Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.225
Cevap
12
Favori
52.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S02E01 nete düşmüş iyide 20 ekimde başlamıycakmıydı sitesinde hala 20 ekim gözüküyor

Bölümü indiriyorum altyazı beklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 17 Ekim 2010; 16:15:55 >
  • eşekherif'in twitter'ından duyurdu az önce
    "şahsıma yapılan açıklamaya göre çarşambadan sonra gelecekmiş ingilizce altyazı." geçmiş olsun topumuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 17 Ekim 2010; 19:24:11 >
  • diziyi indirdik altyazı bekliyorum yabancı sitelere baktım onlarda ingilizce bile yok altyazı..

neyse eşekherif dinleyip çevircek herhalde.. bekleyelim..
  • İyi oldu erkenden nete düşmesi.eşekherif inşallah altyazıyı beklemez dinleyerek çevirir.
  • Çıktı mı ki alt yazı?
  • İndirdim altyazı bekliyorum
  • Çıkmadı gitti ya bu alt yazı. Ben otursam çevirmiştim şimdi.
  • acaba dp bu sezon çevirmeyecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

acaba dp bu sezon çevirmeyecek mi?

Çevrilcek fakat ing. altyazısı çıkmadığı için çevrilmiyor @onur* ifade ettiği gibi çarşambadan sonra çıkıcakmış ing. altyazı

quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Çıkmadı gitti ya bu alt yazı. Ben otursam çevirmiştim şimdi.

ing. altyazı olmadan dinleyerek çevirebiliyosan buyur çevir bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 18 Ekim 2010; 12:28:55 >
  • quote:

Keşke yapsaydın.Kolay iş değil hak vermek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Keşke yapsaydın.Kolay iş değil hak vermek lazım.

+1
    üstelikte esekherif'in ne kadar hızlı çevirdiğini herkes biliyor (bkz: the big bang theory) ki ing. altyazısı çıkmış olsaydı şimdiye kadar bms'i de zaten çevirirdi
  • Şu ing altyazı çıksada çevirsede herkes kurtulsa bekliyoruz altyazıyı
  • Keşke çevirseydiniz hakkaten. Oturup 400 farklı satıra zaman kodu belirleyip satırları oluştursaydınız, sonra İngilizce metnini çıkarıp Türkçe'ye çevirseydiniz. Bakalım kaç haftanızı alacaktı? Hani insan olduğumuz için okula gidiyoruz, yemek falan yiyoruz arada, ne bileyim uyuyoruz falan. Öyle hayatımızı adamıyoruz bu işe. Haftada 4 dizi çeviriyorum, 30 saat dersim var yine de hiçbir dizi çevirisinde insanları bekletmemeye çalışıyor, elimden geleni yapıyorum. Artık biraz düşünceli olsanız keşke. Yazmadan önce okusanız. Bizi insan olarak görmüyor olabilirsiniz ama önce siz biraz insan olsanız keşke.
    Bir de madem çevirebilecek kadar İngilizce biliyorsunuz oturun izleyin, insanlardan altyazı beklemeyin. Ben izledim mesela çok da güzel bölümdü. Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyi fazla iyi biliyorsunuz buyrun hiç mecbur olmadığınız hâlde 20 dakikalık bir dizi için 5-6 saatinizi harcayın da görelim. Sabah 4'te internete düşen dizinin altyazısını 8 buçukta hazır eden biri olarak fark ettim ki, ne yapsak yaranamıyoruz. Soğutuyorsunuz insanları bu işten. Bekleyin erken çeviririm bundan sonra. Buyrun çevirin.

• Yeni bölümü bir türlü indiremedim.Torrent hatası deyip duruyor malesef.
    Mamunda'da çıkmamış daha umarım çarşambaya kadar gelir de oradan indiririm bari.
  • Valla hd indirdim, mükemmel görüntü var, alt yazı yok. Olmadı akşam ben çeviririm ya :)
  • quote:

Valla hd indirdim, mükemmel görüntü var, alt yazı yok. Olmadı akşam ben çeviririm ya :)

çevir çevir
  • Kim çevirirse çevirsin esekherif'in çevirisi gelmeden izlemem.
  • İyi bari az kalmış ya :D Baya bekletti inş güzel olur.
    Bu arada eşekherif haklı.Yeterince hızlı çeviriyor zaten daha fazlasını beklemek insafsızlık yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Yeni bölümü bir türlü indiremedim.Torrent hatası deyip duruyor malesef.
    Mamunda'da çıkmamış daha umarım çarşambaya kadar gelir de oradan indiririm bari.

Neden çıkmamış bende anlamadım bekleyeceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 19 Ekim 2010; 12:28:34 >
  • Romanya alt yazı ne ya !
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.