben 2011de başlıcak diye gördüm bi dizi sitesinde spike tv'ye girdim ordada kesin bi başlangıç tarihi göremedim

20 Ekim'de başlayacak.
  • oo süper o zaman yaa gerçi daha var ama ben 2011de diye üzülüyodum bu haber iyi geldi
  • @NéGRo

http://twitter.com/BlueMtnState
    The Official Twitter page for Blue Mountain State! Season 2 is coming to Spike TV on October 20th!!

http://www.spike.com/show/34560

burada da sağda videonun üstünde yazıyor Ekim 20 diye

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

gel Ekim 2o gel...

20 Ekim'de başlayacak.

oohh süper bi haber.
  • Başlasın artık özledim valla yapılan haylazlıkları.
  • Sonu çok matrak bitti,

Kıyısından spoiler

bizim eleman -şu yedek oyuncu olan -artık as oyuncu olarak oynayacak sanırım onu hep as olarak göreceğiz

Takım kaptanı çok matrak rolünü çok güzel oynuyor,zencide ayrı bir hıyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 12 Eylül 2010; 0:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Sonu çok matrak bitti,

Kıyısından spoiler

bizim eleman -şu yedek oyuncu olan -artık as oyuncu olarak oynayacak sanırım onu hep as olarak göreceğiz

Takım kaptanı çok matrak rolünü çok güzel oynuyor,zencide ayrı bir hıyar

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.