Şimdi Ara

BLUE RAY BOŞ DİSK FİYATI MERAK EDENLERE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blue ray Boş disklerde satılmaya başlanmış, Fiyatı biraz pahallı ama kapasitesine göre uygun görünüyor.

http://www.otuz.com/product_info.php?products_id=17787

BLUE RAY BOŞ DİSK FİYATI MERAK EDENLERE

• Biraz pahalı geldi bana, belki şöyle 20-25 YTL olursa, o zaman düşünülebilir
  • runnerfox abi medyasını 55$ olcak diye okumuştum ama otuz.comda fiyatı çok iyi..Hemen Hemen yarı yarıya fiyat
  • Yazıcısına 1000 dolar verince disk hiçte pahallı durmuyor bence
  • Bencede öle ....Ama o alet bende olsa neler neler yazarımmm ÜFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
  • şuan için almak büyük bir saçmalık olur. bundan 10tane alacağın fiyata 2 tane 200gb harddisk alırım daha iyi
  • alınması mantıklı bi ürün değil şu sıralar.. 1 2 sene sonra belki..
  • boş DVD(4.7gb) için ideal fiyat 50 krş , boş DVD double (9gb) için 1.5-2.0 ytl , 25gb BDR için de ideal 5 ytl
  • hardisk fiyatına cd
  • yazıcı 50$ dolara düştüğü zaman bule ray cdside 1 ytl ye düştüğü zaman alırım ancak ozaman bugunun yazıcılarına meydan okumuş olur
  • Bunun neresi pahalı zaten normal sony DVD 10 ytl bu ise 36 ytl 25 Gb bence pahalı degil kimse kızmasın ama fiyatı iyi ilerde daha da duserse cok güzel olur.
    Bu mediaların adı ilk anıldıgında dergilerde falan 40 euro idi tek dvd şimdi 17 euro.
  • Bir zamanlar CD yazıcılar fiyat idi özellikle Toshibanın CD yazıcıları 400-500 dolar civarından başlardı
  • şu anda amerikada sony bluray yazıcı 700$ civarında 2 seneye kadar 100$ seviyesine kadar düşer umarım boş medyalarda 15$ civarı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

boş DVD(4.7gb) için ideal fiyat 50 krş , boş DVD double (9gb) için 1.5-2.0 ytl , 25gb BDR için de ideal 5 ytl

boş DVD double (9gb) yani 8.2 gb nerede o fiyata satılıyor? Söyleyin ben de alayım.
  • yazıcılarının fiyatı 70 dolarn altına bunlarda 50 kurş olduunda alırm bi tane. en fazla 3 sene sürer o fiyatlara gelmesi.
  • İlginç olan bu CD yi yazarken CD nin yandığını düşünsene.

Gitti 40 milyon.....
  • toplam 100-150gb verim var zaten kağnıdan yavaş tr sınırsız internetindede 50gb arşiv yapılmıcağına göre insalarımız bi düşünsün ne cekecek buna şuan tahmin ediyorum ihtiyac fazlası coğu kullanıcı için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.