Bildirim
-BlueSoleil- BLUETOOTH SORUNU !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ayarlarına bi gözat veya direk sil tekrar yükle
oda olmazsa garantisi vardır inşallah -
sildim yeniden kurdum ama yine aynı hata veriyor.. -
aktardığın dosyalar kaç mb -
dosya aktarma için acılması gereken doya acılmıyor.zaten tek sorun orada, herşeyi görüyor ama dosya acmıyor.. -
Bluesooleil denen uyuz yazılımı kullanmayın arkadaşlar.
Bu cihazlarla Widcomm un yazılımı sorunsuz çalışmakta. Nette biraz ararsanız kırılmış versiyonunu bulabilirsiniz.
Ben ne zamandır bu yazılımı kullanıyom. Gıcık bluesoleili kullanmıyom artık -
dotum ben de aldım içinden 5 mb sınırlı demo yazılımı çıktı hemen çaktım davayı gittik değiştirdik sınırsız programlısını aldık -
quote:
Orjinalden alıntı: muhtesemmatrix
dotum ben de aldım içinden 5 mb sınırlı demo yazılımı çıktı hemen çaktım davayı gittik değiştirdik sınırsız programlısını aldık
ee desene beni kandırmışlar o zaman bende bütün bluetoohlar 5mb tan fazla göndermiyo sanıyodum
bu arada sınırsız olan programın ismini verirmisin -
Gıcık olduğum programların başında geliyor. xpninkini kullanırım bin kat daha iyi. Başka program varsa yazın onu kuralım. -
quote:
Orjinalden alıntı: olgu
quote:
Orjinalden alıntı: muhtesemmatrix
dotum ben de aldım içinden 5 mb sınırlı demo yazılımı çıktı hemen çaktım davayı gittik değiştirdik sınırsız programlısını aldık
ee desene beni kandırmışlar o zaman bende bütün bluetoohlar 5mb tan fazla göndermiyo sanıyodum
bu arada sınırsız olan programın ismini verirmisin
bende blusoleili kullanıyorum ve gayetde memnunum hiç bi sorun yok..benim de 5 mb limitliydi burdan bi arkadaş crackini verdi ve sınırsız oldu..isteyen arkadaşlar olursa crackini verebilirm pm den..
-
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X