Şimdi Ara

bluenote s3 signature amfiye hangi hoparlör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nad c 372 amfi ve wharfedale evo 30 hoparlör kullanıyorum. bluenote s3 signature amfi aldım ikinci el olarak.s3 signature ye uyumlu olacak hoparlör sormak istiyorum siz değerli dostlardan.aklımda opera quinta-kudos cardea c2 nasıl olur diye geçiriyorum. ikinci el olarak almayı düşünüyorum.bluenote a 6 da var ama o pek ikinci ele düşmüyor.s3 signature sahipleri hangi hoparlörleri kullanıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.nezir -- 29 Ocak 2015; 3:05:08 >

• Hayırlı olsun güle güle kullanın (ben düşünüyordum benden hızlı davrandınız :))
    Evo 30 ile nesini beğenmediniz uyumu iyi değil mi , bende de evo2-40 var da merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Begonvill

Hayırlı olsun güle güle kullanın (ben düşünüyordum benden hızlı davrandınız :))
    Evo 30 ile nesini beğenmediniz uyumu iyi değil mi , bende de evo2-40 var da merak ettim.
    teşekkür ederim.aslında evo 30 iyi bir hoparlör.nad la da uyumu iyi.s3 le çok daha iyi olur diye düşünmüştüm ama fazla bir fark olmadı. bende s3 le daha uyumlu ileriye Dönük bir şey almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.nezir -- 29 Ocak 2015; 3:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.nezir

teşekkür ederim.aslında evo 30 iyi bir hoparlör.nad la da uyumu iyi.s3 le çok daha iyi olur diye düşünmüştüm ama fazla bir fark olmadı. bende s3 le daha uyumlu ileriye Dönük bir şey almak istiyorum.

Alıntıları Göster
    garip bir şey yaşadım.hoparlör kablom ecosse cs 2.3 biraz kalın kablo s3 anfiye bağlamak istedim kalın geldi.bende nakamichi bananalar vardı onlarla bağladım bas lar kayboldu. nad amfiye göre bas lar kaybolmuştu.tekrar kabloyu söktüm yarıdan bölüp bağladım bas lar geri geldi.demekki banananında iyisini kullanmak lazım.

• quote:

garip bir şey yaşadım.hoparlör kablom ecosse cs 2.3 biraz kalın kablo s3 anfiye bağlamak istedim kalın geldi.bende nakamichi bananalar vardı onlarla bağladım bas lar kayboldu. nad amfiye göre bas lar kaybolmuştu.tekrar kabloyu söktüm yarıdan bölüp bağladım bas lar geri geldi.demekki banananında iyisini kullanmak lazım.

Alıntıları Göster
    İşte budur diyemediğinize üzüldüm çok methedilen amfiydi demek dinlemeden almamak en iyisi ,Wharfedaller zorlu hop.ler bi wire denediniz mi daha çok verim alırsınız ,demek ki size hassasiyeti yüksek hop. lazım bu konuda Heco ları methediyorlar bir deneyin isterseniz 93-94db hassasiyet var uzun dinletide keyif alınır mı bilemem.
    Kablo çok önemli , kaynakta önemli tabii ki kaynak ile amfi arası iyi kablo kullanmak lazım, ben hop.kablolarını çıplak kullanıyorum daha iyi verim alıyorum.
    Bütçeme göre bir çok denemeden sonra şu an kaynakta ecosse conductor hop.de vdh cs122 kullanıyorum memnunum zira kaşıntı peşimi bırakmıyor değil şunu da denesem mi bunu da denesem mi acaba gibi ?
    Uyumu yakalamak uzun süreç Allah kolaylık versin.

• quote:

İşte budur diyemediğinize üzüldüm çok methedilen amfiydi demek dinlemeden almamak en iyisi ,Wharfedaller zorlu hop.ler bi wire denediniz mi daha çok verim alırsınız ,demek ki size hassasiyeti yüksek hop. lazım bu konuda Heco ları methediyorlar bir deneyin isterseniz 93-94db hassasiyet var uzun dinletide keyif alınır mı bilemem.
    Kablo çok önemli , kaynakta önemli tabii ki kaynak ile amfi arası iyi kablo kullanmak lazım, ben hop.kablolarını çıplak kullanıyorum daha iyi verim alıyorum.
    Bütçeme göre bir çok denemeden sonra şu an kaynakta ecosse conductor hop.de vdh cs122 kullanıyorum memnunum zira kaşıntı peşimi bırakmıyor değil şunu da denesem mi bunu da denesem mi acaba gibi ?
    Uyumu yakalamak uzun süreç Allah kolaylık versin.

Alıntıları Göster
    Bir şey eklemeyi unuttum evo ların arkasındaki sarı metal köprüleri çıkarın kullandığınız hop. kablolarından köprü yapın daha çok verim alırsınız.
    Bu arada hop.tavsiyesi için S3 kullananlardan ses yok ?

• quote:

Bir şey eklemeyi unuttum evo ların arkasındaki sarı metal köprüleri çıkarın kullandığınız hop. kablolarından köprü yapın daha çok verim alırsınız.
    Bu arada hop.tavsiyesi için S3 kullananlardan ses yok ?

