Şimdi Ara

Bluetooth 2.0 A2DP ile kablosuz stereo devri .. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
51.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence su anda en iyisi nokia HS-12W nedenleri çok rds radyolu olması ekranı olması arayanı gorebilirsin mesajları okuyabilirsin bir suru ozellik yani, hangi sinde radyo dinleyebilirsinki? sadece HS12W de
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzakuzay

bence su anda en iyisi nokia HS-12W nedenleri çok rds radyolu olması ekranı olması arayanı gorebilirsin mesajları okuyabilirsin bir suru ozellik yani, hangi sinde radyo dinleyebilirsinki? sadece HS12W de

Radyo dinleyeceğim diye nokia'nın kulaklık kalitesiyle sınırlı kalmak istemem açıkçası
  • arkadaşlar bende ebayden blueant x5i aldım 65 ytlye geldi ama kulaklık daha gelmedi bu resimlerdeki anycom a benziyor gelince inceleme yapıp yazarım bişeyler. herkeze iyi akşamlar.
  • ses kalitesi iyi ama daha dogrusu jabra yı da dinledim ama nokia daha iyi saygılar. denemek lazım digerlerinide herkesin bekledigi farklı benim ihtiyacım olan radyolu idi. diger streo blu kulaklık kullanan varsa onların bilgilerini dinlemek isterim..
  • Southwing SA505 Stereo Bluetooth Kulaklık'ı
    nereden ve ne kadara alabilirim bilgisi olan varmı acaba?

1. öncelik dukkan adı yeri
    2. olarakta online satış siteleri

çoğu sitede stoklarda yok, dükkan olursada gider dener ve alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: VLife

Southwing SA505 Stereo Bluetooth Kulaklık'ı
    nereden ve ne kadara alabilirim bilgisi olan varmı acaba?

1. öncelik dukkan adı yeri
    2. olarakta online satış siteleri

çoğu sitede stoklarda yok, dükkan olursada gider dener ve alırım

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1RZHNKRUkxQVROZ0UwVStkbWJwZEhhMFYzYlQ1WE53a0RNMjRYT3dZek1Q

tam da siteyi inceliyordum ürün denk geldi.

Arkadaşlar, ben 3-4 aydır A2DP kulaklık bakıyordum. Siemens S75'im var, onunla kullanmak istiyorum. Media Markt'ta Jabra, Iqua marka kulaklıklar buldum ama tam olarak güvenemedim. Kulakiçi olarak Motorola ve Jabra vardı. Kulakiçi olmayan Iqua fena görünmüyordu ama izlenim olarak ses kalitesi çok iyi olmaz diye düşündüm ve kulakiçilere yönelmeye başladım.

Nedense bluetooth kulaklığında kablolu olması bana garip geliyor. Bence en mantıklı seçim kulakiçi olup geçmeli/askılı sisteme sahip ürünler. Motorola S9 yada Nokia BH-604 gibi.

Siemens S75'imin veri sayfasında birkaç ürün modeli belirmişler ama o ürünleri Türkiye'de bulmam imkansızdır kesin. Yine bir ara Media Markt'a gidip Jabra-Iqua-Motorola elemesi yapıp ay başında bir model alıcam. Benimde doğru bir seçim yapmam için sizde deneyimlerinizi aktarırsanız iyi olur.

Başlığa katkıda bulunan herkese teşekkürler.

• motorola s9 u cebitte uzun uzun deneme fırsatım olmuştu. bi cx300 kadar ses vermediğini canı gönülden söyleyebilirim. kalite iyi ama max ses yüksekliği ..
  • Bende hortlatayım bari artık.. Bakıyorum bakıyorum yazan yok..

Bugün bir dergiye denk geldim hepsini tek tek incelemişler. Hepsinde ses seviyesi düşük diyordu sadece SAMSUNG SGH(sanırım böyle)-500 modelinde iyiydi ama ürün kaba diyordu.. Tam benlik Ama ürünün Türkiye'deki fiyatı belli değil .. Bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar birkaç gündür kimse birşey yazmamış fakat sormak istiyorum... Aranızda Philips SHB6102'yi kullanan var mı? Varsa görüşlerini aktarabilir mi? Ayrıca Türkiye'de varsa fiyat aralığı nedir acaba. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar yurt dışından getirticem nokia N91 için hangisini önerirsiniz?
    Yüksek ses benim için önemli???
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

Bluetooth 2.0 A2DP ile kablosuz stereo devri ..

dh anasayfada tanıtılan yeni modellerden bi tanesi;
    http://www.donanimhaber.com/Motorola_S9_Bluetooth_kulaklik_hafif_pili/4256/haber.htm

Çok hoş bir cihaz ya. Almayı düşünüyorum ama K750i A2DP desteklemiyor.

Alsam ses gelir mi? A2DP sadece sesi kontrol için mi gerekli?

• ne yazıkki k750 a2dp destegine sahip degil........dolayısıyla bi işine yaramayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 24 Nisan 2008; 20:27:56 >
  • Bluetooth üzerinden müziğin stereo olarak dinlenebilmesi için Telefonunuzun A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) protokolünü desteklemesi gerekmektedir.
  • Alınabilecek en iyi bluetooth kulaklık bu bence a2dp ozelligi olmayan cihazlarla da uyumlu ve ses kalitesi cok iyi ve şık bence
    Logitech FreePulse Wireless Headphones

bunu inceleyin derim.. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

ne yazıkki k750 a2dp destegine sahip degil........dolayısıyla bi işine yaramayacaktır

Evet, bilgisini edindim. Teşekkürler cevap için.
  • motorola s9 kullanan var mı? ses kalitesi ve ses yüksekliği nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

motorola s9 kullanan var mı? ses kalitesi ve ses yüksekliği nasıl?

Birkaç yorum buldum internette, ses kalitesi konusunda gayet olumlu şeyler söyleniyor. Detayları merak ediyorsan yabancı forumlarda arama yapmanı tavsiye ederim.
  • yabancı forumlara baktım. sorma sebebin forumda bizzat alıp kullanan deneyen bir vatandaş olup olmadığı, memnun kalıp kalmadığı bilmek istedim.
  • Hepsiburada.com'da bir yorum yapılmış, kullanan kişi amatör mü daha uzman mı bilmiyorum tabi;

02.03.2008 hem cagrilara cevap verme hem muzik dinleme
    Bu cihazi daha once satin almistim fakat kaybettigim icin tekrar alacagim.
    Hic suphe etmeden ve baska urunleri de arastirmadan bu cihazi gozum kapali olarak aliyorum. Soyleki;
    Urunun ses kalitesi cok iyi, ozellikle spor yaparken muzik dinleme, muzik dinlerken gelen cagrilari cevaplama , kullandiginiz telefon veya pda cihazla uyumu ve su gecirmez ozelligi cok iyi. Kisacasi performansi cok yuksek
    Bunların haricinde cihazin isciligi, sarj suresi gercekten tatminkar.
    kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • hepsiburadada ki ürünün resmi siyah. normalde kırmızı değil miydi? yoksa farklı renkleri mevcut mu? 140 ytl ye satılıyor. gittigidiyorda da 90-100 ytl arası. fakat amerikadan getiriliyor. ad2p sayesinde laptoptada kullanılabilir sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.