Şimdi Ara

-BlueSoleil- BLUETOOTH SORUNU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BlueSoleil MARKA BT ALDIM İLK KURDUGUMDA HERŞEY GÜZELDİ.6111 MODEL TELEFONU GÖRDÜ, DOSYA AKTARIMINIDA NORMAL YAPTI.AMA BUGUN SÜREKLİ HATA VERİYOR BİR TÜRLÜ TELEFONUN İÇİNE GİREMEDİM.TEL.İ GÖRÜYOR AMA DOSYA TRANSFERİNE GELİNCE HEP HATA VERİYOR.BİLENLER YARDIM ETSİN LÜTFEN...

• ayarlarına bi gözat veya direk sil tekrar yükle
    oda olmazsa garantisi vardır inşallah
  • sildim yeniden kurdum ama yine aynı hata veriyor..
  • aktardığın dosyalar kaç mb
  • dosya aktarma için acılması gereken doya acılmıyor.zaten tek sorun orada, herşeyi görüyor ama dosya acmıyor..
  • Bluesooleil denen uyuz yazılımı kullanmayın arkadaşlar.
    Bu cihazlarla Widcomm un yazılımı sorunsuz çalışmakta. Nette biraz ararsanız kırılmış versiyonunu bulabilirsiniz.

Ben ne zamandır bu yazılımı kullanıyom. Gıcık bluesoleili kullanmıyom artık
  • dotum ben de aldım içinden 5 mb sınırlı demo yazılımı çıktı hemen çaktım davayı gittik değiştirdik sınırsız programlısını aldık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth ve wifi çakışması
    8 yıl önce açıldı
    Kablosuz AndroidAuto Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhtesemmatrix

dotum ben de aldım içinden 5 mb sınırlı demo yazılımı çıktı hemen çaktım davayı gittik değiştirdik sınırsız programlısını aldık

ee desene beni kandırmışlar o zaman bende bütün bluetoohlar 5mb tan fazla göndermiyo sanıyodum

bu arada sınırsız olan programın ismini verirmisin
  • Gıcık olduğum programların başında geliyor. xpninkini kullanırım bin kat daha iyi. Başka program varsa yazın onu kuralım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olgu

quote:

Orjinalden alıntı: muhtesemmatrix

dotum ben de aldım içinden 5 mb sınırlı demo yazılımı çıktı hemen çaktım davayı gittik değiştirdik sınırsız programlısını aldık

ee desene beni kandırmışlar o zaman bende bütün bluetoohlar 5mb tan fazla göndermiyo sanıyodum

bu arada sınırsız olan programın ismini verirmisin

bende blusoleili kullanıyorum ve gayetde memnunum hiç bi sorun yok..benim de 5 mb limitliydi burdan bi arkadaş crackini verdi ve sınırsız oldu..isteyen arkadaşlar olursa crackini verebilirm pm den..

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.