Çeviri Durumu: Blue Mountain State Dizi Bölümü :2x3 Çeviren :eşekherif Başlama Tarihi :2010.28.10 Çeviri Miktarı : %70 Son Güncelleme :28-10-2010 5:23:22 Durumu : Aktif Not :akşama doğru.http://twitter.com/esekherif_
Çeviri bitmiş jeneriği düşünüyormuş.Yardım lazım mı dedim yok sen yardım etme dedi hayın eşek
azıcık kaldı
Çeviri Durumu: Blue Mountain State Dizi Bölümü :2x3 Çeviren :eşekherif Başlama Tarihi :2010.28.10 Çeviri Miktarı : %95 Son Güncelleme :28-10-2010 6:12:33 Durumu : Aktif Not :jenerik ve son kontrol kaldı.http://twitter.com/esekherif_
İyi az kalmış Fatmagül'ün suçe neyden önce izlerim inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: dodgé
İyi az kalmış Fatmagül'ün suçe neyden önce izlerim inşallah.
Sağlam bölümdü.Hele Randell'in aleti kırdığı yer kopardı.Moran'a yamuk yapmak neymiş görsün
bu bölüm çok güzeldi
Süper bölümdü ilk sezonu aratmadı acayip eğlendim ve güldüm. Bu Mary Jo fena hatun ya
quote:
Orijinalden alıntı: NéGRo
Süper bölümdü ilk sezonu aratmadı acayip eğlendim ve güldüm. Bu Mary Jo fena hatun ya
Aynısını yazıcaktım
quote:
Orijinalden alıntı: Infection
quote:
Aynısını yazıcaktım
Aynen bölüm çok güzeldi.Bi baktım bitmiş daha 5 dk olmuştur derken.
quote:
Gene süper bir bölümdü.
Çükünü kırdığı sahnede öldüm öldüm bittim
mükemmel bir bölümdü her zamanki gibi. gözlerimden yaş geldi gülmekten
Şimdiye kadarki en iyi bölümlerden biriydi.
Thad'ın rüyasında gülmekten öldüm ya. Ve kameralar geldiği anda 180 derece dönüp Tanrıyla ilgili konuşmalarında Moran bu kızın eceli olacak söylemedi demeyin.
eşekherife dh bms sevenler olarak yardım etmek lazım artık
bölüm gerçekten harikaydı. takımca fenaydılar
moron ın pedere dönüp senin bir kadınla beraber olman lazım
dediği yerde yerlere yattım
İnanılmaz bir bölüm daha izledik. Hepsi gerçekten çok iyi oyuncular ama THAD CASTLE adamım ya :d