Şimdi Ara

Bluetooth 2.0 A2DP ile kablosuz stereo devri .. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
51.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. merak ettiğim iki olay var.

1.si; bir telefon a2dp özellikli v1.2 bluetootha sahip. bu telefon v2.0 bir stereo bluetooth kulaklığı çalıştırır mı?

2.si; bir telefon a2dp özellikli v2.0 bluetootha sahip. bu telefon v1.2 bir stereo bluetooth kulaklığı çalıştırır mı?

yanıtlarsanız beni kaç saattir uğraştığım ama çözemediğim bir problemden kurtarmış olursunuz. şimdiden teşekkür ederim.
  • selam arkadaşlar.

nette görüp fazla incelemeden SONY HWS-BTA2W aldım.

ürün açıklamasını yanlış değerlendirmişim. üründe a2dp özelliği var fakat kendi üzerinde li ion pil vs var sanıyordum.

ürün açıklamasında Pil şarj göstergesi Kullanılabilir yazdığı için sazan gibi atlama durumu oldu.

vaio laptopum üzerindeki bluetooth sanırım a2dp desteklemiyor. harici bir dongle almak lazım.

arabamın line in jack'ini kullanarak müzik dinlemeyi planlıyordum pil olayı herşeyi mahvetti. motorola v3x ile birlikte kullanacaktım ne güzel.

isteyen olursa satabilirim. made in malaysia. garanti belgesi tarihi 27.02.2009.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piert34

arkadaşlar merhaba. merak ettiğim iki olay var.

1.si; bir telefon a2dp özellikli v1.2 bluetootha sahip. bu telefon v2.0 bir stereo bluetooth kulaklığı çalıştırır mı?

2.si; bir telefon a2dp özellikli v2.0 bluetootha sahip. bu telefon v1.2 bir stereo bluetooth kulaklığı çalıştırır mı?

yanıtlarsanız beni kaç saattir uğraştığım ama çözemediğim bir problemden kurtarmış olursunuz. şimdiden teşekkür ederim.

Sadece 1 hatta 1/2 sn seste geçikme olur. O da en düşük ihtimal.
  • bende motorola s9 siparis ettim amerikadan
    aldigim zaman incelemesini yaparim vaktim olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 6 Mayıs 2009; 21:03:57 >
  • arkadaşlar southwing sa505 kullanıyorum..müzik dinlerken harika ses veriyor fakat skype la konuşurken ses mono oluyor..hadi onu geçtim benim sesim de çok kötü gidiyormuş karşıya..toshiba a100-847 kullanıyorum..acaba bluetooth cihazım a2dp yi desteklemiyor mu ? bu sorunu external bir a2dp destekli usb bluetoothla çözebilir miyim ? konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PsYcHoO

arkadaşlar southwing sa505 kullanıyorum..müzik dinlerken harika ses veriyor fakat skype la konuşurken ses mono oluyor..hadi onu geçtim benim sesim de çok kötü gidiyormuş karşıya..toshiba a100-847 kullanıyorum..acaba bluetooth cihazım a2dp yi desteklemiyor mu ? bu sorunu external bir a2dp destekli usb bluetoothla çözebilir miyim ? konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler.

Jabra BT320S ve BT620S Stereo Bluetooth kulaklıklarımla Jabra A320S USB Bluetooth adaptör kullanıyorum. Bu adaptör A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) ve AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) destekli Bluetooth 1.2 Bağlantı hizmeti veriyor. Müzik dinlerken de harika, Skype - MSN kullanırkende. Bluetooth kulaklığı bilgisayarla "Pair" ettiğimde bende "Jabra BT320s Stereo Headphones" ve "Jabra BT320s Hands-free Headset with Microphone" olmak üzere 2 bağlantı seçeneği geliyor. "Jabra BT320s Hands-free Headset with Microphone" seçildiğinde Skype ile konuşurken sağ ve sol kulaklıkların her ikisindende karşı tarafın sesi geliyor. Ancak bu stereo kalitesinde bir ses değil. Konuştuğum kişiler sesimin çok net bir şekilde kendilerine ulaştıklarını söylüyorlar. Bende onların sesini çok net duyuyorum. Jabra A320S USB Bluetooth adaptör ayrıca Winamp ya da Media Player gibi yazılımlar aracılığı ile müzik dinlerken AVRCP özelliği sayesinde kulaklık üzerinden parçalar arasında ileri geri gitme durdurma vs. gibi özelliklerde sunuyor. A320S adaptörü EBAY dan 20 USD civarında bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim. Saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: akarast

quote:

arkadaşlar southwing sa505 kullanıyorum..müzik dinlerken harika ses veriyor fakat skype la konuşurken ses mono oluyor..hadi onu geçtim benim sesim de çok kötü gidiyormuş karşıya..toshiba a100-847 kullanıyorum..acaba bluetooth cihazım a2dp yi desteklemiyor mu ? bu sorunu external bir a2dp destekli usb bluetoothla çözebilir miyim ? konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler.