Alıntıları Göster
    Begonvill teşekkür ederim. hoparlörlerin arkasındaki sarı köprüyü daha öncede atalayalper den duymuştum.bir fotoğrafla gösterebilrmisin tam anlayamadım köprü derken neyi kastettiğinizi.
  • s.nezir S kullanıcısına yanıt
    Resimdeki sarı metal plakaları çıkarıp onların yerine kullandığınız kabloları koyacaksınız, tiz ses isterseniz amfiden gelen kırmızı siyah kabloları en üste dengeli ses isterseniz kırmızı kabloyu üst kırmızıya siyahı alt siyaha ,bas ses isterseniz kırmızı ve siyah kabloyu en alt terminallere bağlayacaksınız,
    saygılar
     bluenote s3 signature amfiye hangi hoparlör?
    iki resim daha ekledim açıklayıcı herhalde
     bluenote s3 signature amfiye hangi hoparlör? bluenote s3 signature amfiye hangi hoparlör?

• quote:

iki resim daha ekledim açıklayıcı herhalde
     bluenote s3 signature amfiye hangi hoparlör? bluenote s3 signature amfiye hangi hoparlör?
    Çok Teşekkür ederim.

• quote:

Çok Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    bende denediğim ve işe Yarayan bir şey söyleyim.amfi ve cd player in fişlerini bantlıyorsun prize gelen yerlerini öyle kullanıyorsun.kesinlikle sese olumlu etkisi var.
  • quote:

bende denediğim ve işe Yarayan bir şey söyleyim.amfi ve cd player in fişlerini bantlıyorsun prize gelen yerlerini öyle kullanıyorsun.kesinlikle sese olumlu etkisi var.

Alıntıları Göster
    fiş prize takılınca bantlı yerler prizin 2 tane olan metal çıkıntılarına temas etmemiş olacak.bende forumda okumuştum.

• quote:

fiş prize takılınca bantlı yerler prizin 2 tane olan metal çıkıntılarına temas etmemiş olacak.bende forumda okumuştum.

Alıntıları Göster
    s3 amfi kullandıkça açılıyor sanki ses daha tane tane,daha açık,sahnesi genişlemiş gibi.wharfedale evo 30 hoparlörler sanki boyutunun iki katı gibi çalmaya başladı.yani gözler kapalıyken sanki irice bir hoparlör çalıyormuş gibi oldu.hoparlörlerin arkasındaki köprü yerine hoparlör kablosu kullanmam,amfi cd playerin fişlerini bantlayıp kullanmam,ara rca kablosunu değiştirmemim Büyük etkisi var bunda herhalde.amfide değişimlere çok iyi cevap veriyor.ara kablosu olarak belkin vardı onu kullanıyordum.onun yerine ttaf ın bir kablosu vardı onu taktım fark etti.aslında Black rhodium opus kablo var kullananlar memnunsa bildirirse memnun olurum.ses istediğim sese çok yaklaştı kablo değişimi,zemine granit koymak gibi değişimleri deneyeceğim.böyle giderse hoparlör alma işinide erteleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.nezir -- 4 Şubat 2015; 1:24:38 >

Hala budur diyemediniz herhalde ,kaynak çok önemli istediğiniz ses oradan çıkabilir.
    Kabloları deneyerek en doğrusunu siz bulacaksınız artık ,başkasının cihazı ile uyum sağlayan yada istediği sesi alması sizinde kendi cihazlarınız ile o sesi almanız mümkün değil değiştire değiştire istediğiniz sese ulaşacaksınız bu ara maddiyat sarsılabilir yavaş yavaş sindire sindire ,doğru yoldasınız devam :)
    Ayrıca granit konusuna gelince uğultu yapıyor tavsiye etmem iğne ayakların altına birer metal plaka koyun daha verimli olur , karar sizin tabii ki belli olmaz granitli sevebilirsiniz ben evo40 ile sevemedim ,hop.lerin önünde halı olması ile olmaması bile fark ettiriyor sesi denedim aslında bu bilgiler bana göre tabii ki kanun değil .
    saygılar
    opus u ben kullanıyorum gayet kaliteli bir kablo tavsıye edilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 5 Şubat 2015; 12:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

opus u ben kullanıyorum gayet kaliteli bir kablo tavsıye edilir .
    yavuzazgin teşekkür ederim.begonvill kaynak pıoneer pd d9 mk2 memnunum.dediğiniz gibi arayarak deneyerek gideceğiz hayırlısı.bu arada cihazların kısık sesteki başarısıda çok iyi.
  • quote:

yavuzazgin teşekkür ederim.begonvill kaynak pıoneer pd d9 mk2 memnunum.dediğiniz gibi arayarak deneyerek gideceğiz hayırlısı.bu arada cihazların kısık sesteki başarısıda çok iyi.

Alıntıları Göster
    bir tanede albüm tavsiye ediyim halk müziği severlere 'nurulah akçayır türkü pınarı 2' sazlar arkadaki orkestra harika.halk müziği sevmeyenler bile albümü beğenebilirler.
  • Başlığa merakimdan girdim ancak içeriği çok egitici olmuş. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phyron

Başlığa merakimdan girdim ancak içeriği çok egitici olmuş. Teşekkürler
    biz teşekkür ederiz.yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
  • quote:

biz teşekkür ederiz.yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

Alıntıları Göster
    sisteminde bas eksikliği hissedenlere hoparlör kablosu olarak ecosse cs 2.3 kabloyu öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.