Bildirim
bluetooh problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kendi bilgisayarın için bir şifre ayarlaman lazım blootooth programında.Cep telefonundan dosya gönderebilmek için bu şifreyi bilmesi lazım gönderecek kişinin. -
eşleştirme yaptınmı? -
sp2 nın kendı blutooth servısı yuzunden oluyor o problem bendede aynısı var vırtual pc ıle sp2 sz xp kurunca hall oldu teknolojı kanalındakı dr x bıle cozumunu bılmıyor hatta bıyerden duymustum blutooth fırmaları bıle bu soruna cozum bulamıyor.netten arastır sp2 ıle gelen blutooth servısını kaldırman gereklı ama nasıl olacak bılmıyorum.ya da 2ısletım sıstemı kur sp2sz olsn bırı.. -
abartmayın hocam:)windows\inf dizinindeki bth.inf dosyasının ismini değiştirip usb dongleınızı cdden tekrar yüklemek.sp2de gömülü olan bt servisini kullanmıyorsunuz kendi yazılımını kullanıyosunuz sorun çözülüyo.takılırsanız msnden yardımcı olabilirim
azizolmez@superonline.com -
edit:
Eksik program varsa üreticinin sitesinden indirin.Orada mutlaka vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 18 Ekim 2005, 1:49:16 > -
yardımlarınız için teşekkür ederim bugun bir daha denicem kurmayı -
Sp2 lerde oluyor bu sorun.Cd yi hiç kullanma sp2 nin kendi servisini kullan.Telefondan bilgisyara dosya yollamak için.Bilgisyarada bi dosyanın üzerine gel sağ tuşla gönder yap bluetooh seç.açılan pencerede ileri geri butonları var orda geri yap iki seçenek var dosya gönder dosya al diye.Sen dosya alı seç.İleri yap dosyaının alınacağı aygıtı seç orda senin tel yoksa search yap tel i bul sonra ileri yap telefondan gönder
istediğin yere kaydetebilirsin.
Ben bu kadar yazdım ama çok basit eminim hallederisin.
(Bu arada sistem32 den dosya adını değişmeni ya da silmeni tavsiye etmiyorum.Ama tabi sen bilirsin PC senin) -
system32den bth.inf dosyasını sildim yukledim gene olmadı. windows xp de bu cihazın driverları yok sanırım. windowsun driverlarını kurmaya çalıştığımda driver bulamadı. widcomm diye baska bir driver kurmayı denedim license diye bir dosya istiyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- kulaklık cızırtı sorunu
- ekran kartı olmadan pc çalışır mı
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu
- suya düşen telefon
- pc otomatik kapatma
- udf dosyası nasıl açılır
- laptop menteşe tamiri
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X