Şimdi Ara

Bluetooth 2.0 A2DP ile kablosuz stereo devri .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
51.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOOF GÜZEL CİHAZ GERÇEKTEN ÖZELLİKLERİNE GÖRE İZLEMEYE ALDIM BAKALIM KAÇTAN GİDECEK
  • A2dp destekli kulaklıklar yavaş yavaş ülkemiz piyasasına düşmeye başladı...

işte ilk örnekler:

IQUA A2DP Kulaklık:
    http://www.ticaretbudur.com/default.asp?git=9&urun=163139

Sagem A2DP Kulaklık:
    http://www.ticaretbudur.com/default.asp?git=9&urun=163096

• bu philips sanırım gelmez gelsede ucuk olur
  • ama philips türkiye sitesine linkini koymuşlar?
    ama bi konuda haklısın, fiyatının uçuk olacağı tipinden belli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

ama philips türkiye sitesine linkini koymuşlar?
    ama bi konuda haklısın, fiyatının uçuk olacağı tipinden belli...

pazartesi günü bir konuşayım bakıyım ne diycekler
  • 10 ytl ye BT ve 10 a da kulaklik satilan ulkemde BT kulakligin fiyatina bak 100 den asagi inmedi yakinda cin mali cikar merak etmeyin arkadaslar o zaman bu fiyatlari gormek isterim 200 e kulaklikmi satilir daha cinliler uyanmamis demek yakindir ucuz BT kulaklik
  • quote:

Bluetooth 2.0 A2DP ile kablosuz stereo devri ..

dh anasayfada tanıtılan yeni modellerden bi tanesi;
    http://www.donanimhaber.com/Motorola_S9_Bluetooth_kulaklik_hafif_pili/4256/haber.htm

@cc_man
    ben "rokr s9" dan çok umutluyum.., gg üzerinden satışına başlasalar bence alıcısı çıkar. hafif, üstelik kulak içi, şarj sorunuda yok.. motorola bu işi biliyor

• slm alttakı lınkte yazdıgına gore hp kulaklık dıger bt kulaklıklarla aynı ozellıklere sahıp
    fakat hp pda larda ıllede hp kulaklıktan stereo ses alınabılıyor.
    dıgerlerınden sadece mono ses.
    bunun sebebı nedır ?
    warsa cozumu ?
    bılen war mı ?

http://uk.insight.com/apps/productpresentation/index.php?product_id=HPYCBTH01#mainspecs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 13 Haziran 2007; 0:32:08 >
  • usta sana soruyorlar usta
  • quote:

Orjinalden alıntı: micro77

slm alttakı lınkte yazdıgına gore hp kulaklık dıger bt kulaklıklarla aynı ozellıklere sahıp f
    akat hp pda larda ıllede hp kulaklıktan stereo ses alınabılıyor.
    dıgerlerınden sadece mono ses.
    bunun sebebı nedır ?
    warsa cozumu ?
    bılen war mı ?

http://uk.insight.com/apps/productpresentation/index.php?product_id=HPYCBTH01#mainspecs

linkteki kulaklık A2DP desteğine sahip yani teoride sadece A2DP destekli cihazlarda streo ses vermesi lazım.

ama sen bu cihazın A2DP özelliği olmayan HP iPAQ 'larda stereo ses verebildiğinden bahsediyorsun.
    bu ilk başta akılda soru işareti oluştursada yapılabilir gibi geliyor bana.., sonuçta A2DP (Advanced Audio Distribution Profile ) dediğimiz şey sanırım yazılımsal bi olay. yanılmıyorsam verinin (sesin) sıkıştırılıp paket paket gönderilmesi esasına dayanıyor ??!

HP bu kulaklık ile ipaq cihazlarda stereo müzik dinleme imkanı tanımış. sanırım bunu cihaza yüklenen bi sürücü yada doğrudan kulaklığın içindeki bi çip vasıtası ile yapıyor.

çip derken şunu kastediyorum.
    normal bluetooth üzerinden veriler normal hzıında yavaş yavaş geliyor ve kulkalık üzerindeki önbellekte bi aşamaya kadar depolanıyor, ardından gecikmeli olarak veriliyor. bu sayede bağlantının yavaş olması pek bi sorun oluşturmuyor.

bu birazda yeni nesil tv kartlarındaki canlı yayında maç izlerken görüntüyü duraklatıp/ geri sarıp sonrasında izlemeye kaldığın yerden devam etmeye benziyor. bunu yapabiliyorsun çünkü gelen görüntü önbelleğe yazıldıktan sonra senin karşına geliyor..

bilmem aydınlatıcı olabildim mi !?!?

• soruma bıraz daha acıklık kazandırayım
    hp 6815 kullanıcısıyım ve A2DP destegı war.
    bu forumdakı 70 kusur syafalık 6815 kullanıcıları konusu altındakı acıklamalara gore hp 6815 hp FA303AA den baska kulaklıklarda stereo ses vermıyormus.
    benım anlamadıgım dıger A2DP uyumlu bt kulaklıkların hp de stereo ses alınamaması ?
    ayrıca acıklamalar ıcın thnx.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 13 Haziran 2007; 0:36:55 >
  • 6815 in a2dp desteklediğini bana da bi şekilde kanıtlayabilirmisin? ben ürün özelliklerinde göremedim
  • quote:

6815 in a2dp desteklediğini bana da bi şekilde kanıtlayabilirmisin? ben ürün özelliklerinde göremedim

belki yazmamışlardır ürün özelliklerinde.
  • hemen hızlı sekılde yanıtlayayım.
    yukarıad lıknkını verdıgım bt kulalık hp kulaklık olup hp 6815 ıle %100 uyumlu.
    hp 6815 ozellıklerinı arastırıp buraya yazacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 13 Haziran 2007; 13:15:04 >
  • Moto S9 gerçekten çok hoş bir kulaklık. Kablo derdi de yok, tip ve ağırlık olarak da güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

Moto S9 gerçekten çok hoş bir kulaklık. Kablo derdi de yok, tip ve ağırlık olarak da güzel...

kim satarki fiyat alsak
  • Ben Dubai'ye giden arkadaşıma sorduracağım. Nokia BH-500 ve Moto S9 aldırmayı düşünüyorum. Amerikada 120$ civarı bu kulaklıklar. Dubai'de daha ucuzdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

Ben Dubai'ye giden arkadaşıma sorduracağım. Nokia BH-500 ve Moto S9 aldırmayı düşünüyorum. Amerikada 120$ civarı bu kulaklıklar. Dubai'de daha ucuzdur.

kayıt derdide yok tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 15 Haziran 2007; 15:29:55 >
  • lg shine ye uymadı anlayamadım. orda yazıyor ama arattır dediğimde cihaz bulunamadı diyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.