Jabra BT320S ve BT620S Stereo Bluetooth kulaklıklarımla Jabra A320S USB Bluetooth adaptör kullanıyorum. Bu adaptör A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) ve AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) destekli Bluetooth 1.2 Bağlantı hizmeti veriyor. Müzik dinlerken de harika, Skype - MSN kullanırkende. Bluetooth kulaklığı bilgisayarla "Pair" ettiğimde bende "Jabra BT320s Stereo Headphones" ve "Jabra BT320s Hands-free Headset with Microphone" olmak üzere 2 bağlantı seçeneği geliyor. "Jabra BT320s Hands-free Headset with Microphone" seçildiğinde Skype ile konuşurken sağ ve sol kulaklıkların her ikisindende karşı tarafın sesi geliyor. Ancak bu stereo kalitesinde bir ses değil. Konuştuğum kişiler sesimin çok net bir şekilde kendilerine ulaştıklarını söylüyorlar. Bende onların sesini çok net duyuyorum. Jabra A320S USB Bluetooth adaptör ayrıca Winamp ya da Media Player gibi yazılımlar aracılığı ile müzik dinlerken AVRCP özelliği sayesinde kulaklık üzerinden parçalar arasında ileri geri gitme durdurma vs. gibi özelliklerde sunuyor. A320S adaptörü EBAY dan 20 USD civarında bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim. Saygılarımla.

öncelikle teşekkür ederim...ben şuan mevcut entegre bluetooth cihazım ile stereo müzik dinleyebiliyorsam bluetooth cihazım a2dp yi destekliyor demektir yanlış mı ?...aynı sizde olduğu gibi skype ve benzeri programları kullanırken kulaklığım ikinci bir modda eşleşiyor ve bana gelen ses mono oluyor..fakat karşı tarafa giden ses tatmin edici değil..A320s bluetooth adaptörün teknik özellik olarak bu hususta bana yardımcı olabileceğinden emin misiniz ? yoksa benim kulaklığımın mikrofonu ancak bu kapasitede mi çalışıyor ? Asıl merak ettiğim A320s bluetooth adaptörü dışında kulaklığınızı başka bir bluetooth adaptörü ile kullanıp aralarındaki farkı test etme imkanınız oldu mu ? saygılar...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akarast

quote:

öncelikle teşekkür ederim...ben şuan mevcut entegre bluetooth cihazım ile stereo müzik dinleyebiliyorsam bluetooth cihazım a2dp yi destekliyor demektir yanlış mı ?...aynı sizde olduğu gibi skype ve benzeri programları kullanırken kulaklığım ikinci bir modda eşleşiyor ve bana gelen ses mono oluyor..fakat karşı tarafa giden ses tatmin edici değil..A320s bluetooth adaptörün teknik özellik olarak bu hususta bana yardımcı olabileceğinden emin misiniz ? yoksa benim kulaklığımın mikrofonu ancak bu kapasitede mi çalışıyor ? Asıl merak ettiğim A320s bluetooth adaptörü dışında kulaklığınızı başka bir bluetooth adaptörü ile kullanıp aralarındaki farkı test etme imkanınız oldu mu ? saygılar...

Kesinlikle haklısınız. A2DP olmasa zaten stereo müzik dinleyemezsiniz. Ben JABRA A320S i sadece gene JABRA BT320S ve BT620S ile kullandım. Sonuç iki kulaklıkta da çok iyi. Kulaklığınızı cep telefonunuzla eşleştirip kullandığınızda sesinizin karşı tarafa gidişinde herhangi bir sıkıntı yoksa, Bluetooth kulaklığın mikrofonu ile ilgili bir problem olmadığı ortaya çıkar. Problemin kullandığınız bilgisayarda ki bluetooth donanımı ile ilgili olabileceğini düşünüyorum. Bunu en iyi windows ile gelen "Sound Recorder" programı ile anlarsınız. Sesinizi kaydedin, tekrar dinleyin. Seste bozulma var mı yokmu ortaya çıkar. Ayrıca ilk mesajınızda " external bir a2dp destekli usb bluetoothla çözebilir miyim " cümlenizden bilgisayarınızın bütünleşik bir bluetooth donanımına sahip olduğunu anlıyorum. Belkide bir notebook. Eğer durum böyleyse, notebook üzerinde ya da varsa kameranız üzerinde ayrı bir mikrofon olabilir. Skype ayarlarından Bluetooth mikrofonun seçili olduğuna emin olun. Diğer mikrofonlar seçili kalmış ve çevre sesleri yüzünden istenmeyen gürültüler oluşuyor olabilir. Son olarak USB Bluetooth adaptörü değiştirmeden test edebileceğiniz bir şey daha var. O da bilgisayarınızda yer alan sürücüler. Ben windows işletim sistemi ile gelen sürücüleri kullanmadım, Jabra A320S ile gelen CD ile yükleme yaptım. Jabra CD si ile WIDCOMM sürücüleri geliyor. WIDCOMM tüm donanımlar için yazılım üreten bir firma. Bu sürücüleri deneyebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar. Ayrıca Ankara da iseniz benim A320S i sizin kulaklıkla deneyip durumu değerlendirebiliriz. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzakuzay

Alınabilecek en iyi bluetooth kulaklık bu bence a2dp ozelligi olmayan cihazlarla da uyumlu ve ses kalitesi cok iyi ve şık bence
    Logitech FreePulse Wireless Headphones

bunu inceleyin derim.. saygılar

bunun üretimide türkiyeye satışıda yok süper bi cihaz ama bulması inanın ızdırap
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher201

SAMSUNG SBH500

Özellikleri:

15 saatin üzerinde konuşma süresi, ~300 saat bekleme süresi
    Ses kontrol, şarkı geçme, play-pause ve cevaplama/sonlandırma düğmesi
    Bluetooth LED hattı (Mavi)
    Pil durum gösterge LED�i (kırmızı ve mavi)
    Ağırlığı sadece 85 gram
    150.5 x 169 x 50 mm boyutları
    Bluetooth kulaklık ve eller-serbest profilleri destekli
    Bluetooth 2.0 versiyon

SOUTHWİNG SA505

Özellikleri:

10 Saat görüşme / dinleme kapasitesi
    400 saat bekleme
    Stereo ses kalitesi
    5 cihaza kadar eşleşebilme özelliği
    Ağırlık 68 gram
    Çok fonksiyonlu tek tuş özelliği
    Sesli arama
    Otomatik tekrar arama
    Arama aktarma, Arama kesme
    Handsfree (eller serbest)
    DSP
    Pil durum bildirici gösterge
    Kullanım yönüne göre kaydırılabilen mikrofon
    Bluetooth 2.0 versiyon

Bu iki kulaklık arasında kaldım bu kulakları bilen varsa bnm için kıyaslayabilir mi

arkadaşlar konu birazcık eski ama yinede sormak istiyorum.. 2.nesil ipod touch ımla kullanmak üzere wireless kulaklık arıyorum.. şu ikisinden özellikle southwing in kulaklığını düşünüyorum.. siz ne dersiniz hangisi alınabilir? teşekkürler

• dün vatanda Jabta BT620s yi dinledim. Çok güzel ancak basslarını SBH500 ile karşılaştıramadım olmadığı için. Sizce hangisinin bassları daha güzeldir ?
    bu da açtığım konunun linki.http://forum.donanimhaber.com/m_35809002/mpage_1/key_//tm.htm#35809002
  • Arkadaşlar acer 6930g laptopum var Southwing SA505 Stereo Bluetooth Kulaklık almak istiyorum ama sadece a2dp uyumluymuş, benim laptopda broadcom bluetooth 2.0 + EDR var, acaba harici bir bluetooth adaptörü almadan bu kulaklığı kullabilir miyim?
  • arkadaşlar bende tam bu topiği arıyordum. Bluetoothçular burda sanırım.
    bende 2 model arasındayım.

biiri soutwing markası hepsiburdada
    http://www.hepsiburada.com/southwing-sa505-stereo-bluetooth-kulaklik/productDetails.aspx?CategoryId=16218&productId=telcakssounsa505#tablnk

diğeri ise bluezen markası hizlial.comda
    http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/bluezen-bsh-25-stereo-bluetooth-kulaklik_02.016.0217.0001.htm

şarj olarak bluezen iyi 20 saat kesintisiz müzik yazıyor. soutwingte 10 saat. ama kalite konusunda bilgim yok.
    kullanan var mı acaba. telefonum 5800 nokia.

• Lg Nexus 5 telefon ile araç arasında eşleme yaptım. Telefonum A2DP uyumlu diye biliyorum. Telefon görüşmelerinde ses hoparlörden geliyor fakat
    telefondan müzik açtığımda ses hoparlörden gelmiyor. Problem ne olabilir ki ? Şimdiden Allah razı olsun .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.