Şimdi Ara

BlueScreenView'dan Anlıyan Acil yardım edebilir mi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 yıllık bilgisayarımdan 2-3 yıldır mavi ekran hatası alıyorum ara ara. Şu son sıralarda bu günde 1 kez olmaya başladı . Bilgisayara format attım geçen hafta sorun hala devam ediyor malesef. Birçok şey denedim fakat nafile . BlueScreenViewdan mavi ekran hatamı atsam bana yardım edebilicek bir kişi var mıdır?

Bilgisayar Özellikleri:

Anakart : Asus P8P67
    Ekran kartı : NVDIA Geforce GTX 460
    Ram : Kingston HyperX 8GB
    İşlemci : İntel i-5 2500K

• berdem97 B kullanıcısına yanıt
    hal.dll ve ntoskrnl.exe dosyaları daha çok sistem ile ilgili dosyalardır bu yüzden mavi ekran hatasını işletim sisteminen kaynaklı alıyor olabilirsiniz.

Farklı ama güvenilir bir kaynaktab Windows7 işletim sistemi indirerek temiz ve sıfırdan bir kurulum gerçekleştirin.

Sorunun devam halinde ise o zaman harddiskinize bad sector taraması gerçekleştirin. HDTune programını indirip kurduktan sonra Error Scan sekmesi altından bad sector taraması yaptırın ve tarama sonuçlarına ait ekran görüntülerini burada paylaşın.

• Formatı bizzat orjinal windows 7 Professional CD'sinden 1 hafta önce yaptım . Sorunun sistem dosyalarından kaynaklandığını sanmıyorum. Şimdi HD Tune'u indiriyorum hemen sonuçları yollucam...
  • Sonuç
  • up
  • berdem97 B kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınızın ve / veya pci-e diğer kartınızın düzgün şekilde yerine oturduğundan emin olup ekran kartı ya da pci-e ses kartı varsa bu arabirimlerin kasaya bağlantı vidasının yerinde olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?
  • Speedfan programından sıcaklık ss lerini atar mısın ? En son benim başıma geldi erkan kartı cayir cayir yanıyomuş ekran kartı aldım düzeldi. Termal macunla halledebilirsin ısınma varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Termal macunu daha 1 ay olmadı değiştireli . Şuan attığım speedfan resmi dota 2 full ayarlarda açıkken ve oyunun ortasındayken alınan değerlerdir bundan fazlası olamaz yani . Size olabilicek maksimum değerleri attım
  • @shpynx Hepsi okey . Mavi ekran sorunu var diye hepsini birer birer çıkartıp tekrar taktım sonuç düzelmedi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdem97 -- 18 Ocak 2015; 18:44:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.